a kako znaš da ona ima slatko dupence ? :raz_096: gde se to može videti ?
Printable View
Nekako mi se čini da su žene, pri izboru i načinu pristupa mnogo otvorenije, pričam o forumu, od muškaraca. Nema tu ni stida, ni femkanja, odmah sve karte na sto, ybt, kao da smo životinje... Većini nas se desilo neko muvanje, flert, pa i više tokom vl komunikacija... ali da ti tako nešto postane svrha vl postojanja, to nikada neću moći da shvatim.
Mada... sa druge strane, poštenije je reći šta hoćeš, ma kako to promiskuitetno bilo, nego se femkati i izigravati ludilo... ima slučajeva koji su me zaista zgrozili, da ne poveruješ na šta su ljudi sve spremni... i što je najgore, ne znaju niti ih zanima ko je taj sa druge strane. Imaju porodice, decu, ko bi reko... čini mi se da se ljudi pomalo idealizuju ovde.
I nekako kontam da ne bili u ovom svetu, svako od nas da nema neki problem u rl... koja budala bi ubijala sate za kompom...
Možda sam malo omašila temu... Htela sam reći da sam osetila ljubomoru više puta... i nije ni malo prijatno. Naročito što je osnova tako banalna i glupa... nećče biti ljubomorne ne tebe ako si pametnija, ali ako si lepa... poješće svoju džigericu.
pa jeste, jeco...u pravu si. svako ima neki problem, čim je ovde toliko...najčešći je usamljenost, želja da se s nekim ispriča...a ljubumora.... ne znam. nadam se da nisam ja ta o kojoj pričaš....a, ako jesam, iskreno se izvinjavam.
Nisi ti... :lol:
Recimo...
osetila sam ljubomoru drugih kada se recimo čula neka priča na konto mog izgleda, što nikada nije ni potvrđeno, niti negirano... znači, neki komlexi... :lol:
osetila sam od žene koja je mislila da ima nešto između mene i tamo nekoga, pa je krenulo iživljavanje...
osetila sam svaki put od nepoznatih forumašica ako bi se desila da neki forumaš, na kog su stavile šapu pokaže i najmanji znak pažnje, ili naklonosti..
i poslednji put... ne znam da li je osveta u pitanju, jer je jedna od moderatorki posle neuspelog pokušaja muvanja tamo nekog koga je dovela u vezu sa mnom počela da nasrće na mene... a njemu servirala neku drugu priču... to je bio najbolesniji primer...
jedna supermoderatorka, bivša mi je čak pretila da ću se prepoznati na temama, na pdf - u žene... :lol:
mogu da mi pljunu pod prozor... :raz_128:
Da bas na to :)
al sta cu..sto ti rekla, ovde u vl se ponekad razuzdamo i posle se sami sebe zgrazavamo..mada ja stvarno kad bolje razmislim i nije to neki greh, moramo se nekako prazniti..bas zato sam sam u rl zaista jagnjesce :mrgreen:
E sad ko zameri , zameri..jedno je sigurno, sve ovo ovde shvatam kao dobru zaebanciju, ne prenosim nista na svi srecu u rl..
al da se dotaknem i teme..nisam nikada osetila ljubomoru, nisam ni imala razloga posto znam da razdvojim stvarnost i forum..a da ja bilo sitnih flertica, jeste...misssim, normalno
Ja sam cula za Djavolovu nevestu da je jako lepaaaaa.
Da napisem i ovde,ljubomorna sam na queen dekolte...eto.
a ja nisam ljubormorna...osim na lilu što zna gazdu.:)