-
Re: Шта мушкарац може да пружи жени
Citiraj:
Prvobitno napisano od
malavelika
pa, bas sve to i ja mislim
a, ko tu strast, pucanje po savovima, zadovoljstvo ogledanja u njihovoj zelji moze da nam pruzi sem muskaraca?
pa, na sta bi ovaj svet izisao, da nam njih nema? :(
pa ti si se zaljubila :ququ:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
pričalica
pa ti si se zaljubila :ququ:
ja sam uvek zaljubljena prico
ako ni u koga drugog, onda u zaljubljivanje :lol:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
malavelika
joj, bre, kake ste :(
a, znam da se sve folirate :lol:
sve vi volite svoje (dobro, i neke tudje :lol:) muskarce i sve ono sto nam oni svakodnevno pruzaju
'samo necete da priznate! :P
A jel moguće nekako da ih volimo i ako nemaju bog zna šta da pruže? :hm:
Ili naša ljubav isključivo zavisi od toga šta pružaju.. :hm:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
malavelika
uz to, samo muskarac moze da nam pruzi onaj zadivljeni, zabalavljeni pogled kad nas vidi golu, samo nas on gleda onako sa obozavanjem, kako nikada sebe ne gledamo (da ne spominjem druge zene), samo muskarac u nama moze da izazove uzbudjenje sa kojim cak ni uzbudjenje pri shopingu ne moz da se poredi, samo muskarac ispoljava onu blazenu ravnodusnost kada pocnemo da se zalimo na celulit, strije, dobijenih dva kilograma, losu frizuru i slicno...
a gdje rastu takvi primjerci;)
-
Fino ste se raspisale i užitak mi je bio da vas polako pročitam..
ali ,da ne pametujem puno(mogla bih takva i ostati ;) )i da skratim malo..ne znam kakav bi bio život bez muškaraca..šta to oni pružaju ženama(pritom zaboravimo one ružne stvari)..pružaju onaj faktor X po kom je žena žena.
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
malavelika
joj, bre, kake ste :(
a, znam da se sve folirate :lol:
sve vi volite svoje (dobro, i neke tudje :lol:) muskarce i sve ono sto nam oni svakodnevno pruzaju
'samo necete da priznate! :P
Citiraj:
Prvobitno napisano od
kojica
A jel moguće nekako da ih volimo i ako nemaju bog zna šta da pruže? :hm:
Ili naša ljubav isključivo zavisi od toga šta pružaju.. :hm:
kao sto se vidi iz prilozenog, uocavanjem veznika "i", meni se te dve stvari ne uslovljavaju, niti iskljucuju
za tebe ne znam
za sebe znam da muskarce volimsame po sebi, a da onog, nekog "svog" muskarca ne mogu voleti ukoliko mi "nesto" ne pruza-to nesto se kod mene odnosi na smeh, razumevanje, toleranciju, dobar sex, podrsku i jos svasta nesto
i cipele - ponekad :lol:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
malavelika
to nesto se kod mene odnosi na smeh, razumevanje, toleranciju, dobar sex, podrsku i jos svasta nesto
i cipele - ponekad :lol:
konacno pravi redosled... :moon:
-
-
-
Ja prosto ne znam šta bih sa ovim savršenim muškarcem:qq: on meni ni za šta ne bi služio..sem možda za ovu sličicu na kojoj masira:)
-
Zavisi od kapaciteta zene, koliko moze da primi.
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Steppenwolf
Zavisi od kapaciteta zene, koliko moze da primi.
kapacitet žene:hm: a šta mu to dođe
-
to neka moderna omladina, moja nedo:hm:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
QueenOfClubs
Имамо тему шта би жене волеле да им мушкарци пруже у животу.
И верујем да они то и могу, само, не баш на начин како то жене очекују.
Дакле, драги мушкарци, шта ви желите и можете да пружите својој жени и на који начин?
Inspiraciju, humor, zadovoljavajuci sex, sigurnost (emotivnu, materijalnu, fizicku).
-
A sve se svede na to da volim sebe kad sam s njim.
-
vrli, pa volis sebe i bez njega... :hm: zar ne?
-
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
naki
vrli, pa volis sebe i bez njega... :hm: zar ne?
Naravno. Ali ako je on takav da kraj njega volim sebe takvu kakva jesam i ako mi je on inspiracija da budem bolji covjek i bolja zena, i drzi mi pozudu zivom...on je taj.
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
vrludava
Inspiraciju, humor, zadovoljavajuci sex, sigurnost (emotivnu, materijalnu, fizicku).
isto to i žena može muškarcu da da:hm:
tj zašto bi bilo razlike u davanju i primanju :)
-
Sarmu za preCednika :dada:
Ne moze mi pruziti nista vise od onoga sto ja njemu mogu pruziti sem pomeranja namestaja i ostale `primenjene fizike`. Mada i to se da resiti na vise nacina... :hm:
-
Da unesem malo romantike u ove postove:kapa:
može da mi pruži onaj osjećaj spokoja kad pogledam sebe u njegovim očima,pa mi se nekako otme uzdah:bisa:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
DirkaSta
Da unesem malo romantike u ove postove:kapa:
može da mi pruži onaj osjećaj spokoja kad pogledam sebe u njegovim očima,pa mi se nekako otme uzdah:bisa:
Ja se nikad ne vidim u njegovim ocima, ali osjetim.....
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
vrludava
Ja se nikad ne vidim u njegovim ocima, ali osjetim.....
pa da:dada: e,to je taj osjećaj koji volim:)
-
-
U New Yorku je nedavno otvoren ducan u kojemu žene mogu izabrati i kupiti supruga. Na ulazu su izložena "uputstva za upotrebu": - Možete posjetiti ducan SAMO JEDNOM. - Postoji 6 katova i karakteristike muškaraca se poboljšavaju što se više penjete. - Možete izabrati bilo kojeg muskarca na katu na kojem se nalazite, ili se popeti na sljedeci. - Ne mozete se vratiti na kat ispod. Jedna zena odluci p......osjetiti ducan da nadje partnera. Na vratima prvog kata pise: "Ovi muskarci imaju posao!" - I zena se odluci popeti na sljedeci kat. Na vratima drugog kata pise: "Ovi muskarci imaju posao i vole djecu!" - I zena se odluci popeti na sljedeci kat Na vratima treceg kata pise: "Ovi muskarci imaju posao, vole djecu, i nevjerovatno su zgodni!" - Wow, pomisli zena, ali osjeca da se mora jos popeti. Na vratima cetvrtog kata pise: "Ovi muskarci imaju posao, vole djecu, nevjerojatno su zgodni i pomazu u kucnim poslovima!" - Nevjerojatno, pomisli zena, tesko se mogu oduprijeti da ne udjem, ali nesto je tjera i ode na sljedeci kat. Na vratima petog kata pise: "Ovi muskarci imaju posao, vole djecu, nevjerojatno su zgodni, pomazu u kucnim poslovima i vrlo su romanticni " Zena odluci da udje, al 'je u zadnji cas nesto sprijeci, i na kraju ode ipak na sesti kat. Na vratima sestog kata pise: "Posjetiteljica ste br.31.456.012, na ovom katu nema muskaraca, ovaj kat postoji da bi se pokazalo koliko je nemoguce zadovoljiti jednu zenu. Hvala vam sto ste posjetili nas ducan! " Preko puta tog ducana je otvoren jedan u kojemu muskarci mogu naci i kupiti suprugu. "Na prvom katu zene koje vole sex!" "Na drugom katu zene koje vole sex, i ne gnjave previse!" - Katovi od treceg do sestog JOS NIKAD NISU BILI POSJECENI!!! :
:rile:
-
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
mona
nista
Lažeš :ljut:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Moonster
Lažeš :ljut:
dobro nesto malo :sad:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
mona
dobro nesto malo :sad:
Armagedon te čeka :kapa:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Moonster
Armagedon te čeka :kapa:
kao i tebe :kapa:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
mona
kao i tebe :kapa:
Ja sam izuzet iz toga, unapred :kapa:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Shalabajzer77
U New Yorku je nedavno otvoren ducan u kojemu žene mogu izabrati i kupiti supruga. Na ulazu su izložena "uputstva za upotrebu": - Možete posjetiti ducan SAMO JEDNOM. - Postoji 6 katova i karakteristike muškaraca se poboljšavaju što se više penjete. - Možete izabrati bilo kojeg muskarca na katu na kojem se nalazite, ili se popeti na sljedeci. - Ne mozete se vratiti na kat ispod. Jedna zena odluci p......osjetiti ducan da nadje partnera. Na vratima prvog kata pise: "Ovi muskarci imaju posao!" - I zena se odluci popeti na sljedeci kat. Na vratima drugog kata pise: "Ovi muskarci imaju posao i vole djecu!" - I zena se odluci popeti na sljedeci kat Na vratima treceg kata pise: "Ovi muskarci imaju posao, vole djecu, i nevjerovatno su zgodni!" - Wow, pomisli zena, ali osjeca da se mora jos popeti. Na vratima cetvrtog kata pise: "Ovi muskarci imaju posao, vole djecu, nevjerojatno su zgodni i pomazu u kucnim poslovima!" - Nevjerojatno, pomisli zena, tesko se mogu oduprijeti da ne udjem, ali nesto je tjera i ode na sljedeci kat. Na vratima petog kata pise: "Ovi muskarci imaju posao, vole djecu, nevjerojatno su zgodni, pomazu u kucnim poslovima i vrlo su romanticni " Zena odluci da udje, al 'je u zadnji cas nesto sprijeci, i na kraju ode ipak na sesti kat. Na vratima sestog kata pise: "Posjetiteljica ste br.31.456.012, na ovom katu nema muskaraca, ovaj kat postoji da bi se pokazalo koliko je nemoguce zadovoljiti jednu zenu. Hvala vam sto ste posjetili nas ducan! " Preko puta tog ducana je otvoren jedan u kojemu muskarci mogu naci i kupiti suprugu. "Na prvom katu zene koje vole sex!" "Na drugom katu zene koje vole sex, i ne gnjave previse!" - Katovi od treceg do sestog JOS NIKAD NISU BILI POSJECENI!!! :
:rile:
super je ovo :trepp:
-
moz da pruzi mnogo a moze da ne pruzi nista, zavisno od one koja ga pobudjuje
zavisi od iskustva, mladosti oli matorosti, imovnog stanja, emotivnog oli zivanovog iq-a