Re: Ухапсите Србију! Ухапсите другачије мишљење!
Vic je na da vreme kupiš tu kabanicu. :lol:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Kovač
A meni najdalja tetka u Somboru :undecided:
za utehu ako odes u australiju ne mozes nidje ljudski da se okupas jer na potezu izmedju nje i n. zelanda ima koncentrisamo najvise ajkula no bilo de u svetu... a inace australijanci su sve genetski deportovani bivsi krimosi tako da mozda jedino odes kod aboridzina i ladis yaya, bavis se njihovom mitologijom i crnom odnosno belom magijom... e zbog toga mozda bi i vredelo :lol:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Zazijavalo
Vic je na da vreme kupiš tu kabanicu. :lol:
joq.. ja bas volim da pokisnem
****s zivot kad si uvek suv... postanes ko da nemas ornela u sebi.... sav neqaqo istanjen i josh vishe uqrut :lol:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
eqrem
za utehu ako odes u australiju ne mozes nidje ljudski da se okupas jer na potezu izmedju nje i n. zelanda ima koncentrisamo najvise ajkula no bilo de u svetu... a inace australijanci su sve genetski deportovani bivsi krimosi tako da mozda jedino odes kod aboridzina i ladis yaya, bavis se njihovom mitologijom i crnom odnosno belom magijom... e zbog toga mozda bi i vredelo :lol:
Hvala na rečima utehe dragi prijatelju!:lol:
Ostajem ovde.Sunce tudjeg neba neće mene grejati.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Kovač
Hvala na rečima utehe dragi prijatelju!:lol:
Ostajem ovde.Sunce tudjeg neba neće mene grejati.
A i nešto nemamo izbor pa smo tu gde smo a za bolje valjda i nismo...:lol:
Prilično je sužen ... Na žalost jeste.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
G
A i nešto nemamo izbor pa smo tu gde smo a za bolje valjda i nismo...:lol:
Kader,komšija,kader.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
eqrem
uveq se ima izbor....
Jes. Ko u supermarketu. Ima se izbor, al se nema para... :)
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Zazijavalo
Jes. Ko u supermarketu. Ima se izbor, al se nema para... :)
i tad se ima aqo su ti brze noge :lol:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Kovač
Kader,komšija,kader.
Kader komšija...ibadet u noći Kadera je vredniji od ibadeta u hiljadu meseci u kojima nema te noći.
Kazao je Uzvišeni Allah: 'Mi smo ga objavili u noći Kadr – a šta ti misliš šta je noć Kadr? Noć Kadr je boja od hiljadu mjeseci.’ (El-Kader 1-3 ajet) Na ovo si mislio poštovani komšija? A kako prepoznati to? :) Eto malo tolerancije verske ...
Nema ti nama moj komšija do živeti dodeljene nam živote na baš ovim meridijanima i truditi se da taj život olakšamo sebi i svojoj okolini koliko je to moguće ... Uskoro će izbori pa ćemo videti kako dalje. Da li prodavati imovinu pa put sveta ili ostajati ovde i "životinjariti" ili životariti? A kad će naša generacija živeti? Mi smo generacije koje su 90-ih služile vojni rok i završavali tih godina 90-95 škole i fakultete policijske, vojne i civilne a neki i u inostranstvu gde su valjda bolje prošli od nas ovde... Ima li života, pravde i prosperiteta za našu generaciju u ovoj zemlji?:srpski:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Zazijavalo
zloziiii! :)
pokupila mi reči iz usta, sa police, iz podruma... :(
zazi :raz_082:
ta moja misoa je bila u podrumu, ali se sada baskari po dnevnoj sobi. :(
Citiraj:
Prvobitno napisano od eqrem
ne lupaj zlozi i slusaj ovo... :lol:
moj matori je bio na filmu neki qurchevi faqtor i radio sve glavne produqcije sa strancima... ja imo 17 god il 18... i zovnu oni njega u cinecitu da radi kucu dobio u centru rima malo iza fontane di trevi... ja klinac vec poco da ucim zabraski i merqam koji cu lambordzini il ferari da Bazarim klad upisem studije... drugari mi zavideli... i q od ovce... nije cale 'teo da se selimo zbog tashte ono kako ce ona da se snadje u italiji dok svi sljakamo i to .... eto ti prica pa da se obesis o prvo drvo....
mada sa distance kad pogledam nije mi zao nimalo...dosta sam imao od zivota u onoj jugi a bome i sad tako da mi se s oprostenjem yebe za zapad.... medjutim danas je jako zaebano, novca je sve manje i bice jos gore tako da je jedini izlaz mozda bas to ako te neko primi u vreme recesije koja tamo vlada ali ne dugo jer ce i tamo biti nevidjenih pizdarija....
nije meni do tih kola, ja kola nesto i ne volim, nego samo da nekog zivot u kome ce sve da ide po redu, mirno i stabilno, sigurnost je prava rec.
meni ovo ovde sve vise lici na privid zivota, a ne zivot. najgore je sto ne vidim da ce se ikada nesto promeniti. kako god okrenem i obrnem, osudjenik.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
zLozi
nije meni do tih kola, ja kola nesto i ne volim, nego samo da nekog zivot u kome ce sve da ide po redu, mirno i stabilno, sigurnost je prava rec.
meni ovo ovde sve vise lici na privid zivota, a ne zivot. najgore je sto ne vidim da ce se ikada nesto promeniti. kako god okrenem i obrnem, osudjenik.
ja pokusah da te utesim na moj nacin al vim da ne ide... bolje ne razmisljaj jer ako pocnes analiticki da sagledavas mesto i vreme gde zivis i ako si jos matora ko ja pa da poznajes neponovljivi tok istorije koji neumitno namece isti sled desavanja i danas veruj bice ti jos gore... razmisljaj pozitivno ma kako da je lose.... to je prvi preduslov ka izbegavanju onog duhovnog nistavila koje je svuda oko nas i koje preti da nas sve proguta...a bez duha smo svi pogubljeni jer bez leba se neko vreme i moze al bez duha si propo nacisto...
Citiraj:
Prvobitno napisano od
zLozi
zazi :raz_082:
ta moja misoa je bila u podrumu, ali se sada baskari po dnevnoj sobi. :(
Citiraj:
Prvobitno napisano od
eqrem
ja pokusah da te utesim na moj nacin al vim da ne ide... bolje ne razmisljaj jer ako pocnes analiticki da sagledavas mesto i vreme gde zivis i ako si jos matora ko ja pa da poznajes neponovljivi tok istorije koji neumitno namece isti sled desavanja i danas veruj bice ti jos gore... razmisljaj pozitivno ma kako da je lose.... to je prvi preduslov ka izbegavanju onog duhovnog nistavila koje je svuda oko nas i koje preti da nas sve proguta...a bez duha smo svi pogubljeni jer bez leba se neko vreme i moze al bez duha si propo nacisto...
Upppppfffffffff oboje ste u pravu i zato i jesam besan i osećam nemoć a opet se batrgam ... Niti valja niti ima neke nade za prosperitet ali ni o predaji i apatiji ne sme biti reči...Gubitak duha jeste poguban i mora se očuvati, ali kome pokloniti poverenje? Bagra se uvukla u sve partije i NVO ... Sve je jad i beda i svugde je jad i beda... Imam puno prijatelja koji su u startnoj poziciji da rasprodaju imovinu i upute se u pečalbu...Masu ih je iako srpske nacionalnosti odavno po osnovu mešanih brakova zapalilo napolje. Najveći broj tu iza grane u Hungariju...:huh:Dokle bre?
pa brate ako sam ja spreman ko feniks da krenem negde sve ispocetka sto ne bi bili oni sa 25 god... problem je recesije i sto je svuda sraje neopevano, u evropi pogotovo... drugar mi je u dubaiju vozi onaj airbus peti pilot po rangu za emirates i kaze da razmislja da dodje ovde...o cemu mi onda pricamo?
Citiraj:
Prvobitno napisano od
eqrem
pa brate ako sam ja spreman ko feniks da krenem negde sve ispocetka sto ne bi bili oni sa 25 god... problem je recesije i sto je svuda sraje neopevano, u evropi pogotovo... drugar mi je u dubaiju vozi onaj airbus peti pilot po rangu za emirates i kaze da razmislja da dodje ovde...o cemu mi onda pricamo?
O glibu u kojem se koprcamo i nemamo pojma kako napolje...Nemamo viziju...Samo pojedinačne procene bazirane na tankim nogicama poznate teorije i do sada preživljenog...Neko to zove praksa a ja kažem da ovo nije bilo(SEK-a ovih razmera) i da se procene na osnovu našeg iskustva ne mogu doneti a da se bude siguran u dobar ishod...Čekamo već 20 godina bolje a dočekašmo "0"...
Citiraj:
Prvobitno napisano od
eqrem
nisma ko ti, ali razmisljam na sta trosim zivot u svojoj zemlji. i ne samo ja, nego i moji prijatelji. u svakom slucaju hvala na pokusaju utehe. za duh si u pravu, to sam ja u nekoj depresivnoj fazi najverovatnije. valjda mi se sve smucilo.
Citiraj:
Prvobitno napisano od G
Upppppfffffffff oboje ste u pravu i zato i jesam besan i osećam nemoć a opet se batrgam ... Niti valja niti ima neke nade za prosperitet ali ni o predaji i apatiji ne sme biti reči...Gubitak duha jeste poguban i mora se očuvati, ali kome pokloniti poverenje? Bagra se uvukla u sve partije i NVO ... Sve je jad i beda i svugde je jad i beda... Imam puno prijatelja koji su u startnoj poziciji da rasprodaju imovinu i upute se u pečalbu...Masu ih je iako srpske nacionalnosti odavno po osnovu mešanih brakova zapalilo napolje. Najveći broj tu iza grane u Hungariju...:huh:Dokle bre?
i meni nekada dodje da se spakujem i odem.......u nepoznatom pravcu. :huh: