-
Re: Ljubav medju forumasima,istina ili zabluda....
Citiraj:
Prvobitno napisano od
DeeLite
ne mešam ljubav i ljubav i seks...al ajde ću napišem nešto...
aj majke ti objasni kako se to razdvaja? Ja glupacha postavljam uvijene i razne teme..pokusavam da potvrdim tezu da zene to ne mogu..ne mogu da razdvoje seks od ljubavi..izuzetak su naravno one zene koje za seks traze pare..kako Kovac..kako se reazdvaja ljubav i seks? Zar mogu da imam seks sa nekim koga ne volim, u koga sam zaljubljena, koga sanjam, koji je moj zivot..i tako to..
ps tela sam deelite-a da citiram..al me nesto citat zaebo
-
Nismo svi isti Sani ... nekom je seks samo seks bez trunke emocija ... umesto odlaska u teretanu ili za razgibavanje .. ima toga koliko hoćeš :)
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
sani
aj majke ti objasni kako se to razdvaja? Ja glupacha postavljam uvijene i razne teme..pokusavam da potvrdim tezu da zene to ne mogu..ne mogu da razdvoje seks od ljubavi..izuzetak su naravno one zene koje za seks traze pare..kako Kovac..kako se reazdvaja ljubav i seks? Zar mogu da imam seks sa nekim koga ne volim, u koga sam zaljubljena, koga sanjam, koji je moj zivot..i tako to..
ps tela sam deelite-a da citiram..al me nesto citat zaebo
Evo ja ću da ti pomognem da razdvojiš.
Postoji
fizička privlačnost
zaljubljenost
ljubav
Tri sasvim različita pojma. Zar ne?
Iz fizičke privlačnosti može nastati zaljubljenost
iz zaljublenosti ljubav.
Fizička privlačnost + zaljubljenost funkcionišu.
Fizička privlačnost + ljubav funkcionišu.
Jednio zaljublejnost i ljubav ne stoje zajedno.
Tako, kada se govori o sexu bez emocija, zapravo se govori
o sasvim jednostavnoj i ničim opterećenoj fizičkoj privlačnosti.
El sam pomogla? :kojica:
-
Nisi :) aj jos malo :raz_082:
-
pa jeste tako kako kaže kojica....
-
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Ciciban
kako?
pa tako... mlogo jednostavno dok ne zakomplikujemo...
a ti bi baš u detalje da objasnim?
-
meni se čini da muškarci mnogo lakše uleću i izleću iz veza (sexualnih)...čini mi se da su žene te koje iz takvih veza uvek nešto očekuju....a ako muškarac nema nameru ni za čim ozbiljnim, onda nastaje ybada.....a ako se sve to dešava u preduzeću - pa to je strašno.
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
pričalica
meni se čini da muškarci mnogo lakše uleću i izleću iz veza (sexualnih)...čini mi se da su žene te koje iz takvih veza uvek nešto očekuju....a ako muškarac nema nameru ni za čim ozbiljnim, onda nastaje ybada.....a ako se sve to dešava u preduzeću - pa to je strašno.
Šta misliš zašto je tako?
-
ne znam, valjda im je to u prirodi...ne umem da rešavam zagonetke.
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
pričalica
ne znam, valjda im je to u prirodi...ne umem da rešavam zagonetke.
Odosmo od teme, al nema veze. Važno je da nešto pričamo...:lol:
U ovom slučaju, zagonetka nisu oni već mi.
-
Ел то коначно дођоÑмо до закључка да Ñе љубав међу форумашима не разликује од љубави "оÑтатка Ñвета?. :lol:
За мушкарца је уÑпех кад жену одведе у кревет, а за жену, кад "уÑпе" у томе да је он заволи.
Колико Ñу то Ñамо људÑке потребе а колико Ñтвар ваÑпитања не знам.
МиÑлим да... кад би жене биле мало иÑкреније према Ñеби, другачије Ñве Ñве то изгледало.
Колика је наша Ñтварна потреба за иÑкреном љубављу Ñа баш Ñваким мушкарцем Ñа којим Ñмо биле, а колико је то некад Ñамо потреба за пажњом и оÑећајем да Ñмо вољене?
-
Hvala ti Kvin. Ja sam smišljala kako da to ispričam, a da nikoga ne uvredim, pa mi nešto ni je išlo...:lol:
S naše strane u većini slučajeva, čista ucena.
Za nešto u čemu obe strane uživaju, jedna traži sve.
Pa i ako nismo sposobne da uzvratimo, neka pati...
-
Ðема ту увреде Којице.
За жену је најбоље да буде иÑкрена и отворена према Ñеби.
Да иÑкрено Ñеби (не мора другима) каже шта тачно жели и због чега.
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
kojica
Odosmo od teme, al nema veze. Važno je da nešto pričamo...:lol:
U ovom slučaju, zagonetka nisu oni već mi.
na to sam i mislila.
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
kojica
pa tako... mlogo jednostavno dok ne zakomplikujemo...
a ti bi baš u detalje da objasnim?
Kad neznas :D ...hihihi
-
joj, cici, nemoj da je vučeš za jezik:lol:
-
Nema tu ništa ni pozitivno ni negativno. Niti drugačije. Ne postoji podela na VL i RL.To dokumentujem činjenicom da tastaturu dodiruju živi ljudi,znači sve je life. Ume da bude lepo kao sredstvo komunikacije. Zamislite ko bi nam dao Skype pre xy godina? Forum,poruke muzikom...Trajno urezani znakovi na internetu,baš kao nekad na klupi u parku. Dakle istina i moguće je. Forum i internet su sjajno sredstvo komunikacije i podrške ljubavi tamo gde je ima. Problemi su također mogući sa svim pratećim emocijama kao i inače. Tu pre svega mislim na ljubomoru, posesesivnost, nepoverenje...Dakle sjajno pomoćno sredstvo za održavanje kontakta za vreme fizičke razdvojenosti zaljubljenih, ili priprema za direktan fizički kontakt. Ugodno je prosto sedeti na terasi na Petrovaradinu slušati tamburaše i poslati mail iz baš tog okruženja i tog momenta osobi koja je negde tamo daleko a želeo bi da bude tu. "Lepa igračka za one koji znaju da se igraju".
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
G
Nema tu ništa ni pozitivno ni negativno. Niti drugačije. Ne postoji podela na VL i RL.To dokumentujem činjenicom da tastaturu dodiruju živi ljudi,znači sve je life. Ume da bude lepo kao sredstvo komunikacije. Zamislite ko bi nam dao Skype pre xy godina? Forum,poruke muzikom...Trajno urezani znakovi na internetu,baš kao nekad na klupi u parku. Dakle istina i moguće je. Forum i internet su sjajno sredstvo komunikacije i podrške ljubavi tamo gde je ima. Problemi su također mogući sa svim pratećim emocijama kao i inače. Tu pre svega mislim na ljubomoru, posesesivnost, nepoverenje...Dakle sjajno pomoćno sredstvo za održavanje kontakta za vreme fizičke razdvojenosti zaljubljenih, ili priprema za direktan fizički kontakt. Ugodno je prosto sedeti na terasi na Petrovaradinu slušati tamburaše i poslati mail iz baš tog okruženja i tog momenta osobi koja je negde tamo daleko a želeo bi da bude tu. "Lepa igračka za one koji znaju da se igraju".
postavljac teme je mislio na nesto ozbiljnije , ne na decje igrarije , svakome se moze desiti taj virtuelni kobajagi fluid, evo i meni i mislila sam da sam prepoznala ali nije bilo to to , nikad nisi siguran ko je na drugoj strani
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Ciciban
postavljac teme je mislio na nesto ozbiljnije , ne na decje igrarije , svakome se moze desiti taj virtuelni kobajagi fluid, evo i meni i mislila sam da sam prepoznala ali nije bilo to to , nikad nisi siguran ko je na drugoj strani
Ja ovde svašta napisah ali "dečije igrarije"nigde ne pomenuh. Siže bi bio da je ovo dobro pomoćno i pripremno sredstvo za direktan fizički kontakt. Ko doživi ovo kao surogat život. E taj ima problem i taj stvari može posmatrati banalno i površno ne mareći za drugu stranu. Ja se ne bih šalio sa pitanjem o internet vezama. Ume ozbiljno da izbaci čoveka iz ravnoteže. Citat na kraju posta ne treba bukvalno shvatiti.