Odg: Osnove sexualnog obrazovanja
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Padalica
:mm: Kao opet spomenusmo sex, da pitamo dalje :mm:
elem, slucaj jao-pao...?
Kada se muskarac vadi na umor i stres i ne znam sta mi je , nikad se desilo nije :aha: a zenska ga tesi :uteha:
:jede:
Pa verovala ili ne, meni se dešavalo da nakon više od 15 sati posla, ne budem za ništa, a kamoli za nežnosti :aha:
Dešavalo mi se da se probudim umoran iako sam lepo odspavao, ima tu istine, koliko znam, umor, tačnije premor
je izuzetno nezgodan. :aha:
Znam ja da se desava, ali pitanje za sve i muske i zenske, kako se ponasate u tim situacijama ?
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Padalica
Znam ja da se desava, ali pitanje za sve i muske i zenske, kako se ponasate u tim situacijama ?
Ja se lepo naspavam, pa onda nadoknadim propušteno :pusi:
Imam jos pitanja, ali sad idem :seka:
nastavak sledi..tema nije zavrsena :nene:
Kad se desi nekim slucajem, nedajbozeibozesacuvaj :lol: sta kazete i kako se ponasate?
Da li odmah priznate da ne ide ili se pravite malo blesavi pokusavajuci ?
devojke-zene, da li treba preuzeti inicijativu i pokusati da preokrenete situaciju ili tesite i govorite stvari koji prijaju muskom egu?
jel ovde o sexiju il vođenju ljubavi?!
xmm ima li razlike?!
elem, iščitah vas od korice do korice :bisa:
ps nadam se da će da nabasam na vas online :g: pa da prodiskutujem i ja malko :rile:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Padalica
Kad se desi nekim slucajem, nedajbozeibozesacuvaj :lol: sta kazete i kako se ponasate?
Da li odmah priznate da ne ide ili se pravite malo blesavi pokusavajuci ?
devojke-zene, da li treba preuzeti inicijativu i pokusati da preokrenete situaciju ili tesite i govorite stvari koji prijaju muskom egu?
Ja priznam da ne ide, nemam strpljenja da se foliram, posle toga zatražim pomoć narodne medicine, orasi, med i tajni sastojak, a ako ni to ne ide,
uzmem pilulu,a ako ni to ne ide, mogu da se pravdam sa tim da mi je neko ( neka devojka jel te :raz_068: ) nešto nabajala, navračala i slično.
A da, kažem da ako stanje potraje, da oglas da traži zamenu za defektnu robu :pusi:
Tako da suštinski i nemam problema po tem pitanju, već samo rešenja :haha:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
LonČe
jel ovde o sexiju il vođenju ljubavi?!
xmm ima li razlike?!
elem, iščitah vas od korice do korice :bisa:
ps nadam se da će da nabasam na vas online :g: pa da prodiskutujem i ja malko :rile:
Kako nema razlike, sex ti je na brzinu, kada baš i ne posvećuješ pažnju veliku drugoj strani, a vođenje ljubavi je
baš suprotno, polako, studiozno i sa puno, puno više pažnje prema nekome i prema detaljima.
P.S.
Samo se nadaj, nada poslednja umire :pusi:
na strani sam moonstera za raspravu o pravom ili pravoj,ali padalice,vidi ako smo toliko pogodeni o nedostsatku voljene osobe i nademo novu,u njoj mozemo vidjeti zamjenu za pravu ili pravog,shvacas sta zelim da ti kazem:manijak:
ne slazem se opet :nene:
sta ako je ta sledeca prava ?
ehh,tesko je to padoo:ljut::) pa ako mislis da je ta sljedeca prava bitces sa njom i ako ste stvoreni jedno za drugo bit ce tibolje nego protekle veze pa i ona prosla za koju si mislio da je prava
:pada: sitni me samo zbunjuje
Evo Padalice da ti odgovorim na gore postavljeno pitanje ... nikakav umor, premor, neraspoloženost, a ni bilo šta drugo ne može uticati na to da ne pokažem bar malo nežnosti voljenjoj osobi ... možda sam sam specifičan, ali ljubav i razmena nežnosti sa voljenom osobom su mi uvek na prvom mestu ... ako sam joj potreban u nekom trenutku sve svoje obaveze i poslove ostavljam sa strane ... posao i sve drugo može da čeka, ali razmena nežnosti sa voljenom ne.
gde nestade ovaj sitni :hm: