Re: Da li je i poljubac prevara ?
Citiraj:
Prvobitno napisano od
sudjenik
volim da zbunjeno pisem jer samo tako mozes da se duhovno razbudis i shvatis koliko je pitanje benigno.... veca je prevara kad znas da ti je devojka ili zena zaljubljena u nekoga i o njemu razmislja po vasceli dan, no ako jednom u po godine ode pa se istaslachi sa nekim i ne vidi ga vise... barem za mene je tako
e,to potpisujem:dada: svaka misao je prevara,a svaka prevara nije(samo )misao jeste boMe da :)
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Picola
Jednostavno, desila se greska, mozda malo vina i sl.
Ili ako je iz nekog eksperimantisanja, ali ne iz duse, onda takodje nije prevara.
:huh::krsti:
ako imaš petnes godina onda ti je oprošten ovaj post:bisa:
све зависи како пољубиш ђевојку и како тај пољубац протумачи и тако обрануто
kad ja ljubim druge devojke, naravno da nije prevara... kad ona ljubi druge devojke, ni to nije prevara... :lolan: a kad ona ljubi druge muškarce, e to je prevara :fik:
Jednu kombinaciju si, slučajno ili ne, izostavio. :palac:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
zanesenjak
kad ja ljubim druge devojke, naravno da nije prevara... kad ona ljubi druge devojke, ni to nije prevara... :lolan: a kad ona ljubi druge muškarce, e to je prevara :fik:
ал си објаснио а бравотига браво
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Marko:
Jednu kombinaciju si, slučajno ili ne, izostavio. :palac:
ta kombinacija mi je strana :kreza:
Poljubac nije prevara...to se ne vazi...narocito ako ti se taj poljubac ne svidi:raz_076:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Sagacity
Meni se jednom desilo, da me je neko ''šlopio'' :blenta: nenadano, a da to nisam ni želela. To je već nešta drugo...
Ali ako se svesno neko poljubio sa nekom trećom osobom, za mene je prevara. E sad, postoje razne situacije, što ti kažeš da je neko pripit, pa se ''omaklo''....Ali ne treba da pije izvan ''stanja svesti'', ako već zna da ne može da se kontroliše...
Moguće je da sam prestroga u nekim stavovima....ali nekako tako razmišljam. Možda me i život demantuje, ali za sada mislim ovako...
Ne, nisi prestroga....bas na to sam i ja mislila...kad su veselja, proslave i sl., desi se da se nekom "omakne" poljubac u usta, narocito ako gaji skrivene simpatije prema tebi odavno, ali to je na kratko i uglavnom "javno" bar po meni se ne racuna.
(naravno da necete da se 'zanasete" pa da to traje 5 minuta dok svi gledaju.)
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Sarmica
:huh::krsti:
ako imaš petnes godina onda ti je oprošten ovaj post:bisa:
Mjok, imam 14...:raz_096::pusi2: draga....:cruz:
Sala, mislila sam pre svega na prevare izmedju momka i devojke, ne na bracne parove. U braku je cak zena duzna da prijavi muzu nedolicno ponasanje nekog muskarca, premda je neprijatno, ali mora se.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Picola
U braku je cak zena duzna da prijavi muzu nedolicno ponasanje nekog muskarca, premda je neprijatno, ali mora se.
idiiiiii.....:jasenka: moja bivsa dok je lezala sa mnom u krevetu cetovala sms-ovima sa ljubavnikom, sadasnjim trenutnim i aktuelnim.... posle 8 meseci ja reko e... izvini al' malo mi ide na q da te uspavljuje do 3 nocu i budi u 8 ujutru...kad je skocilaaaaaa hbt :lol:
najbolja bese moja draga ninani kad rece.... maki....kad bi te vidla da cetujes na kompu sa nekom drugom a sa mnom si... leteo bi i ti i komp kroz prozor :blenta::jasenka:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
sudjenik
idiiiiii.....:jasenka: moja bivsa dok je lezala sa mnom u krevetu cetovala sms-ovima sa ljubavnikom, sadasnjim trenutnim i aktuelnim.... posle 8 meseci ja reko e... izvini al' malo mi ide na q da te uspavljuje do 3 nocu i budi u 8 ujutru...kad je skocilaaaaaa hbt :lol:
Pa dobro, verovatno da nisi imao 'cvrstu ruku"....sto bi nas narod rekao.
@ tema
Jos da dodam, da poljubac nije i ne sme da bude prevara....narocito ako se ne ponavlja.
Zna se sta je prevara - to je blud.
A u ovakvim situacijama, na partneru je da pomogne da se ovaj drugi spase takvog iskusenja, razgovorom, pa i pretnjom.