Јој Причо, кад те видим а менеми лакше :facepalm:
Ко зна шта мене тек чека :facepalm:
Printable View
Јој Причо, кад те видим а менеми лакше :facepalm:
Ко зна шта мене тек чека :facepalm:
Шта бре, ти још мало па завршила а ја још нисам ни почела.
Леле, кад крене у средњу :qq:
Nasa kuca bila je na jednom malom zelenom brezuljku, okruzena divno zivom ogradom. Oko kuce dizao se vocnjak, pun cveca. Selo je bilo dalje u dolini. Iza sela na bregu stajao je gordi vojvodski zamak. Ceo kraj je bio drugaciji od onog u kom smo ranije ziveli. Sve je bilo zeleno, cello selo blisa od cvetnih vocnjaka.
za kvini pocetak ? a?A?A?A?A? xD
Па може почетак...
Ако може наставак без вилењака, омашиће тему, рећи ће да није ни бајка ни сан :qq:
Moja drugarica marica I ja, smo resili da se trkamo do sume.
Marica je bila brza I obicno je stizala na cilj pre mene.
-Nisam ja za kratke staze! – rekao je Stefan.
-Hajde da trcimo malo dalje, pa da vidimo ko je brzi.
-Kako hoces – rekla je marica – ne smemo samo na reku!
-Ne – odgovori Stefan – nego tamo na breg!Na pola sata odavde stoji jedna velika kruska. Do nje cem ose trkati. Ja cu trcati sa leve strane obronka prema jelama a ti mozes desno. Gore cemo se naci zajedno. Videcem otada ko je bolji trkac.
-Dobro. – rekla je marica. – necemo bar jedno drugom biti na putu.
ovo je nastavak.
ne može. dedlajn. moš se odloži do sutra u ponoć :lol:
da vi znate što ja uživam dok vas čitam :lol:
ja sam ove muke tantalove ,preživela ,....bez trajnih posledica :lol:
Odbrojao sam do tri, I jurnuli smo zajedno.
Jas am vec dobro izmakao, marica koje je trcala sa desne strane, ubrzo ga nije vise ni videla. Marica je htela d aide precitom.. ali se uplasila od velikog belo psa I potrcala natrag.
-Tesko meni! – uzviknu marica
-Bicu hrabra! – uzviknu marica pretrcala je potocic, I protrcala pored velikog belog psa koji vise nije delovao tako strasno. Prosla je kroz jele, strcala niz obronak, I za tili cas se stvorila kod kruske. Ali bese vec kasno, Stefan je uveliko sedeo u visokoj krosnji I jeo zelene plodove.
И сад завршни дијалог
evo evo.. samo da smislim :pusi:
- Spora si za nekog ko se hvali svojom brzino – nasmeja se Stefan.
- Opet si varao, znam da jesi! Priznaj! – rece marica sva tuzna sto je izgubila trku.
- Nisam, ali sam sa drveta video da ti jesi! – rece Stefan ponosno!
- To ti se samo ucinilo – marica pokusa da se izvuce ali je ipak na kraju priznala – jesam, to sam bila ja. Nisam htela da izgubim opet od tebe.
- Dodji, sedi pored mene da gledamo zalazak sunca nad cvetnom dolinom u selu – Stefan je uhvati za ruku da joj pomogne da se popenje pored njega .. sedeli su I gledali kako sunce zalazi iza obronaka I jeli zeleno voce.
Pogled im se pruzao na najsareniji, najveseliju cvetnu dolinu. Na sve strane sarenile su se lale, ruze, i ljiljani u najlepshim bojama. A plavi i rumeno/zlatni leptiri ljuljali su se na cvecu, hvatajuci poslednje zrake sunca. videli su i raznobojne pticiice koje su pevale milozvucne pesme... bio je to jedan od najlepsih zalazaka sunca u dolini moga sela.