naši danas svi prođoše....samo je juče janko isapo...i žao mi dokićeve što je ispala u prvom kolu.
Printable View
naši danas svi prođoše....samo je juče janko isapo...i žao mi dokićeve što je ispala u prvom kolu.
safina ispala danas...pukla je načisto.
al se novak namučio u 2. setu sa ovim kosookim....a muči se i u trećem.
au, pa novak mož' da izgubi treći set ....
e, dobio je, konačno! ura.:)
trenutno igra serena sa nekom ruskinom pavličenko....u setovima bi trebalo da je 1:1....
dakle, novak je u četvrtfinalu...a pirgavi je izgubio juče od berdiha.:nosic:
aaaaaaaaa, i jeca nam se plasirala dalje...a ono prče henin ispala :sladoled:
jeca u polufinalu, a novak se nešto muči sa melcerom...valjda će da ga dobije!
ebote, što me nervira....povede sa 2:0 i onda izgubi...pa stvarno....
ispade i jeca :( mislim, finale: skjavone - stosur :mirka:
pobedi nadal. alal mu ćufte :raz_018:
e, kako je juče bozoljac dobro igrao protiv federera....baš onako....borbeno. ali, federer je jedan.
Вимблдон некако пролази у сенци светског првенства у фудбалу.
Десила се једна занимљивост.
Јуче је започет а данас завршен најдужи меч у историји тениса.
Играо је Џон Иснер против Николаса Махута, који је у одлучујућем, петом сету победио са 70 напрама 68.
Меч, који је прекинут синоћ због мрака, а данас коначно завршен, трајао је тачно 600 минута.
Поентирано је укупно 881 пут.
А како су играли, мислила сам да ће да потраје бар недељу дана...
ovaj hasse je odlično igrao protiv nadala...dečko fenomenalno mlati lopticu.
Pitam se pitam ko li ce da odnese Vimbldon ove godine???Dobro znam ko bi voljela da to bude...Koga zanima odgovor je,
Novak Djokovic...Sakupili se svi na jedno mjesto na ovom nezvanicnom prvenstvu svijeta u tenisu pa je odgovor tezak .U pitanju su nijanse ako to ne bude NOLE neka po meni bude Rafael Nadal...
pa, realno mi se rafael više sviđa od federera....nekako mi drago kad ga nadal ulipa.
mislim da ipak novak ove godine (zbog lošeg servisa) nema šanse za osvajanje vimbaldona...i žao mi je zbog toga. daj Bože da nisam u pravu.
novak je pi*ka.
volela bih da nadal osvoji vimbaldon.
pricalice,pricalice,Nemoj tako ,ne psuj nije to za tvoja usta.:srce::srce::srce:
http://www.novakdjokovic.rs/fotogale...mi10_js_35.jpg
ana i janko su juče blistali...daj Bože da nastave tako.