Prvobitno napisano od
Makilibokili3
U medjuvremenu ja sam jos imala propustene pozive sa nekih brojeva,kao da me je NLO zvao..Neko cimne,nevazeci broj,ili ga iskljuci posle..Posle sam mu napisala poruku da je gotovo da ne radi takve stvari...Kao da sam mu rekla kontra da radi,nakon toga jos vise je poceo...I da jos vise zezne stvar,smuvao se sa sestrom one prve udate sto je bio sa njom..I ta njena sestra ne zivi u nasem kraju isto je bila tu na odmoru...U medjuvrevenu ja sam mu pisala da kaze mom rodjaku sto radi sa njim ,da mu dam nesto da mu vrati,da se ne bi vidjala sa ovim..Nakon toga mene sa njegovog broja pozvao neki covek,i rekao da je on iz mesta odakle je njegova bivsa-mog bivseg,i da sam pogresila..Jos covek poceo da prica samnom 3 sata jedva sam prekinula..Juce kada sam posla u prodavnicu ,pisao mi njegov drug cim sam izasla iz kuce-znaci da su me videli..5 puta me je pitao sta radim,gde idem i sl...Posle mi je rekao da ga je ovaj terao...Kakvo je to bezvezno ponasanje ja ne razumem ...Tera druge da me zovu ,pisu...Muva sve zivo..Posasaveo skroz!Nek radi on sta hoce to je njegov zivot,samo da mene cacka..