:rumenko:ništa:rumenko:
Printable View
:rumenko:ništa:rumenko:
Sad cu na Vas da ostavim utisak preozbiljne osobe a to nisam i nije mi zelja da budem .
Evo ovako, rijetko pamtim svije snove .
Kad ih ujutro mogu ponoviti uvijek mi nesto predskazu .
Evo primjera ...
Sanjam Novak Djokovic sjedi u mojoj omiljenoj fotelji sa mojim sinom Milosem i nesto se domundjavaju, na moj ulazak u tu prostoriju pocinju da odmahuju rukama i da rukama pokazuju odlaganje necega sa srecnim zavrsetkom i zadovoljnim facama velike radosti .
To je moj san Pred Rold Garos,kad je Nole izgubio mec od Rodzera Federera, ali zato osvoio Vimbldon.
Znala sam da ce Nole biti BROJ JEDAN i sve sam njegove meceve cekala sa manje straha.:srce::srce::srce:
sanjao sam da je dr.ki došao na forum, i javio se na četu, i ja da se javim probudim se... :(
Bisu sam sanjala. :hm:
Nešto me je grdila... :place: što sam neku čat temu premestila u kafanu..
I pitala me je odakle ta kafana tu i kada je napravljena. A ono stvarno prava
kafana, a ne tema. I ja uzmem papire neke da gledam, da bih videla kada
je napravljena i počnem da joj pričam.. tek će ti Bisa
''Ti si ovaj virtuelni svet prezobiljno shvatila'' i okrene se i ode...
a ja ostah s onim papirima ko budala.. :sad:
Jao bre, kojice :facepalm:
Ja sam se celu noc nesto tonula, opet se borila sa glavoboljom. Nisam znala sta je san a sta je java...Jeziva noc:sad:
ajd kaži to bez mrve ,
možda menemi mrva padne očas :lol:
:raz_114:
more ,palo mi je na pamet ,nego nisam htela da pišem :raz_114:
misleh da sam jedini ludak koji sanja forumaše :lol:
sanjala sam kako sam otišla na ručak s jednim....i lepo letnje vreme, a meni noge potpuno neizdepilirane :rumenko: sad me sramota, kad se toga setim.
Sanjah moju bivsu... Koja me u poslednje vreme, svaki cas dobija na poslu... Preko telefona, mislim... Pa me proganja nesto :sad:
kako se šetam borovom šumom...u rano jutro, još vidim rosu na onim smeđim iglicama.
Jao,sanjala sam neki zid prekriven muvama:shocked:
Sanjala sam posao i neke kritiek silne i sva sam se uznemirila :sad:
Bivšeg muža :ququ:
retko se secam svojih snova... osim ako su bili jako strasni ili jako lepi, cim ih se ne secam izgleda da nisu vredni pomena
Nišššštaaa:igrac:
Kako je lepo kad se probudiš tako rasterećen:bisa:
konačno kratko a okrepljujuće spavanje, bez snova.
vjerujem da je zbog sinoćnje pričine priče :) o nesuđenom zetu na chatu;)
sanjah bivšeg kako mi čestita rođendan( a i o manetovom rođendanu zborismo:qq: )
sanjala sam kako idem put mora, i kako ga vidim, spuštajući se sa planine na obalu i kako uživam u jesenjim bojama oskudne šume na kamenjaru...i večitom plavetnilu :) mnogo mi bio lep san.
i neću da vam kažem s kim sam putovala :namcor: