kupila sam kofer:drnd: mlooogo lep:moon:
Printable View
kupila sam kofer:drnd: mlooogo lep:moon:
:tupan: :(
Kupila sam nove naočare za sunce...mslm, samo to mi se desilo...lepo danas...čini mi se...:hm:
pričo:cmok::raz_099:
@tema
srela sam druga iz srednje škole, kojeg nisam videla od maturske večeri:)
a pevao mi to veče pod prozorom:raz_114: sav se pogubio, al' smo se slatko ismejali na račun toga:lol:
osećaj da se neko brine za mene i to čini sa lakoćom i radošću :say:
vid ti ove teme..:hm:
paaaaa....:kapa:
desilo se..ne mora baš sve da vam kažem :ljutko:
dosla sam na forum :say:
tako sam se nocas smejala da su mi suze krenule, uopste nisam uspela da se kontrolisem, a slika ide ovako: dvojica taksista su negde oko pola 3 zasela na po jedno pivo "ispred prodavnice", pa se to jedno produzilo na po gajbu i vise, negde oko pola 5 presli su u kola, raspalili "mostove sa morace" i pevali, citajte urlali, koliko ih grlo nosi. mozda vama ovo ne deluje smesno, ali sama slika i tonovi koje su proizvodili zaista su bili za plakanje :lol:
heheheheheh, pa kako nije smesno? ja bih izasao i poridruzio im se, hehehe , malo bi ih jos vise lozio...naravno ne bih pio ....
nekoliko stvari :bisa:
nista mi se lepo danas nije desilo:sizika: sve sam propustila:blenta:
saznala sam jednu dobru vest...a ostalo ne računam :(
Pala mi jedna Smokvica na ruke :azn:
:lol: zar to ne bese juce?:rumenko:
I danas i juče, dva puta :pusi:
Nista vala sve do malopre kad sam otisla pred sam kraj radnog vremena u prodavnicu i kupila sladoled, neki porodicni, toliko dobar da mi je popravio dan na samom izmaku :) jos sam pod utiskom :vodanausta:
oko mi manje igra:raz_076: izgleda da magnezijum s B kompleksom ipak pomaze:bisa:
ali da ga ne ureknem..cekacu jos par dana:raz_076:
mama je opeglala sav veš, na poslu smo dobili nove fotelje....osim vrućine, sve je ok :say:
za početak - ne moram na posao danas :)
lepo sam se isvadjala sa kontrolorima u gradskom autobusu... :kreza:
..konačno došla kući :tibi: ..to je stvarno lepo,svoj komp,klima,kafica,jedna noga gore druga dole,uživancija :tibi:..:b:
jedan zajednički ručak ...vruća jaretina
propraćena buteljom Dingača ...ne događa se
često,ali kad se dogodi ....;)
ispričala sam se jednim drugom, baš me je oraspoložio :)
raspakovala kofere:qq:mislila sam da to neću uraditi ni za pet dana:qq:
na današnji dan, pre 21 godine, rodila sam prvo dete :) eto, lepo mi se to desilo :)
došla ćerka posle dvonedeljnog izbivanja :say: i to došla živa, zdrava i zadovoljna :say:
prica me gadjala sa grudvom :jasenka:
sneeeeg :grudva:
ispričah se sa jedinom drugaricom koja mi je ostala posle svih ovih godina...baš mi je prijalo.
ništa bitno toliko, mrzi me da objašnjavam - ali mi je to dalo osećaj ispunjenosti i osećaj da mogu da budem korisna i drugima i sebi.
Danas sam konačno počela da dišem bez klime :lolan: :bisa:
pa eto...još jedan ispit ima da položi i da joj bude očišćena prva godina studija :say:
odmor ...konačno dan u kojem nisam ništa radila
iako mi je to kratka pauza ,jer sutra krećem u akciju
očistimo stan :lol:
super dan na poslu, radili smo kao tim...to mi je dovoljno za danas.
Jedna lepa vest na poslu....:)
jos nije, tek ce da se dogodi :say:
skuvali mi kafu :b:
ceo dan je lep :)