Re: Na sta muskarci padaju...
To me privlaci sigurnost :heart:
u vezi nekih tvrdnji o ugrozavanju primata muskaraca,tek da se ne zaboravi ,zene su te koje tako vaspitavaju muskarce,jer u sustini tako i treba da bude,da budu izlozeniji,da podnesu veci teret,da ratuju,da brane svoju porodicu..u sustini i danas volimo jakog,pravog muskarca pored sebe,bar ja..i svaki ce pasti kad u ocima zene vidi divljenje,ljubav,oseti neznost,oseti da joj je potreban,da ga postuje..i tada mu nece smetati ni ono sto radi,ni koliko zaradi,niti ce proveravati ima li potvrdu mense..zna da je to zena za njega :raz_125:
Mikili ..ti možeš da budeš portparol celog ženskog roda..ja sam već pao...
pa ne znam na šta ''padaju''...moj je pao na sigurnosti i komforan život :sojka:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
pričalica
pa ne znam na šta ''padaju''...moj je pao na sigurnosti i komforan život :sojka:
iju:pada:
dobro je sto zene sve znaju na ovoj temi... :namcor:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Sarmica
A možda takve žene oteraju muškarce svojim ponašanjem jer misle da su inferiorne i niko nije dovoljno dobar za njih?:hm:
Sago,mislila sam superiorne :raz_114:
ono sto je cinjenica je da ce se svaki muskarac okrenuti za zenom koja izgleda tip top. medjutim, za padanje o kom se ovde govori to nije dovoljno. mislim da se od zene ocekuje da ima kompletan personality, sto bi obuhvatilo i izgled, inteligenciju, manire, duhovitost, da je osecajna i nezna, a u isto vreme mentalno jaka. samo muskarci kod kojih je izrazen ego mogu reagovati sirovo i to u smislu da ce "pokoriti" njeno srce ukoliko se ponasaju grubo.
ne znam sta bih jos dodala, uglavnom se slazem sa onim sto je Sagacity vec pomenula.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
mrav
ja sam pao na sve, da se ne lazemo
prvi utisak presudi
bravo, care...
a komplikatori neka komplikuju
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Cruz
ono sto je cinjenica je da ce se svaki muskarac okrenuti za zenom koja izgleda tip top. medjutim, za padanje o kom se ovde govori to nije dovoljno. mislim da se od zene ocekuje da ima kompletan personality, sto bi obuhvatilo i izgled, inteligenciju, manire, duhovitost, da je osecajna i nežna, a u isto vreme mentalno jaka. samo muskarci kod kojih je izrazen ego mogu reagovati sirovo i to u smislu da ce "pokoriti" njeno srce ukoliko se ponasaju grubo.
ne znam sta bih jos dodala, uglavnom se slazem sa onim sto je Sagacity vec pomenula.
Boldovano i podvučeno retko koja ima, to se traži ali se jako retko, skoro nikada ne nalazi, nažalost :dada:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Moonster
Boldovano i podvučeno retko koja ima, to se traži ali se jako retko, skoro nikada ne nalazi, nažalost :dada:
ali se ipak pronadje moon :dada:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
mire
dobro je sto zene sve znaju na ovoj temi... :namcor:
pa javite se, vi, muškarci :drnd:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Cruz
i onda? mentalno jaka? pa takve traže samo muškarci koji hoće da imaju sve probleme rešene...jer, u kritičnim situacijama - ne mora on da misli, ima za to mentalno jaku polovinu.
pa nista, ostavi svojoj mentalno jacoj polovini da resava probleme, zato sam se ja razvela :dada:
ja sam napisala vidjenje iz svog ugla na sta muskarci padaju, ne mora da znaci da je ispravno :aha:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Cruz
Retko Cruz, retko :dada:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Cruz
pa nista, ostavi svojoj mentalno jacoj polovini da resava probleme, zato sam se ja razvela :dada:
ja sam napisala vidjenje iz svog ugla na sta muskarci padaju, ne mora da znaci da je ispravno :aha:
ma, u redu je to...i ja dodah svoje mišljenje na to :) samo ''glasno razmišljam'' - kome su uopšte potrebne mentalno jake žene :(
Citiraj:
Prvobitno napisano od
pričalica
i onda? mentalno jaka? pa takve traže samo muškarci koji hoće da imaju sve probleme rešene...jer, u kritičnim situacijama - ne mora on da misli, ima za to mentalno jaku polovinu.
Ne u tom smislu mentalno jaka, već u pogledu da ima jačinu u pogledu same veze i svega to može (mada uvek ne mora) da prati jednu vezu. Mada je intersantno ovo što je spomenuto, po tome problemi pripadaju samo jačoj polovici, interesantno :aha:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Moonster
Ne u tom smislu mentalno jaka, već u pogledu da ima jačinu u pogledu same veze i svega to može (mada uvek ne mora) da prati jednu vezu. Mada je intersantno ovo što je spomenuto, po tome problemi pripadaju samo jačoj polovici, interesantno :aha:
ne znam da li je to interesantno, ali je (po mom shvatanju stvari) to istina.
i, šta znači to - jačina veze :huh: kakvu to ima korelaciju sa mentalno jakom ženom? mentalno jaka žena baš može da bude nesigurna za vezu, ako je muškarac neki....ne mogu da nađem pravu reč :lol:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
pričalica
ne znam da li je to interesantno, ali je (po mom shvatanju stvari) to istina.
i, šta znači to - jačina veze :huh: kakvu to ima korelaciju sa mentalno jakom ženom? mentalno jaka žena baš može da bude nesigurna za vezu, ako je muškarac neki....ne mogu da nađem pravu reč :lol:
Šta bi sa ravnopravnošću, gde li to nestade kada se problemi pojave :lol:
Mentalno jaka žena samo za slabog muškarca može da bude problem, a epiteta koji opisuju takvoga ima i više nego dovoljno :aha: