-
Re: Da li je on manje muškarac, ako mu žena prva priđe?
Citiraj:
Prvobitno napisano od
naki
dakle, ako zena pridje muskarcu on automatski gubi testosteron? :hm: auuu :qq:
Zato ga žene nose u ampulama, il' to beše botoks ? :hm:
-
otvorite svoje umove ljudi... :pusi:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
naki
otvorite svoje umove ljudi... :pusi:
Novčanike zatvorite :pusi:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Moonster
Zato ga žene nose u ampulama, il' to beše botoks ? :hm:
el to negde ubrizgavaju? :hm:
ili cak u njega? :qq: u to bice sto treba da postane musko iako je to bio pre njenog prilazenja... :dosada:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
naki
el to negde ubrizgavaju? :hm:
ili cak u njega? :qq: u to bice sto treba da postane musko iako je to bio pre njenog prilazenja... :dosada:
Sebi to žene ubrizgavaju da bi bile kao muškarci, tako nekako, a botoks, u čelo, oko očiju, obrazi i gde sve ne :aha:
Da se ne primete neke stvari :kapa:
-
auuuu sad mi dodje u glavu prica o mr dzekil i hajdu :qq:
mozda i on imao botoks? :hm:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
naki
auuuu sad mi dodje u glavu prica o mr dzekil i hajdu :qq:
mozda i on imao botoks? :hm:
A možda ekstrakt neke biljke, kao što je LSD, pa bio na tome Džekil, a ovako Hajd :hm:
-
ili se bojao da pridje devojci? :lol:
ili jos gore...ona je njemu prisla :qq:
:dosada:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
naki
ili se bojao da pridje devojci? :lol:
ili jos gore...ona je njemu prisla :qq:
:dosada:
Zamisli prišla mu devojka :qq:
Ma mora da je to, zamisli sesi, pedu, noge :qq: :ups: :pada:
Pa i ja bih se uplašio, prosto ne bih znao gde bih je pre pridržao da se ne spotakne i ne padne :pusi:
-
ahahahahahaha... :smeh:
resili smo misteriju jastrebe... :pusi:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
naki
ahahahahahaha... :smeh:
resili smo misteriju jastrebe... :pusi:
Kao i uvek jastrebe, mi ptice nebeske nikada ne grešimo :pusi:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Moonster
:haha: :haha: :haha: :haha: :haha:
Nekim stvarima koje sam ovde pročitao ima da se smejem još jako dugo vremena :lol:
Toliko o priči o emancipaciji, ravnopravnosti polova, jednakosti, modernim vremenima i svim ostalim pričicama koje sam pročitao ovde :aha:
U suštini ništa se nije promenilo niti će se izgleda promeniti ikada, srećom po nas :pusi:
Svaka čast onim malobrojnima koje imaju hrabrosti da prve priđu muškarcu, ali ipak neka razmisle, možda taj muškarac i nije muškarac :huh:
Možda je..... ma znate već sami, po slobodnom izboru zamislite ostatak rečenice, već kako kome najviše odgovara :pusi:
Baš i nisam zagovornik emancipacije, niti se oslanjam na modu. Moda dođe i prođe, a
naša priroda ostaje ista. Srećom ili nesrećom po nas, ko zna...
Citiraj:
Prvobitno napisano od
twm
ybt ti ne znas sta pises, ni koga pitas :lol:
šta ćeš.. :sad: luda žena.. i ti si našo koju budalu da citiraš... :aha:
-
de je ona tema okrenuti na šalu ili...:hm:..kanda došlo vreme za nju:hm:
jer defitnitivno ima zadrtih koji naravno tvoje mišljenje nipodaštavaju a nameću svoje:hm:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Moonster
:haha: :haha: :haha: :haha: :haha:
Nekim stvarima koje sam ovde pročitao ima da se smejem još jako dugo vremena :lol:
Toliko o priči o emancipaciji, ravnopravnosti polova, jednakosti, modernim vremenima i svim ostalim pričicama koje sam pročitao ovde :aha:
U suštini ništa se nije promenilo niti će se izgleda promeniti ikada, srećom po nas :pusi:
Svaka čast onim malobrojnima koje imaju hrabrosti da prve priđu muškarcu, ali ipak neka razmisle, možda taj muškarac i nije muškarac :huh:
Možda je..... ma znate već sami, po slobodnom izboru zamislite ostatak rečenice, već kako kome najviše odgovara :pusi:
Mogu da ti kažem da sam se i ja slatko nasmejala čitajući neke postove...:pusi: :lol: :lol: :lol:
Ne ravnopravnosti između polova nikada neće biti.Zašto? Zbog prirode koja oba pola imaju, zbog fizičke snage, zbog emotivne itd...Osvajanje žene je muški deo, naravno pod uslovom da žena želi da bude osvojena. Mada znam muškarce koji su bili takvi maheri i kada su osvojili ženu, a da ona u startu i nije želela da bude ''upecana''.Što bi rekao jedan moj dobar prijatelj'' Više volim da osvajam žene, nego bunkere, puno je lakše''.....Ne radi se tu o muškarčinama od 100kg, koje kada vidiš a ti prokometnarišeš..''To je ljudina''..Radi se o ''petlji'' koju neki muškarac ima ili nema..:)
Na primer...Sećam se još iz studentskih dana, kada se mojoj drugarici dopao dečko, a i ona njemu...Mesecima su izlazili na ista mesta...Ona je na sve načine pokušavala bar da dođe do nekog društva u kojem se on nalazi ili kreće...I on je tu nešto okolo ''petljao'', gledao u nju, vrteo se...I na kraju joj ipak nije prišao. Onda smo je nagovorili, po principu..stidljiv je itd. treba malo da ''poguraš'' itd. I ona mu je prišla na jedan lep način...Nekako su uspostavili kontakt i on je to vrlo lepo prihvatio. Očigledno je imao problem. Međutim, u celoj toj vezi ona je ostala inicijator za sve...I uglavnom je tako...Nije pravilo, da se ta inicijativa nastavi i dalje, ali je vrlo često slučaj...Iskreno, meni takav ne treba..Prosto, volim da budem vođena, a ne da vodim...nije mi to to...
Iskreno, najviše volim spontanost, odnoso kada se situacija sama nametne i kada dođe do nekog dijaloga pri čemu ne možeš da se setiš ko ga je prvi i uspostavio..., nekako mi je to najlepša situacija...I u samoj vezi volim to neko spontano neplanirano dešavanje...
Ako se nekome iskreno dopadneš, taj će pronaći način da sa tobom uspostavi kontkat..., stvoriće neke uslove, okolnosti...ma nešto će pokrenuti sigurno..Onda i ta žena treba da bude cool i da odgovori tim okolnostima ako želi...
Strah od odbijanja, imaju i jedna i druga strana...Nije taj muški strah valjda veći od ženskog...:hm:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Vragolanka
tako ja ovde ustavih da komplexi igraju glavnu ulogu.
Nekako sam i ja tako shvatila...:hm:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
kojica
Baš i nisam zagovornik emancipacije, niti se oslanjam na modu. Moda dođe i prođe, a
naša priroda ostaje ista. Srećom ili nesrećom po nas, ko zna..
Sa ovim se slažem u potpunosti...:dada:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
kojica
šta ćeš.. :sad: luda žena.. i ti si našo koju budalu da citiraš... :aha:
pa yes, ybg :pusi: ne brini, ako nisi prije bila luda a sad te uhvatilo za to postoji razlog. a sve prodje i bice dobro, to je prirodni proces i faza u zivotu koju ne mozes izbjeci. ovo iz iskustva:g:
-
Izvini, nisam te razumela. Hajde pojasni. :jede:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Sagacity
Mogu da ti kažem da sam se i ja slatko nasmejala čitajući neke postove...:pusi: :lol: :lol: :lol:
Ne ravnopravnosti između polova nikada neće biti.Zašto? Zbog prirode koja oba pola imaju, zbog fizičke snage, zbog emotivne itd...Osvajanje žene je muški deo, naravno pod uslovom da žena želi da bude osvojena. Mada znam muškarce koji su bili takvi maheri i kada su osvojili ženu, a da ona u startu i nije želela da bude ''upecana''.Što bi rekao jedan moj dobar prijatelj'' Više volim da osvajam žene, nego bunkere, puno je lakše''.....Ne radi se tu o muškarčinama od 100kg, koje kada vidiš a ti prokometnarišeš..''To je ljudina''..Radi se o ''petlji'' koju neki muškarac ima ili nema..:)
Ravnopravnosti nikada neće biti zbog navedenih stvari, ali je mnogima teško to da shvate, a kamoli da prihvate.
Prijatelj ti greši, lakše je osvojiti bunker, manje posla i brže se odradi, nego se oko žene zezati, mada ima nas raznih, njemu je očigledno to lakše, bolje da je tako.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Sagacity
Međutim, u celoj toj vezi ona je ostala inicijator za sve...I uglavnom je tako...Nije pravilo, da se ta inicijativa nastavi i dalje, ali je vrlo često slučaj...Iskreno, meni takav ne treba..Prosto, volim da budem vođena, a ne da vodim...nije mi to to...
Ovo prvi put čujem i to je nekako tužno u najmanju ruku :sad:
Nije mi baš ok da u svim stvarima žena uvek ima inicijativu, nekako mi je to nezrelo od strane muškarca ili je potpuno nezainteresovan, a to je već onda sasvim druga priča.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Sagacity
Iskreno, najviše volim spontanost, odnoso kada se situacija sama nametne i kada dođe do nekog dijaloga pri čemu ne možeš da se setiš ko ga je prvi i uspostavio..., nekako mi je to najlepša situacija...I u samoj vezi volim to neko spontano neplanirano dešavanje...
Ako se nekome iskreno dopadneš, taj će pronaći način da sa tobom uspostavi kontkat..., stvoriće neke uslove, okolnosti...ma nešto će pokrenuti sigurno..Onda i ta žena treba da bude cool i da odgovori tim okolnostima ako želi...
Slažem se potpuno, ako nešto ide, ide samo od sebe, ako ne ide, neće ni ići, završena priča.
Strah od odbijanja, imaju i jedna i druga strana...Nije taj muški strah valjda veći od ženskog...:hm:
Nekada zna biti daleko veći nego što žene mogu i da zamisle, posebno u javnim situacijama, samo to žene većinom nikada ne kapiraju :nene:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Sagacity
Nekako sam i ja tako shvatila...:hm:
Kompleks i strah nisu iste stvari, često ih ljudi pomešaju ili ne znaju razliku da naprave kod nekoga.
-
jos niste razresili dilemu?
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
koto
jos niste razresili dilemu?
Ovo je trilema u najboljem slučaju, tek smo počeli :kapa: