-
Re: Šta vas je danas iznerviralo...
iznervirao me komsiluk, duplo me iznervirao... izadjem iz kuce jutros, suncano jutro, prelazim pogledom po okolini i spazim prve komsije do nas da se spremaju da kolju curke :lola: i cujem ono kad ih poklope nekom posudom i ono koprcanje obezglavljenog tela... tu mi je vec pozlilo a ne mogu unutra, pas nije obavio sta je imao... na sve to spazila sam i da im je 6ogodisnji unuk tu i da ga oni pustaju da gleda taj krvavi prizor... :qq:
uf, upropastili su mi jutro :ljut:
-
lelmood, ko bi drugi :namcor:
-
Pa moja situacija traje nekoliko dana. U toku vožnje odletela mi je metlica brisača...Malo je padala kišica, bio je mrak a i magla i nije se ni videlo gde je odletela itd...
I od tada počinje moja ''noćna mora''....:lol: :lol: Ja imam neku seriju D auta i ta serija ima neko novo ''kačenje''metlica i bukvalno gde god sam otišla niko nije imao metlicu za taj moj modela brisača...Sve smo probali sa nekim drugim modelima...i ništa..Onda sam pozvala Opelov servis koji naravno ima te ''metlice'', ali je cena oko 4.500,00 din i prodaju se u kompletu....mislim...:blenta: I od tada, ''tumbam'' po raznim prodavnicama auto-delova i otpadima...itd.Svi su mudrovali, govorili mi da bi ne znam nešto napravili, ne bi nikad dali tolike pare itd...Razna mudrovanja u prazno, a sve sam to slušala par dana..Smarača ima samo tako, a niko nema ideju...
I na kraju sam pronašla u jednom servisu u Čačku, po mnogo manjoj ceni, ali ne beznačajnoj...ipak po mnogo višoj nego ceni po kojoj se prodaju standardne metlice...Eto to me je nerviralo ovih dana...Ni pare nisu bile bitne koliko razne priče i mudrovanja, koja samo dižu pritisak, a ne pomažu...
-
što mi se ovoliko spava :dosada:
-
e nema šta me nije iznerviralo danas... od snega do života i sudbine moje :qq: pa zašto ja sve sama moram da radim dok ovi lenjivci po kući samo sede i bleje... e sasam se toliko iznervirala da ću da obrišem blog... nisam više zaljubljena :ljuta:
-
dodatno ćeš da se iznerviraš kad shvatiš da ne možeš da izbrišeš blog :kreza: osim da zamoliš mana da to uradi umesto tebe.
-
:kk: videla sam upravo, a baš sam se obradovala kako ću ih izbrisati... :cry: to bi mi malo ulepšalo dan...
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Fajf
:kk: videla sam upravo, a baš sam se obradovala kako ću ih izbrisati... :cry: to bi mi malo ulepšalo dan...
nemoj da si na kraj srca :sojka:
-
Ovo vreme me baš nervira...:srbpla: bre....
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Sagacity
Ovo vreme me baš nervira...:srbpla: bre....
pa tek je počela zima...:lol:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
pričalica
pa tek je počela zima...:lol:
Pa jeste....i to je tačno :srbpla: Al najteže mi je sad, dok se ne adaptiram....:lol:
-
da ne pominjem ko me iznervirao...i uvredio čak :place:
-
iznervirao me manijak. konačno i definitivno.
-
Vest da poskupljuju vrtići od januara :place: Pa malo li je i ovoliko sada , a sledeće godine bi trebalo njih dvoje da idu ...:pada:
Kad će smak sveta više da se ne nerviram :blenta:
:mm:
-
mislila sam da će me nešto danas iznervirati, ali izgleda da ovih dana nisam u stanju da se iznerviram ko čovek, premorena sam :ljut:
-
nisam mogla da si nađem jaknu :place:
-
kako ljudi vole da pričaju mobilnim telefonom kad su u prevozu...prosto dobiju inspiraciju kad uvale bulju u sedište....majko mila, čega se sve ne naslušam za tih 15ak munta vožnje :lola:
-
da se nadovežem na pričin post, mene nerviraju samouvereni vozači koji voze po ovom ledu i telefoniraju :qq: ulica zaleđena, pešaci prepušteni na milost i nemilost vozačima jer nemaju gde da se sklone, a baja da gas, drži mobilni jednom rukom, drugom volan... i tako... dođe mi da otkinem neku ledenicu sa krova i gađam ga, keve mi :ljuta:
-
kad me neko stalno pita ''gde je ovo, gde je ono?''...pa nisam ja biro za igubljene stvari :ljuta:
-
Ništa.....što ne mora da znači da neće...:kreza:
-
ćerka :ljuta: ako nešto mrzim to je da mi neko kroji dnevni raspored... i pritom ga ni sam ne poštuje
-
-
Ma neki deda dok sam čekala nešto u redu na pijaci, unosi se mom detetu u kolicima : Jaoo i tebe su morali da vuku, (tim rečima)što te nisu pustili da spavaš :facepalm: Ali onako priča sa sve osmehom...
Ja mu kažem :pa ne spava on toliko dugo ujutru! On sleže ramenima...:blenta:
Mislim em nije hladno toliko, deca moraju malo na vazduh :ljut:
A kad je hladno pogotovo čujem komentare , kažu mu "jao pa gde si ti pošao" Znači odem samo do prodavnice ispred zgrade da dete udahne vazduh !
Ali najjači su ujutru bez obzira koliko je sati, manje od devet nije , nekad deset kad izadjem i uglavnom komšije: "Jeste poranili ?"
-Jesmo poranili smo! :blenta: A dan nam počne mnogo ranije, al ajde...
Ne znam , kao da žale decu kad vide da su napolju :hm:
-
šta bwe brige, anđelice....meni i dan danas kažu, kad idem na pijacu u 11 ''jeste vredni, komšinice?'' :hahaha:
-
uf što i mene zna da iznervira to indirektno džvonjkanje... kad se obraćaju detetu a poruka je jasna i zna se kome upućena :ljuta:
davno beše ali sećam se i ja tih situacija: buci buci buc, pa devocice mawa zasto te mamica nije poklila necim...buci buci... :blenta: a napolju 30 stepeni :ljuta:
-
Važi pričo , :cmok: ne nerviram se više , lakše mi je kad ispričam ...:lol:
:dada: Tačno fajf, obraćanje detetu, buci buci taj fazon, :dada: Pazi ti njih ..:namcor:
Ma bilo je i za to pokrivanje , zakopčavanje, sve živo ...:aha:
Ma samo ih ignorisati :b:
-
Одг: Šta vas je danas iznerviralo...
прича коју ми је ћерка управо испричала, везано за веома извесно будућег пријатеља, са којим мој драги није у "љубави"... бесна сам и на њу што је допустила да он тако извређа њеног оца у причи пред њом, и да она не одреагује... овоме не смем ништа ни да кажем
-
мама....по хиљадити пут сам јој рекла да не струже тефлонски тигањ ножем :ljuta: и не вреди, бокте...не вреди...све ћу те тигање да јој дам да носи кад буде одлазила.
-
Odg: Šta vas je danas iznerviralo...
Magla , gusta kao testo , a koja me je jutros ispratila na posao a i dopratila... :misticlady:vlaga sto mi kosu kovrdza i jos svasta nesto ali necu dalje , da ne kvarim ovu prelepu muziku sto slusam.. Jesen stize dunjo moja... i legendarni Balasevic :bisa:
-
bankomat na sabajle :psihic:...uopšte mi nije jasno kako takve stvari mogu da se dešavaju:(
-
јал мама јал лелемоод :pusi2:
-
brat :ljuta: i njegove lascivne izjave... moreeee :ljuta:
-
-
pa mozda malo sva ta guzva , galama, trka i zbrka.... rasprave do besvesti , ali mozda je to samo jos jedan dan u nizu , svakodnevnica...... :rile: u kojoj neretko i uzivam..
-
oni sto pilje u tebe i jos se drze na nepropisnoj udaljenosti:namcor: tj. previse blizu :psihic:
kad ih nisam sutnula :namcor:
-
Odg: Одг: Šta vas je danas iznerviralo...
Citiraj:
Prvobitno napisano od
naki
oni sto pilje u tebe i jos se drze na nepropisnoj udaljenosti:namcor: tj. previse blizu :psihic:
kad ih nisam sutnula :namcor:
naki , upravo .. a sta je jos gore, kad mi kisobran nije pri ruci.... pa dok pricaju tusiraju , uzas.. :pada: i sto se ja vise odmicem , oni se jos blize primicu..
-
Одг: Odg: Одг: Šta vas je danas iznerviralo...
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Slavena
naki , upravo .. a sta je jos gore, kad mi kisobran nije pri ruci.... pa dok pricaju tusiraju , uzas.. :pada: i sto se ja vise odmicem , oni se jos blize primicu..
razumes muku slavena :riki:
kako mi to smeta... recimo, na kasi, oni iza tebe kada ti dahcu za vrat... :namcor:
zar je toliki problem dati coveku korak licnog prostora? :namcor:
-
Odg: Одг: Odg: Одг: Šta vas je danas iznerviralo...
Citiraj:
Prvobitno napisano od
naki
razumes muku slavena :riki:
kako mi to smeta... recimo, na kasi, oni iza tebe kada ti dahcu za vrat... :namcor:
zar je toliki problem dati coveku korak licnog prostora? :namcor:
pretezno sam okrenuta licem u lice , ali znam o cemu i ti govoris...:qq:mislim da je ipak sve stvar kulture...
-
-
ništa još :lol:..tek je krenuo dan,
ia vremena