Lebacti... ja kad bih svaki dan kuvala to sto vi kuvate, ja bih baldisala nacisto...
Printable View
Lebacti... ja kad bih svaki dan kuvala to sto vi kuvate, ja bih baldisala nacisto...
volim da kuvam, bre....meni to baš lepo. evo, sutra idem po svežu jagnjetinu...ima da se razbijemo ovih dana...
musaka i zelena salata....ali sam za sutra pripremila jagnjetinu (oko 4kg), neku pileću salatu i tartar sos....samo ću da dodam krompiriće i krastavce sa pavlakom. dolazi na ručak i dečko od starije....
i napravila sam opet onaj potaž od tikvica...ostalo mi supe od belog mesa.
Pileca supa ,prebranac i kupus salata....
http://www.serb-fest.com/images/full_0010prebranac.jpg
mi smo danas jeli lazanje...u ful total varijanti - što će reći holestrol na 1000%.
kuvam za sutra čorbasti posni pasulj.
Punjene tikvice
Riblja čorba se krčka.
Sad pravim riblje pljeskavice,pa ću uz njih dinstane makarone,za salatu zelena salata sa rukolom...
i posle se pitaš odakle ti pritisak, kovač....mislim, ukusi se razlikuju, naravno, ali kako možeš da jedeš ribu i makarone?
danas će da bude čorba od kelerabe sa pavlakom, pileće karađorđeve šnicle, brokoli na pari i mešana salata....možda dodam malo krompirića, zbog dece.
izroštiljaću kobaje sa mladim krompirima...zelena salata. jagode.
pohovani pileci stek, rizoto s pecurkama , paradajz salata , treshnje sladoled
za sutra ne kuvam ništa.
kupićemo piletinu sa susamom kod čajniza i napravićemo sami salatu...moram malo da odmorim, ne vredi.
Mnogo ti je sladak avatar pričalice i pristaje ti da znaš :)
Pasulj za sutra ... i baciću ga na kraju tačno znam :(
A danas piletina sa sosom od pečuraka i krompirići
Moraću da ga uposlim da nađe i meni neki ... i vrapci me znaju sa onom notnom sveskom i ovim šeširom :lupko:
QQ gde mi je avatar :raz_020:
za sutra - punjene paprike.
kuvam za sutra đuveč sa piletinom...malo praziluka, očišćenih bataka i pilećeg filea, paprike, šampinjona, malo mirođije i šolja pirinča.
salatu će deca same da naprave.
danas će biti 10 s lukom.
Danas kuvani krompir pa proprzen na ulju ( predhodno isecen na povecim kockicama) sa ruzmarinom i majcinom dusicom , prelijen sosom od shampinjona , oslic i salata ( neznam kakva ce biti valjda paradajz ) , i banana split
za sutra salata od crvenog pasulja.
đuveč sa šampinjonima.
Obično petkom kuvam riblju čorbu i jedemo neku ribu,ali ovi moji zabušavaju...ne vole.Zato ću danas pitu od tunjevine.
čorba od celera, prženi krompirići, lignje i mešana salata..jagode, bez šlaga.
danas - pravim pogaču, sataraš i zelenu salatu, pomešanu sa sremušem.
pastrmke na roštilju, sa blitvom i barenim krompirom...salata - čeri paradajz i paprika.
juče sam napravila prebranac, biće i za sutra...samo neka dodaju salatu od paradajza.
Danas laka rana-punjene tikvice-mljac....
http://www.srecica.com/wp-content/up...e-tikvice1.jpg
biće fileti od soma na roštilju (naravno sa svim mogućim začinima), krompir salata i salata od pečene paprike. dezert - trešnje.
lignje punjene gamborima, bareni brokoli i bareni krompirići sa ruzmarinom.
za sutra skuvala posne punjene paprike. klinke će da dodaju pavlaku u njih.
Sopska salata i lepinjica
Ништа. Наручила роштиљ. Мешано месо.
Направила гомилу салате.
ne da kuvam ništa. ljuta sam :mirka: