zanimljivo:pusi2: prstom biste pravili pjenu:kapa:
jeste li kao mali često oblizivali prstiće jureći krišom za teglama pekmeza :kapa:
Printable View
zanimljivo:pusi2: prstom biste pravili pjenu:kapa:
jeste li kao mali često oblizivali prstiće jureći krišom za teglama pekmeza :kapa:
nisam nikad volela pekmez, džem, marmeladu, ništa od toga, nisam volela da umačem prstiće u to... samo u šlag :hm: mislim da sam ja beznadežan slučaj... možda da se vratim dobroj crnoj kafi :aha:
Mišljenja sam da biste ipak mogli neko vrijeme bez pjene:dada: mada,to je česta pojava kod osoba koje vole slatko..volite kiflice,tortice,kolače,nutele nutelice..:hm:
kamo ga psihijatar.. imam ja jedno pitanje.. :namcor:
nema pitanja bez odgovora ...
http://rlv.zcache.com/psychiatrists_..._8byvr_324.jpg
sta te muci od sabajle (a da nije bdsm ron) ?
Pa.. :hm: osmeh me muči...
Tako idem ulicom i nešto se smeškam, ne znam ni što.. ljudi me čudno
gledaju..
još će se neko istripovati da se njemu smešim.. :qq:
kompulzivno smeskanje je posledica preplitanja virtuelnog i realnog, zbog cega se se uzvrpoljili leptirici po stomaku.
leptirici misle da je vec prolece, i to nije stanje koje je moguce tretirati poznatim terapijama.
zbog nemogucnosti otklanjanja osmeha, i deficita feredza na trzistu, preporucujuem majicu sa natpisom
˝ne smeskam se tebi bilmezu˝, s tim da natpis bude stampan sa prednje i zadnje strane majice.
jeremy dr. ron, specijalista dugacke sexologije
:hahaha:
dodala bih,cijenjeni kolega,da bismo trebali ipak naći način kako da otklonimo uzrok:haha:
mislim,majica je dobra da ga zamagli..a kako će da 'oda kad je zima napolju:qq:
postovana koleginice, uzrok bi mogao da se otkloni vikendom za dvoje u ordinaciji ˝grcko rimski stil˝ u poznatom banjskom lecilistu sa termalnim izvorom koji se zove zdrelo, u podnozju homoljskih planina.
to je kombinovana tehnika koja obuhvata strindzovanje, thai masage, rvanje u blatu, tretmane cokoladom i poznate terapije vlaskim podvezivanjem (iskljucivo crvenim koncem ili crvenim podvezicama).
nuspojave : kod manjeg broja pacijenata se javlja nelagodnost ukoliko u toku terapije postanu svesni cinjenice da ih posmatraju statue gladijatora, a grejani pod zakovrne pa prestane da bude grejani.
:qq: oboje vas treba smeniti...
Pa vi bi pacijentu da sklonite osmeh s lica. Da uništite uzrok osmeha. :pada:
To je samo bilo trik pitanje, da vidim mogu li nešto ozbiljnije da vas pitam.
ja sam za terapiju sistemom ˝ne smeskam se tebi bilmezu˝, ovo je samo bilo da se razmotri sa koleginicom,
dok se ne usinem od federiranja.
kakav sad pirsing.. :kapa:
Nego, ja bih pre rekla da su kod mene u pitanju muve u glavi, a ne leptirići
u stomaku. Prvo, toliko sam alergična na leptiriće da bih to odmah povratila,
a drugo.. Muve su sasvim logična posledica muvanja nedužnih forumaša,
što sam ja godinama radila što svesno što nesvesno.
da , da, da ... prosli smo prvu fazu poricanja sexualnosti koja je i meni tesko pala dok sam morao da budem maskiran u dr. rut
http://www.algemeiner.com/wp-content...2965908245.jpg
da bi u drugoj fazi prihvatili dr. rona, i treca faza je obavezna u ordinaciji ˝greeks & romans˝.
Željela bih da konstatujemo dragi kolega,da je naša pacijentkinja veoma duhovita i da je to zasigurno velika prednost u terapeutskom pristupu :kapa:
Možda da probamo ipak sa leptiricus caps. 5 mg jer nedostajanje leptirića može da izazove trajnu pojavu muva:kapa:
da vas dopunim, pacijentkinja je ne samo duhovita, nego ima i visak feromona, i genetsku zavodljivost, tako da mi se cini da ce osim dr. rona posledice toga da pocnu da osecaju i forumasice, a to ce vec da dovede do ozbiljnih stanja na forumu.
Esam ja lepo kazala da mi Šeherezada zvuči bolje.. :lola:
Taman sam bila na pragu da postavim ozbiiljno pitanje i ti sad pokušavaš
da me zbuniš.
Dakle, moja namera nije da poričem sexualnost, već da je držim pod kontrolom.
Postala sam zavisnik od muvanja naivnih forumaša i nekako bih toga da se
oslobodim. Ne znam kako da prestanem.. :neznam:
Morala bih malo da se ispružim..imam problem kog nisam ni bila svjesna dok nisam uđila u kafanu maloprije..da li je možno da ja imam određeni tip muškarca:kapa:
ne bih da se branim negiranjem,niti da budem emotivno reaktivna,al me to već brine:kapa:
Da li mi sa pravim problemom možemo da zalegnemo? :kapa:
naravno musakice, opusti se i reci mi cega se prvog secas u zivotu ?
auuuu musakice ... ok, kada si se prvi put igrala cika doktora a da se secas ?
isptujem problem : najvaznije erogene zone na tvom telu su ?
vreme za odg. 30 sec (da ne smisljas, a nabrojati najmanje 5).
vreme sad.
postovana kolezinice, da li to znaci da su vase erogene zone neaktivne ?
[QUOTE=RON JEREMY;417966]postovana kolezinice, da li to znaci da su vase erogene zone neaktivne ?[/QU
kažem ti ko kolega kolezi,'nako u Ćet'ri oka..nisu:kk:
a jel bi bilo bolje da jesu,mislim kad ih je sepet:kapa:
mislim da tu treba ici na pobudjivanje elektro stimulacijom uredjajima poslednje generacije sa 3 brzine ...
mislim da baterije pkriva socijalno...
kolega,vas je mahal pita dekoncentrisala očito..kakvo pobudjivanje kad su žive da življe ne mogu biti:qq:
pa kolezinice, nabrojte ih u sklopu prikupljanja klinicke slike, kao i slike intimnih delova vase komplexne licnosti ... ove druge mozete i da podelite sa nama.
anamneza znači:hm: dobro ..al kakve veze imaju taĆke sa vašim nepoznavanjem redoslijeda rada u ordinaciji..kolega dragi,vaše je da otkrijete sami:lakat:
kolezinice, uvek mi je bilo zadovoljstvo da otkrivam banjalucanke ... zahvaljujem na ukazanom poverenju.