7035 Čuj isti razred? :kapa:..Ista klupa...prepisivao od mene...:dada:
Printable View
7035 Čuj isti razred? :kapa:..Ista klupa...prepisivao od mene...:dada:
7036 tja, a jos veli kako je orah tvrda vocka, cudnovata... :hm:
to vid'o do tebe :kapa:
7037 :mm: Jašta...Niš' nije znao dok mene nije pitao...:kapa: Ni ono za čašu meda...što traži čašu žuči...Ma strašno...Neznalica...:palac:
7038 sagooo :qq: trazi autorska prava :dada:
7039....Kasno Naki...kasno...:mm: dosetilo se to pre mene...:namcor: teško sam prešla preko toga..Nije mi to..nego niko sada ne zna da sam ja ustvari napisla Gorski vjenac, na onovu sopstvenog iskustva..nepravda...:srbpla:
7040 el ti to i kalimero ukrao? :qq:
nepravda :ljuta: nemoj da brigas, razradicemo jastuk i oko... ima u kamen da nas klesaju :kapa:
7041...Jastuk sam ostavila da odmara..da se puni svetom energijom...Njega tek čeka pos'o ...:mm:
Laku noć Naki...:juhu:
7042 vazi sago... i trece oko se odjavljuje... :mm: namigivace jos duuugo vremena :g:
laku noc sago :cao:
7043
7044 A to je od tebe poteklo :palac: Svaka cast :dada: Jednom sam tri dana imala nesvestice i povracala zuc, i onda sam jednog popodneva tako izmucena sanjala te reci Casa zuci iste casu meda, ustala odbauljala do kuhinje, otvorila teglu meda, razbila se od njega, zalila sa par gutljaja vode, i meni je nakon toga svanulo :lol: nisam mogla da verujem, kome god sam pricala svi me gledali kao da sam luda... a eto Saga zna :palac:
7045
7046
7047 :say:
7048 :cao::bisa:
7049 :cao: :desi:
7050 :duh:
7051 :jasenka:
7052:cao: :nn:
7053 :cao:
7054 :jede: