Па и ја сам се као клинка санкала, ишла редовно на клизање а о скијању да не причам.
Али све то не може да утиче да сад са одушевљењем гледам ово у марту:
http://razbibriga.net/imported/2011/03/2dvncd5-1.jpg
:facepalm:
Printable View
Па и ја сам се као клинка санкала, ишла редовно на клизање а о скијању да не причам.
Али све то не може да утиче да сад са одушевљењем гледам ово у марту:
http://razbibriga.net/imported/2011/03/2dvncd5-1.jpg
:facepalm:
Nema ko mi nije rekao volim zimu ... al što je dosta .... dosta.. :)
Ahaaammmm:igrac:
meni ova zima baš brzo prošla....a sećam se apokliptičkih previđanja da će ovo biti najgora zima u poslednjih 1000 godina :huh:
Ух, па увек има тога.
Сад ће полако да почне предвиђање најврелијег лета у иÑторији.
Треба да Ñе продају клима уређаји, шта ти миÑлиш. :lol:
Сваке године нам Ñтручњаци објашњавају зашто ће баш наредно годишње доба бити апокалиптичн о. :dosada:
ne voleeeeeem :mirka:i presrecna sam sto je prosla :moon:
Коначно пролеће :bisa:
Замрзните тему да је не гледам :mirka:
ne nikako :zrika:
Obozavam zimu:bisa: Meni je uzivancija - 10 C..a kad vidim da pada sneggg...:snowman:
E sad da čujem ko će najviše na leto da kuka. :raz_088:
Do skoro je nisam volela, ali poslednjih godina da :)
Ovo mi je nadosadnija i najgrozomornija zima u životu ..... baš me je smorila .... generalno nisam zavistan od klimatskih prilika, ali više volem sunce :lol:
Mrzim zimu i sve u vezi nje, u zimi nema nista lepo, samo ta pusta hladnoca od koje se sva zgurim, pogrbim, uvucem glavu u ramena, pocnu misici vrata da me bole zbog toga, noge vecito ledene jer imam losu cirkulaciju, bole jajnici, bljuzgavica kad pospu so po ulicama, led i klizanje sa padovima dok ne pospu so, hod kao po jajima... ma ko je izmisli uopste, kakvo zlo od godisnjeg doba :ljut: Lepo je samo gledati kroz prozor kad padne sneg pa se sve onako romanticno i bajkovito zabeli. Ali kad izadjem iz tople kuce, napolju me ne ceka bajka.
Ja kao onaj bosanac u kanadi sto je pisao dnevnik :lol:
Oduvek mi je bilo lakse da se rashladim nego da se ugrejem. Meni ovo moje zimsko ime ne lezi uopste kad malo bolje razmislim, trebalo je da budem mozda... Suncica :hm: