http://www.dodaj.rs/f/1g/Tv/3rHzlbPk...3953091061.jpg
Printable View
Angel, tačno, ali često si fin i kulturan pa se protumači nakaradno, blago rečeno.Sel a vi ( nosam bio u fr ).
Angel, tačno, ali često si fin i kulturan pa se protumači nakaradno, blago rečeno.Sel a vi ( nisam bio u fr ). A ,proverio sam, odmah - " C'est la vie "
"Tišina je govor razumevanja. To nije odsustvo reči, već odsustvo potrebe za rečima."
Bukovski
Angel, mnogo je lepše razgovarati ovako, na čatu ste neprepoznatljive. Nena mi se nije javila sinoć a čekao sam do 24h. Mislim da sam otkrio vašu tajnu. Rećiću vam ali sad žurim na posao. Treba mi adresa redakcije da donesem tortu i šampitu, ma ne šampanjac da se upoznam sa svima, da se izvinim iako nisam ništa skrivio i da se pomirimo !!!
"Živeti je lako sa zatvorenim očima."
John Lenon
“POSTOJI JEDAN TRENUTAK U ŽIVOTU SVAKOG ČOVJEKA
KADA ON KONAČNO SHVATI
KO MU JE VAŽAN,
KO MU VIŠE NIJE VAŽAN,
KO NIKADA NIJE BIO
I KO ĆE UVEK BITI.”
Svi ljudi imaju istе manе, ali nеmaju istе vrlinе; u tomе jе i sva razlika izmеđu vеlikih i malih ljudi.
"Verujem da se sve događa s razlogom! Ljudi se menjaju, da biste naučili da ih pustite. Stvari ne idu kako treba, da biste znali da procenite kada ste u pravu. Verujete u laži, da biste na kraju naučili da ne verujete nikome osim sebi. Ponekad, dobre stvari propadaju, tako da možete očekivati da će više dobrih stvari pasti i na vas."
Merlin Monro
"Hiljade sveća se mogu zapaliti od jedne, a život te sveće se neće umanjiti. Sreća nikada nije umanjena kada je podeljena sa drugima".
Siddhartha Gautama Buddha
Da bi se čovjek radovao, da bi se radovao u pravom, čistom smislu te riječi, treba da za jedan časak opet postane dete. Radost je stvar koju odrasli ne poznaju.
- Vladan Desnica
Gledam ga nekad i razmišljam: "Odakle ja tebi, sretniče? :)
Nensi vrlo dobro :bravo:
http://www.dodaj.rs/f/3W/Dn/3LEosVm/...5325727538.jpg
....ali treba reći komplimente još jednoj, ali samo jednoj, za koju znaš da nikad neće biti tvoja.
"Ko te ima taj te nema, ko te nema taj te sanja..."
"Pravi muškarac neće ženu učiniti ljubomornom. Umesto toga, učiniće da druge žene budu ljubomorne na nju.."
Ako voliš oba deteta,oba roditelja,ako voliš sebe moraš voleti još nekoga inače nećeš voleti ni sebe.Uvek je cifra dva u igri, samo su ljubavi različite....Jedino kod dece ta cifra može biti različita od dva.