Животиње дају оно за колекције :)
Па има колко која даје цоина
Printable View
Животиње дају оно за колекције :)
Па има колко која даје цоина
e to nisam znala .. znači, ako ih rasprodam, nema kolekcije ... zato meni to slabo iskače, ma boli me uvo, skupiću kolekciju jednog dana. Jbt. jedva ulazim kod Duše, ima puno životinja pa teška farma bre :raz_088:
slusaj sad ovamo bez 2 koske ne silazite na farmu da hranite prvo kuce ono od 300 000 ako ste ga hranili 14 dana...onda cete morati da kupujete u njihovom marketu... 5 njihovih parica bog te
kad udjete na farmu ponudice vam tekst gde odgovarate sa ono sto pise njihovo zeleno kao i uvek sto nude....ne na crveno
pa vam otvaraju market da kupite kosku ako nemate ...ako imate zatvortite ga i uzmite iz svog gifta i kliknite na kucu tad zavrsite prvi level
odmah vam ponude drugi natpist uzmite tamo gde pise i zeleno ukvireno opet otvaraju market zatvorite ga i ponovo iz gifta uzmite kosku i kliknite
na kucu sa tim vam izlazi 1/3 i vreme do sutra a sta i kako ce biti sutra ne znam samo znam da ga ovim treniramo i hranimo...to je za prvo
kuce....od 300 000 hiljada.......ako nisam bila jasna pitajte...cmok
ono drugo hranite onom hranom kojom ste hranili ovo prvo kucence 14 dana...cmok vama
dobro ... cmok i tebi :cmok:
farmvile na fejsbuku ima preko 20 000 000 (miliona) obožavalaca, te je najveća fan stranica na istom, i najzaraznija i rasprostranjenija
:nosic:
lele ... dobro mi i igramo.
sad sam bolje pogledao
i :mrgreen:
81.046.606 monthly active users
23.873.719 обожавалаца
statusi na fan pejdžu obično imaju po 30 000 lajkovanja, i isto toliko komentara, mada ponekad ima i preko 150 000 komentara
:raz_097:
bože bože ... :krsti:
:krsti: nećem ni da komentarišem
Izgubila sam psa vec treci put... :undecided:
:( pa jel imaš parice da ga vratiš?
Мене занима ел неко купио неку фабрику?
Ја на мом профилу имам у понуди свашта, ал немам паре, а код сина имам паре ал ми ништа од тога нема у маркету. :krsti:
kakve fabrike na njivi je spas
ma puko mi net zbog chata sad je valjda dobro idem kod jece imam posla si ti ulazila tamo...cmok
ja ti obrala pirinač, a kuče ti je koliko vidim nahranjeno
nisam mogla da vidim kuče od pirinča, jbt. morala sam da poberem sve hhaha