shvati... to nije nikakvo dokazivanje njemu. sem jedan od načina da pokažeš da ti je bitan.
i shvati... ne treba ništa zauzvrat.
ovo drugo o čemu pričaš su 'večite žrtve', mučenici i paćenici... ceo svet neka se zavrti oko njih.
Printable View
Hahaha, ko ti je kriv kad se guzis u nevreme.
perem sa sudje i razmisljam, kako zapravo nije tacno ono sto sam napisala.
jako davno nisam se osetila inferiornom, ni na koji nacin..i kad me neko brani, to me pomalo ..dirne..:)
kao jao vidi neko misli da je i meni potreba zastita..:pada::haha:
I verovatno odmah odljubis kad shvatis da je vitez slabiji od tebe.
ma to je glupost, slabiji jaci..to su ionako iluzije:)
svako je ono sto je, nije zbog toga losiji ili bolji
ali u odnosu muskarca i zene, mora da postoji ta..nota.
makar kod mene.
Nisu to iluzije, tesko ces se loziti na nekog plasljivca.
mora da bude jači.
Posteno.
pa ne znam, ja mislim da niko nije u svemu jaci.
neko je pametniji, neko nezniji. neko snazniji, neko spretniji.
da bih se uopste zaljubila, mora da bude pametniji od mene..to je provereno. nemam objasnjenje, samo konstatacija..
a sad jaci..
malo je muskaraca koji su jaci od mene.
samo dovoljno jak da mi ne dozvoli neke stvari...
sta to znaci?
meni treba neko ko ce da me voli i postuje, ne treba mi neko da me vaspitava.
davno sam prosla fazu da bih se igrala..
Kao napr.?
Koto, i to pametniji je relativno, moze da bude genijalac u nekoj oblasti i glup ko cuskija za neke stvari.
Ali kapiram sta si htela reci kad si pominjala snagu, negde si ti jaca, negde on ali generalno zene preziru one muskarce koje smatraju u vecini stvari slabijim od sebe.
da pritegne kad treba, da popusti kad treba... ovo prvo je bitnija stavka. da mi ne dozvoli da radim sa njim šta hoću.
i kad reče koto da voli, ali da voli ono što jesam, ne ono što misli da jesam. ovde često dolazi do raskoraka.
kontrola, čvrsta ruka, pa i vaspitavanje ako treba. samo mi ne diraj u suštinu. i ne na silu.
tamo gde su ljudi odrasli, i imaju karakter, medjusobno se pritezu i popustaju..prave zivotni balans.
i upoznaju, i postuju, i tolerisu
sve drugo, su neka scenarija..