ja sam tvoja sudbina:jasenka:
Printable View
ja sam tvoja sudbina:jasenka:
i meni je sve to izašlo, al sam kliktala do odgovarajućeg citata.
znači, brez panike... :drnd:
http://razbibriga.net/imported/2010/...echocoSM-1.jpgMudra odluka je, ako se povucete na nako vreme. Nemojte ici "glavom kroz zid", vec strpljivo sacekajte na povoljan trenutak. :drnd:
ma skoro me pogrickali:ljut:
Nemojte misliti da će Vaše probleme rešiti neko drugi. Nalazite se u lošem društvu ili pod uticajem lažnih namera. Okrenite leđa onima koji Vas zavaravaju.
Obratite paznju na osobu koja Vam se udvara, postoji mogucnost da osetite radost ili pravu srecu. Otvorite svoje srce i svoju dusu.
Imate dovoljno licnog sarma i vrlina zato ne budite naivni, vec skinite tu "masku" koju nosite. Osmelite se, jer u protivnom mozete propustiti mozda i svoju idealnu priliku.
Onaj ko nije sposoban da daruje radost i srecu drugima, taj nije sposoban ni da prima i oseti srecu.
http://razbibriga.net/imported/2010/07/samosaopp1-1.gif
Nepotrebno se opterećujete suvišnim detaljima, gledajte celinu ili suštinu stvari.
Ponekad nije lako videti istinu, ali ona uvek postoji kao i dobro rešenje.
Nemojte dozvoliti da Vas neko porazi na nepravedan način. Morate verovati u istinu i u snagu duha. Jer, nakon kiše Sunce sija još jače. Ponovo će biti svetla u Vašoj duši.
Masta moze svasta! Budite bogati duhom i ulepsajte svaki trenutak koji provodite u drustvu voljene osobe ili onih koji su Vam dragi.
Vasa zelja ce se ispuniti, ali Vam na kraju nece biti drago zbog necije reakcije ili ponasanja.
:namcor:
Nemojte usresređivati svoju snagu na jednog malog miša, dok na Vašim vratima psi laju.
Opasnost je tamo gde je "izvor". Zato nemojte upetljavati vlastiti konopac, već naučite da ga odrešite.
Zato imam mačka :kapa:
"Ne trazim ja ludu, vec luda trazi mene", je los izgovor. Budite velikodusni prema onima kojima je potreban Vas savet, ali im nemojte dopustiti da Vas prevare.
Hvala ''kolačiću'' na sugestiji...:namcor:
Sreca, ljubav i uspeh su na Vasoj strani. Ako mislite da mozete dobiti i vise od toga, samo hrabro napred.
Pustite da veliko nevereme i bura prodje, potrazite svoj unutrasnji mir pre nego sto se suocite sa spoljasnjim neprilikama. Morate biti dovoljno jaki iznutra.
Očekuju Vas dobre vesti. Budite komunikativni i podstičite različite dogovore, partnerstvo i udruživanje. Sreća i uspeh dolaze kroz zajedničko delovanje.
Danas ce svega biti u izobilju, ali nije "zlato" sve sto sija. Naucite pravilno da vrednujete kvalitet stvari, dogadjaje i ljude.
aj da vidimo:namcor:
Kao i u poslu tako i u ljubavi skloni ste čestim promenama, ipak Vašoj okolni ne prija tolika količina iznenađenja.
Ako Vam je stalo do drugih, prilagodite svoje ponašanje zajedničkim ciljevima.
Neka se drugi prilagode, ako mogu :duh:
Onaj ko nije sposoban da daruje radost i srecu drugima, taj nije sposoban ni da prima i oseti srecu.