svoje manijače, svoje:ljut:
za tebe nema spasa kad dođe armagedon:kadi:
Printable View
svoje manijače, svoje:ljut:
za tebe nema spasa kad dođe armagedon:kadi:
Atačment 5566:zrika:
opet ste se skidali:pada:
Evo tu sam u prolazu, malo i tako...:nevidljivi:
Pa ima to da mi niko nije prijavio tako dobre noge na ovoj temi, lepo prođoh i rekoh da se vrnem na ovu najbolju temu na forumu, da vidim da li se nešto promenilo od moje poslednje posete i imam šta i da vidim :huh:
Ekstra noge u plavoj boji ( meni jedna od omiljenih boja :g: ) i sva fotka u plavim tonovima, a niko me ne obaveštava :ljut:
Moji su dobro, hvala na pitanju :huh:
Nego, je li to nešto ozbiljno čim me za moje pitaš ? :hm:
Nisam znao da smo tako daleko uznapredovali u samo dva razmenjena posta :stidljiva:
Načisto sam zbunjen :prstic:
Kako si ti Sagacity, kako zdravlje junačko, kako tvoji ? :hm:
Kada će nastavak foto session-a, da zajedno analiziramo :sladoled: :pusi:
Bouže :krsti:
Moji su, hvala na pitanju dobro...Nisu te pozdravili, ali oprosti im ovog puta...u gužvi su. Mislim, posle ovoliko opširnog posta počinjem da te doživljavam kao rod rođeni...:hm:
Negoooo, nisam ti rekla...Man je rekao da niko ne sme da piše na ovoj temi ako ''ne isturi '' nešto svoje...:lakat: (:lol: :lol: :lol:)
p.s.tuđe slike, noge itd...ne smeju da se stavljaju...strogo je kažnjivo...:g:
Bouže Sagacity :krsti:
Čudno me doživljavaš kada isturanje pominješ u kontekstu sa menom, a i lakat te nešto boli izgleda :haha:
Inače to se odnosi na žemski deo populacije, nikako na muški :pusi:
p.s. nemoj da počnem ovu polovicu koju imam da analiziram, će svašta ta bidne :lol:...isturi ostatak :lol: :lol:
Nama ostatka...:palac:...ne vidi se dobro...
Žao mi je moraćeš samo to da gledaš :namcor:
:eek:
Ne vidi se dobro, ali se vidi sasvim dovoljno ovo što se vidi :pusi: bolje da ne radim analizu stanja :palac:
:jezik: samo ću da citiram :sandokan:-a :"Nepravda" - sve sam rekao :aha:
I meni je žao, pouzdano znam da je drugi deo dobar kao i prvi u svojoj kategoriji :g:
Em sam vidovit, em mi je to jedna ptičica ispričala :kapa: Dosta toga ja znam, samo ćutim :rile:
Pa nisam ni pretpostavljao Sagacity da te mogu moje noge interesirati, mada je lako pretpostaviti kako izgledaju na osnovu avatara :haha:
Ali ok, evo, svečano obećavam da ću ti na PP poslati fotografiju gde se lepo vide noge :g:
A ne, ne ističem se ja na takim temama, ja takve stvari šaljem samo na (in)direktan poziv kao što je tvoj :stidljiva:
Stidljiv sam po prirodi :prstic:
Ajde dosta offa, daj da vidimo te nogice, zaintrigirani smo.
Sago, ako su oni listovi tvoji, dobri su.
Jeste Wolf, moji su listovi a i noge...:namcor: Ne znam da li si primetio patike, majicu....:hm:
Pa gde si ti brate Moon, ovde se digla prašina zbog tebe, ne bih ja rekla da si ti stidljiv, nego nogice 'vamo ..ovde je sve transparentno, vidiš kako ja (:eek:)
Mada...biću zadovoljna i ako mi tu fotku pošalješ i putem pošte, da razbijemo i tu misteriju...:lol: :lol: :lol:
Ovo postala chat tema:sad:
Daj rodjo, sidji na chat:ljut:
Atačment 5675
eto,tako:zrika: