kako ću sutra da se bacim u horizontal odmh po
dolasku s posla :aha:
Printable View
kako ću sutra da se bacim u horizontal odmh po
dolasku s posla :aha:
o jednom sms-u :hm:
šta da obučem za posao
koje mindjushe staviti.. :hm:
:hm:
:raz_130:Oce li mi Mane ispuniti muzicku zelju
O jednoj osobi :hm:
Koliko jos dana treba da prodje pa da se ustosim u novu satnicu :hm:
O letovanju 1999-te :aha:
o slučajnostima :hm:
o narodno oslobodilackoj borbi protiv zutih bandita :ajduk:
...ako sad krenem sa pečenjem ,dve ću sigurno završiti,
pa mi onda ostaje manje sutra....
ali kad se setim da i preksutra imam istog posla ,ne kreće mi se uopšte :aha:
kako da izvedem - da ne radim ništa a da sve bude ok :lol:
o kiši
o vikendu ...i o Guči
dal' da idem il' da ne idem
o svom sutrašnjem putu, kako da sve lepo ovde ostavim da imaju sve što im treba a kako i da ostane nešto i za mene :lol:
to je tajna :sojka:
jede mi se burek:pada:
Razmišljam koliko gluposti može da stane u samo jednu rečenicu...i kako se uvek sa najmanje reči kaže najviše:aha:
hoću li stići sve da završim pred put.. :hm:
uglavnom o tome kako samu sebe upetljavam u gluposti,vecito :aha:
de su konan i deca.. :raz_088:
ič ne razmišljam :(
Da l didem da spavam:hm:
da l ce zitomirka da ide da spava?:hm:
razmisljam o telefonskom razgovoru od malo pre... o tome kako ljudi vecito nesto traze, neki razlog, samo da im ne bude kako valja... zivot tako kratko traje, a oni toliko filozofiraju i toliko gube vreme na nepotrebne stvari... lose, stvari... neka losa osecanja... neke igre i igrice, umesto da se opuste malo i da uzivaju... aj, sad, da uzivaju u takvim stvarima, razumeo bi'... al' opterecuju sebe... i to opet nema veze... njihov zivot, mogu da rade sta god 'oce... ali, sto bre mene opterecuju? sto moraju da pokusavaju i mene sa njima da povuku, kad mene ta prica jednostavno ne zanima? uopste ne mogu da shvatim.. i uvek sve njima nesto lose... a tebe i ne pitaju kako si... i sve ce oni tebi da objasne... sve zivo znaju i u sve se razumeju... a u smisao zivota najvise... sto je jedan bivsi kolega rek'o i mnogo lepo objasnio recenicom, citiram - "sve je to, moj rile, jedenje govana".. izvinjavam se na recniku... al' jeste tako... 'jer je sreca lepa samo dok se ceka, dok od sebe samo nagovestaj da'... otprilike...
E sad razmišljam el ovo Rile o sebi ili o meni:hm::facepalm:
koliko još ima do odmora ...i kako ću
sa zadovoljstvo da se bućnem :bisa:
...do tada ,da završim šta sve imam :aha:
De mi stadoše ovi svi ovi kolači:hm:..i zašto jedem kolače pre fruštuka:hm:..i šta ćem da fruštukujem uopšte:hm:..i kako sad ne mogu da fruškukujem jer sam se prežderala kolača:hm:..i kako sam alava:kk:
Razmišljam kako ću posle sinoć,danas da dočekam goste :m:
još treba da usisavam kuuuku :m: :kk:
razmisljam ocu li se probuditi sa upalom misica ujutru :kk:
o ljudskim osobinama..
o doktoratu
o jednom jako lepom popodnevu sa dragim ljudima...o tome,kako sam uspela da se smejem posle duzeg vremena,nako iz srca..o tome,kako postoje divni ljudi na ovom svetu..o tome,kako postajem pateticna i treba da stavim tacku na ove reci:)
o gibanici, u redu? :(
kako dolazi jesen :dosada:
...da li je u redu nasljokati se dva puta u toku dana... :(
koliko će mi dana trebati da shvatim gde sam.. :hm: