isprzila sampinjone sa crnim lukom, ubacila neku piletinu sto ostala od juce, narendala kackavalj odozgo i eto, rucak na brzaka...
Printable View
isprzila sampinjone sa crnim lukom, ubacila neku piletinu sto ostala od juce, narendala kackavalj odozgo i eto, rucak na brzaka...
manetovu pizzu :bisa: :manijak:
ne znam šta ću danas :aha:
najradije ništa ...napravit ću neki topli sendvič
pa ja se juče naspremala hrane za 2-3 dana.
pekla sam pitu s mesom, pa sam napravila pileću salatu sa ananasom, imam čorbu od paradajza sa pirinčem....:hm: e da, ćufte od pilećeg mesa i šnicle od svinjskog buta.
eto.
sveže spremljen krompir ću samo da dodam danas, kad devojke budu rešile da klopaju.
fileti soma i krompir salata.
skuvacu neku corbicu, mozda onu od zelja...
pasuljčić.. :aha:
krompir paprikaš....najjednostavnija varijanta za sređivanje stana.
ne kuvam nista danas, kupila sam suvi vrat, pa cemo jesti sendvice
čorba od brokolija sa mileramom, pohovane šnicle od svinjskog buta i restovani krompir. salata će biti od crvenog kupusa. kolače imam :say:
danas kuvam za par dana, pa će tu biti i pasulja sa suvim rebrima, škembića u sosu sa parmezanom, pohovanih bataka, supa od celera....eto.
kupus sa carskim rebrima, mogla bih i projicu da me ne mrzi.. :)))))))))
pristavio nešto što moji klinci zovu "kineska hrana"...
jok, ovde "opališ" kojekakva mesa, skloniš, izdinstaš svakakvo povrće i pečurke, vratiš meso, dodaš vode, pa pirinač i bila stvar...
ma negde si pominjao tortilje, povrce i neki miks, a mozda meksicki, ne mogu sada da se setim :hm:
a nije ni vazno, sigurno je ukusno, prijatan vam rucak, a ja cu, posto torte vise nema, da ispecem palacinke :)
soja, čili, kari, nema greške...
sad se i meni jede, a spremala sam se za kupus :lol:
a ništa lakše, samo se spremi...
moji se satiru
paradajz corbica, zapeceni karfiol sa besamelom i mirodjijom i dinstana teletina.
smandrljaću lazanju, to mi je najbrže...imam dosta posla danas.
pekarski krompir i peceno pile, mozda zamotam sarmu za sutra, ako budem raspolozena
kad si ustala kad je vec gotovo? ja sam juce pohovao paprike
samo da se pohvalim da sam juče napravila svoje prvo jelo u voku :) ispalo je super :)
i? sta si tacno spremala? :) ja nikako da kupim jedan, a vec dugo planiram..
svinjetinu...aj napisaću na temi ''jela iz voka''
divno, hvala :bravo:
kuvo neko kafe danas?
dolazi mama na ručak. dakle, pravim supu od ribića od koga ću posle rinflajš da pripremim. onda, krmenadle prema juče postavljenom receptu ''glazirane krmenadle'', pire krompir pomešan sa pireom od jabuka i zelena salata.
šnenokle sam napravila juče.
kod tebe prava gozba :bisa:
ja sam sinoc spremila podvarak i sarmu, danas kuvam pilecu supu sa knedlama i pecem piletinu i svinjske snicle kao prilog uz podvarak, posle rucka moze voce.
čuj...kod mene gozba, a kod nje najmanje 4 jela na stolu :)
to zato sto je nedelja, inace ne bih :lol:
evo tek sad stigla da kuvam danas.
deci sam napravila piletinu u voku, a sebi salatu od zelene boranije :)
čak 3 puta kafu
jednu standardnu i dve male
3 kafe i 1 keks i mleko. :jede: