e, mi baš volimo s belim :) pa kad krckaju krajevi :duh: važno je da ne kupuješ proju više u pekari :pada:
Printable View
biće pileća supa, najverovatnije kelj sa susamom (danas videh recept :) ) i šnicle od svinjskog buta....samo ću da razmislim da l da ih pohujem ili ne. salata - barene paprike u medu.
napraviću i koh :)
ja znam da cu praviti medenjake,dobila sam veliku kantu meda,ostatak rucka cu tek da smislim:namcor:
ostalo mi od juče dosta, samo da dodam malo krompira...nego - šta ću za sutra :qq:
danas će biti prokelj sa šampinjonima, a baška ću da pripremim ćureće meso...salata od krastavčića (domaćih :) ) i somborki.
biće čorba od brokolija, rolovana piletina sa krompirom, salata od cvekle...i pita od višanja.
sve ovo isto kao juče, samo ću krompir da dodam....:( a večeras kuvam klot pasulj, da imam za 2 dana bar.
čorba od celera i krompira sa malo kima .
salata sa piletinom
gravče na tavče:) sinoć vrijedno pripremala
grasak,fasirane,projice :sojka:
pažgete.. :drnd: naručili klinci
ništa. samo ću da smandrljam neku čorbicu kad dođem kući.
danas nista :mirka:
cufte,domace valjuske,kolaci s jabukama:sojka:
danas će biti grašak sa korenastim povrćem (šargarepa, paškanat, peršun i malo celera), a salata - barena paprika u medu iz zimnice.
pilecu muckalicu sa njokama, upravo pripremam
biće šnicle od šarana sa krompir salatom :say:
danas specle sa kiselim kupusom i slaninom:zdere:
pasulj sa suvim rebrima...:eek:
koji dan rile? :huh:
Rizoto sa pecurkama..;)
danas će biti supa od celera, ćufte od oslića, bareni krompir sa blitvom i zelena salata.
boranija sa piletinom, da ne kazete posle da nista ne kuvam... :sojka:
prebranac, a deci dodajem karađorđeve šnicle.
salata - krastavičići i somborka iz zimnice :)
i ja spremila prebranac :rile:
ja se i ne secam gde sam pasulj kupila, ali ti mogu reci da se brzo skuvao
danas krčkam podvarak... :jasenka:
pasulj je pasulj, ne volim ga pa se i ne upustam mnogo u to da li je sladak ili ne, bitno mi je da je krupan i da se brzo skuva, i tako ne uzivam da ga jedem... :rumenko:
ne moram, nego kad ne znam vise sta cu ja krknem lonac pasulja i stvar resena hahaha
napravila sam gulaš.
posni đuveč, a deci dodajem krmenadle. salata je od kiselog kupusa.
ćuftice... :drnd:
podvarak sa dimljenom piletinom :jede:
ma, samo ću da napravim pitu od praziluka i šampinjona, kad se vratim s posla.