pa ne moraju...ali skontaju.
Printable View
odok u 6 na slepo sa jednom 4umasicom... ak me ne bude nocas znaci da sam oslepeo pa numem da nadjem put do kuce....
ae marlone nek tie sasrećom :)
ne idem u rudnik da mi treba srece
al' ipak fala na dobrim zeljama :lol:
rudarski je to poso
i niko poslen ni fala da ti kaže
pa ne znam...zašto sastanci na slepo ne bi bili sastanci na lepo?
al' ste bre... ma kafa bre bila samo... sta mislite da cu se ofiram na forumu s kim se na slepo... :lol:
ma jok bre :lol:
kaze zena fina doduse , izvini marlone ali znam da volis samo devojke do 300 meseci i znala sam da ne mogu da na taj nacin da se vidim sa tobom pa sm slagala da vidim ko je taj marlon... :misticlady:
jecam nako lijepo i sochno i za srpsku i bozic....
p.s rekla da ce sledeci put da dovede cerku studentkinju kaze ona se smeje kad cita sta pisem na ljis... :g:
ijao, mama i cerka...tipicna muska mastarija :lol:
posle ce cerka da dovede sestru od tetke, pa ce ona kosiju, pa komsija kuce i ihhaaa svasta ces ti jos da nam ispricas o sastancima na slepo :lol:
nema mame.. samo cerka :g:
mama je dovodi da se ne spotakne na klizavici :lol:
pa, sve smo mi necije cerke :P
hahahahaa! devojke do 300 meseci :raz_114:
u meni sve cerke prvo vide brata pa ako im zasjaje oke... nako.... zaborave na bratoubilacki instikt
a ako ne zasjaje onda im budem deqa.... :(
pa najlepse...malo znaju a misle da su najpametnije, zeljne novih iskustava, nisu formalisti, znaju da uzivaju i svidja im se hedonizam... svakaki :g:, ne inate se, imaju druagrice slicnih pogleda na svet.... sta jos treba a da.. zaljubljive i nisu toliko ljubomorne kao zene u tridesetim ili cetrdesetim ako imas i druge zene :lol: