Re: Vash ljubavni profil sa 7 ,15, 18 25 i 70 godina
Citiraj:
Prvobitno napisano od
QueenOfClubs
Зашто тек тад?
Па већ си изнела тврдњу.
Мора да знаш некако.
Pazi vako
Stvari idu nekim tokom
Kapiram da su zene sada finansijski nezavisnije i savremenije pa i da imaju vece i vise mogucnosti izbora.
Lakse je kresati se i razvesti kasnije nego naci nekog sa kim mozes imati normalan odnos.
Kada su ljudi normalni i dozvoljavaju sebi emocije koje ih ne guse, daju jedno drugom slobodu u odredjenoj granici, stvari se razvijaju normalnije.
Niko nikog ne moze prisiliti na ljubav i odanost, blah, niti na bilo sta drugo, ali osnova svakog odnosa osim ljubavi je poverenje i tamo gde toga nema, plus tamo gde isto tako nema i te neke slobode da se razmislja i deluje, stvar propala u najavi.
Ljubav treba pustiti i ne podrazumevati je.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Say.
Pazi vako
Stvari idu nekim tokom
Kapiram da su zene sada finansijski nezavisnije i savremenije pa i da imaju vece i vise mogucnosti izbora.
Lakse je kresati se i razvesti kasnije nego naci nekog sa kim mozes imati normalan odnos.
Kada su ljudi normalni i dozvoljavaju sebi emocije koje ih ne guse, daju jedno drugom slobodu u odredjenoj granici, stvari se razvijaju normalnije.
Niko nikog ne moze prisiliti na ljubav i odanost, blah, niti na bilo sta drugo, ali osnova svakog odnosa osim ljubavi je poverenje i tamo gde toga nema, plus tamo gde isto tako nema i te neke slobode da se razmislja i deluje, stvar propala u najavi.
Ljubav treba pustiti i ne podrazumevati je.
Основе односа варирају, знаш. :aha:
А ми које смо се развеле смо се удале олако, не размишљајући, јбг, нисмо прорачунале у шта све може да се изроди за 10 година.
Заљубиле се, глупаче.
Али ти ћеш то успети, не сумњам.
У сваком случају, љубавног профила има између 25 и 70.
И лепо би било да сви они који љубав јесу доживели у тим годинама опишу на теми.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
QueenOfClubs
Основе односа варирају, знаш. :aha:
А ми које смо се развеле смо се удале олако, не размишљајући, јбг, нисмо прорачунале у шта све може да се изроди за 10 година.
Заљубиле се, глупаче.
Али ти ћеш то успети, не сумњам.
У сваком случају, љубавног профила има између 25 и 70.
И лепо би било да сви они који љубав јесу доживели у тим годинама опишу на теми.
Ja mogu jedino pricati o svojim roditeljima za 31 godinu i baki i deki koji su bili 59i drugi nekih 30tak.
I smatram da imam prava jer sam rasla u zdravoj i normalnoj porodici gde ljubavi i postovanja, pa i poverenja nikad nije falilo.
A za sebe i ne razmisljam :)
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Say.
Ja mogu jedino pricati o svojim roditeljima za 31 godinu i baki i deki koji su bili 59i drugi nekih 30tak.
I smatram da imam prava jer sam rasla u zdravoj i normalnoj porodici gde ljubavi i postovanja, pa i poverenja nikad nije falilo.
A za sebe i ne razmisljam :)
И ја расла у таквој, замисли. :)
Моји бака и дека су још увек у браку. :aha:
Ево, преко 60 година.
Па опет на основу њих немам представу шта ће мене да стрефи са 40.
Нека нова љубав можда... :aha:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
QueenOfClubs
И ја расла у таквој, замисли. :)
Моји бака и дека су још увек у браку. :aha:
Ево, преко 60 година.
Па опет на основу њих немам представу шта ће мене да стрефи са 40.
Нека нова љубав можда... :aha:
I moji bi bili, ali ih smrt rastavila:(
Ja imam predstavu kako to treba da izgleda, po onome sto osecam da je ljubav, pa ako se desi, desi se, ako ne...sta sad.
Jednostavno imam predstavu o tome, ali ne razmisljam i to je to :)