ne bih da se ponavljam...
Printable View
ne bih da se ponavljam...
guzva , zurba ... ljudski bezobrazluk i cisto udaranje na inteligenciju... stvarno su kriminalni... ali to je ipak ( samo ) moj posao.. :rile:
Nečiji bezobrazluk...Na poslu, dabome...No srećom za takve ima ''leka''..:novine1:
pa eto i mene bezobrazluk....i tačno je, što si bolji prema nekome to je on gori prema tebi
mene je iznerviraloooo :tupan: :hm: ružno vreme, ptica koja me pokakila (al oprošteno joj je), jedan bahati vozač na ulici, i moja mama... previše za jedan dan :srbpla:
бушилица на поÑлу цео дан, бушилица овде у згради :blenta:
Pa jedna nevazno-vazna stvar a to je da su mi skupe namirnice za moju novu dijetu...
неке две бабе код фризера данаÑ...пола Ñата Ñу, док ниÑу довршиле Ñвој поÑао код фризера, причале о комшиницама које познајем у иÑкључиво негатовном контекÑту, кориÑтећи пÑовке...ужаÑ.
sneg...
ovo :pms:
:zorka::raz_057::lupko::mirka:
годинама идем улицом браће југовића ујутро и током по поднева...Ð½ÐµÐ²ÐµÑ Ð¾Ð²Ð°Ñ‚Ð°Ð½ је број гомилица људÑког измета у Ñвако доба дана на Ñваких 10-15м...запрепашћРна Ñам чињеницом да људи врше нужду тако чеÑто ван тоалета. Ð´Ð°Ð½Ð°Ñ Ð¼Ð¸ Ñе мој живот Ñмучио, ето.
brat :ljuta: i stalno iste price :sizika:
Pa vako: jutros sam otišla da mi izvadu krv, i bidnem ti ja tamo u laboratorije oko 7, kad tamo kao da se ceo grad sjatio. :eek:
Jedva sam se probila kroz masu ljudi, mahom penzionera, njih najviše ima, i nekako stignem na šalter kad kažu: Prijem završen!!! :lola:
Kaže, dođite ranije! :krsti:
Pa otprilike, da si tamo u 6h-6 i 30h pa da nešto uradiš....:lol:
Mene baš ništa danas nije iznerviralo i sad ne znam da li da se zbog toga iznerviram...:hm:
изнервирао ме андол....колико Ñам га попила и - ништа. нит је глава преÑтала да ме боли, нит ми је Ñпала температура.
ови мамлази из тепих ÑервиÑа...поÑлРµ две недеље коначно доноÑе тепихе - и? тепих из предÑобља, због ког Ñам Ñве и поÑлала на прање - ниÑу добро опрали - још Ñе оÑећа мачји урин. попи*дела Ñам.
mene ćerka iznervirala jer je ona bila nervozna, i stalno joj je šminka ispadala sa stola, pa sam onda i ja postala neurozna :namcor:
један дебели Ñом Ñа Ð¸ÐºÑ Ð½Ð¾Ð³Ð°Ð¼Ð°...излазРиз лифта Ñ˜ÑƒÑ‚Ñ€Ð¾Ñ Ð¿Ñ€Ð²Ð¸ и 'ладно не придржи врата, умало да ме треÑну по Ñред челенке :ljuta:
kakva sirovina :ljuta:
u soliteru, dok sam živela na nbg, gde su ulazna vrata bila ona što ih napneš onako od sebe kad ulaziš i prođeš a ona onda tandrču napred nazad, mogla sam dvaput od iste devojke da dobijem po nosu baš tako, ona prođe, ja idem za njom, i svako normalan bi ih pridržao, a ne ona ih pusti... zapamtila sam je i vratila joj :lol: nakon toga mi je čak i vrata od lifta pridržavala ako ulazim za njom :haha:
tema: mačke su me iznervirale, kad sam otvorila vrata da im iznesem hranu, sve su jurnule u hodnik, neke pravac na sprat, neke u dnevnu sobu, pa sam morala da ih Fatam po kući i iznosim, žonglirajući usput, kako jednu iznesem, neka se opet provuče i utrči :haha:
šta mislite :aha: pa mašina za veš :namcor: jes da mi onaj stari džemper nije reprezentativan ali nije morala da mu ispeče rukav :namcor:
- да?
- добар дан. овде драгана ми****вић из ****. да ли биÑте могли да нам одобрите одложено плаћање за уÑлуге еталонирања?
- добар дан, драгана. миÑлим да вам је плаћање одложено, јер имате неплаћена 4 рачуна из 2011. миÑлим да одложеније не може бити.
- није могуће! знате ли ви да ми Ñве редовно плаћамо, и то милионÑке изноÑе, а не цифре које Ñе одноÑе на ваше уÑлуге?!
- могуће је....али, ако грешим, доÑтавите ми доказе о уплати, па ћете за Ñве наредне уÑлуге имати одложено плаћање 45 дана.
- како Ñад да вам доÑтавим доказе за уплате од пре 2 године ?! знате ли колико ми времена треба за то?
- :blenta:
sto aster nije teo da mi pomogne :namcor: pa sam se razbila od posla :qq:
Što su došli, ali su kasnili :namcor:
cicak :fik: nasabajle :ljut:
propanula mi krempita:psihic:
Uspeo sam da uključim grejanje na 26 stepeni, umesto hlađenja na klimi :facepalm: a napolju je preko 30 :qq:
ček da se setim, znam da me nešto jeste iznerviralo :hm:
e da, u mesari, baba gnjavi prodavačicu da joj viršle nacicka u gram jer nema više para, a kako viršlu da natempira na pola kile :facepalm: došlo mi da kažem ja ću da platim to pola viršle što smeta, samo završi ženo i idi kući :ljuta:
bože, kako je strašno raditi u trgovini :qq: pa za to trebaju čelični živci, ja bih je uhvatila oko struka i iznela iz radnje :lol:
cijelo jutro pijem hladnu kafu..kad dođe vruća,neki me ometaju:qq:
ne znam da li me je više iznerviralo ili nasmejalo, nisam odlučila, ali pošto mi je prva reakcija bila ovakava :ljuta: onda bolje ovde da pišem
pitanje kupca za seme cveća
jel mi mozete objasniti sta znaci 20 semena? pretpostavljam da nije jedno seme za jedan cvet. ili mozda jeste?
:srbpla:
jedna oznojana žena u pošti, bila je ispred mene, osećala se kao tvor, a ovaj otpozadi mi se približio pa nisam imala prostora da se maknem, i onda sam kolica ostavila da stoje u redu a ja sam se odmakla skroz sa strane :srbpla:
sta nije :ljut:
frizerka:ljut:
ne pamtim kada sam bila ovako besna:raz_057:
unakazila me je:place:
mena iznerviralo sto nisam imo u kuci nijedan metak da napunim utoku a verujte da bi piso kurir sutra na prvoj strani
:lolan:
jel bi mogo moju frizerku da upucas?
jok
samo upucavam one koji su mi se popeli na q a u rodbinskim vezama sam sa njima
ništa :blenta: