Printable View
Citiraj: Prvobitno napisano od Aknesaj Tjemo je pitamo kad se vrne:lol:...sta ak joj se ne svidi pa smislićemo drugo....ona mora u svemu da ti bude podrška i uvek..mora da bidne zadovoljena imenom....:zrika:
Citiraj: Prvobitno napisano od slonce e ocu da budem ciko kojetano felipez martinez i goznales za dodatne informacije vidi sliku :lol: http://www.google.com/imgres?imgurl=...w=1280&bih=709 SVonče bwee...pa mi vetj imamo serifa...biraj nesto drugo...
Citiraj: Prvobitno napisano od Aknesaj SVonče bwee...pa mi vetj imamo serifa...biraj nesto drugo... Radnja se odvija u Teqila city...moze?
Citiraj: Prvobitno napisano od Aknesaj SVonče bwee...pa mi vetj imamo serifa...biraj nesto drugo... onda pedro francisko rodrigez...vlasnik javne kuce :mrgreen:
Citiraj: Prvobitno napisano od nevidljiv Radnja se odvija u Teqila city...moze? Ih,kaki si mi pametan:)...nači...Teqila city
Citiraj: Prvobitno napisano od slonce onda pedro francisko rodrigez...vlasnik javne kuce :mrgreen: Pa mi nemamo, da prostis, te sto radu u javnu kutju
Citiraj: Prvobitno napisano od Aknesaj Ih,kaki si mi pametan:)...nači...Teqila city Pa ako vam se ne vidja..izabirajte. vi
Citiraj: Prvobitno napisano od nevidljiv Pa ako vam se ne vidja..izabirajte. vi Pa ko je rekao da mi se ne svidja??...svidja bre...:)
Pa eto ondak...i to resheno..
Citiraj: Prvobitno napisano od Aknesaj Pa mi nemamo, da prostis, te sto radu u javnu kutju cini mi se da je ova serija bez hepi enda :(
Citiraj: Prvobitno napisano od slonce cini mi se da je ova serija bez hepi enda :( Ih..ima da budi happe enda koliko os' !
Citiraj: Prvobitno napisano od slonce cini mi se da je ova serija bez hepi enda :( :raz_067:...ima,ima...samo moras bar malo na pocetku da se pravis fin:)
Citiraj: Prvobitno napisano od Zaga šerifu mora da nadenemo ime,breeeee.... Chek dok se prvo krstim..pa imamo popa..:jede:
Citiraj: Prvobitno napisano od Aknesaj Pa mi nemamo, da prostis, te sto radu u javnu kutju Evo ja ću da odglumim. :sojka:
Citiraj: Prvobitno napisano od Francuska sobarica Evo ja ću da odglumim. :sojka: bas bih voleo da vidim tvoju glumu :sladoled:
A imaš li ti neku ulogu?
Citiraj: Prvobitno napisano od Zaga ova već dogovara honorar iza zatvorenih vrata,jedan na jedan...nije fer...:mirka: Ma kakvi fer... to čim čulo da će se proslavimo odma' zove da mi kaže koliki je njegov... deo :lol::lol::lol:
Citiraj: Prvobitno napisano od nevidljiv Chek dok se prvo krstim..pa imamo popa..:jede: Ansinito krštavam te u Ime oca sina i duha svetoga...amin :pop:
Citiraj: Prvobitno napisano od Aknesaj Samo smisli ime:)....ajde,vrni nam se...i nemoj da te taj da prostis zaebe:lol::cmok: Citiraj: Prvobitno napisano od Zaga ona ti je najbolja drugarica,jel?????...a da se zove čikikita...????:sojka: Kako koje ime... pa Lolita :sojka: Lolita čikita :lol::lol:
Citiraj: Prvobitno napisano od G Nećeš, jer neću da te ispovedim jedno 18 epizoda :ceka: Neću ja ni imati vremena za ispoves. Moja će smrt biti iznenadna i tragična. :lol: