više volim snjegove:bisa: i onaj oštri minus kad suze krenu da iskre a nos zacrveni..uvijek se nekako ponovno vratim u djetinjstvo;)
Printable View
više volim snjegove:bisa: i onaj oštri minus kad suze krenu da iskre a nos zacrveni..uvijek se nekako ponovno vratim u djetinjstvo;)
volEm zimu :bisa:Atačment 4795
Ma volim, kako ne bih volela:ljut:
e volim...i kako škripi sneg pod nogama i ''zubato'' sunce i promrzli nos i zimsku ušuškanost...nikad me zima nije svojom naravi ponizila kao što je to leto učinilo....
Obozavam zimu sa snegom, to mi je omiljeno godisnje doba.:pas1:
Zima sa snegom me asocira na detinjstvo, na oca, na neke bezbrižne trenutke u selu, gde je sneg bio česta pojava, gde smo se umivali u snegu i posle nam nije bilo hladno.
U gradu je sneg vrlo brzo bljuzga, osim ako ne opiči neki žesto minus, pa ga zadrži i to samo u rubnim delovima, u dvorištu, ili ako se podvuče led ispod njega, onako na kurvaka, mada mi je i to sve lepše od leta.
volim kad sneg skripi pod nogama...a u kuci vatra gori, drva pucketaju....:g:
a tako sam se nadala da će danas bar malo pahulja da bude :( i - nije ih bilo.
Zimu volim samo kad zabeli pa kad je ono mirno,nema vetra,krupne pahulje lagano padaju,a inače obožavam belu boju pa mi je taj prizor divan :bisa:
Al zato kad to posle krene da se topi,pa kad se belo pretvori u kafeno,pa kad krenu svi da šljapkaju stavim crne naočare da ne gledam taj horor :mm: :lol:
topljenje snega ne traje dugo - par dana, ako ga je bilo mnogo...ne znam što je kriva cela zima zbog par šljapkavih dana :huh:
Obožavam zimu i sneg i ova imitacija zime koja traje poslednjih nekoliko nedelja me užasno iritira.
Mislim na ovu zimu, konkretno. Prošle godine je padô sneg :)
pa jes pad'o...ali kad?....možda će i ove tako....
Padao je krajem novembra, pa januar za Božić, pa je zakovao minus :) pa februar
ma taj kraj novembra se ne računa...računa se od božića pa na dalje.
jer, bilo je u novembru nekoliko veoma hladnih dana bez snega, i ove godine...ali, toga se niko ne seća, jer ''nema padavina''.
Obozavam zimu..sa snegom, naravno..mada mi ne smeta i bez snega..
Da vidimo, ko i dalje voli zimu?:ceka:
evo,ja je i dalje volim:bisa:
bože sačuvaj...
Moram da priznam da je nisam volela....Sme daje gledam iz tople sobe...Ali ova zima je nesto, posebna i uzivam u njoj...Ne smeta mi ni kad mi pahulje ulaze u oci, kad mi golicaju nos i kad sneg skripi pod mojim nogama nevoljno, dok pravim sebi put do posla...Ili, gde god da idem:) Rekla bih...Ovu zimu volim :bisa:
ti si mici zaljubljeta, to se ne racunja:lol:
:sad: zar se sve ne racunja :eek:
Zima je lijepa kad si u planini:bisa: kad se snijeg zacakli i kristalići se svud počnu igrati ,a kamin pucketa..
naravno,zagrljaj voljene osobe ne može da pokvari dojam;)
i neda zaljubljeta:pada:
svi smo zaljuibljeti,srecni i volimo zimuu :bisa:
pa i ja sam zaljubljeta i srecna ali zimu ne volem:ljutko:
Ja je i dalje iskreno iz dubine svoje tople slovenske duse mrzim :psihic: nista tu nema lepo u nemogucnosti kontrolisanja rodjenih nogu prilikom hoda, u smrznutim prstima, u soli po obuci, u cvokotanju u ledenim autobusima dok nam validator prica gde smo... ma bas je mrzim i tacka.
to, care...