suljpa i kiseli kupus za salatu...
Printable View
suljpa i kiseli kupus za salatu...
musaka od bundeve, zelena salata...za devojke još piletina...štrudla od višanja.
pečeni krompir, salata od cvekle, deci neke šnicle....ništa posebno.
e, danas teleća čorba, rolovana punjena piletina, šampinjoni u kari sosu i zelena salata....posle - palačinke.
danas ništa
imam sarmu od juče
Pileća prsa sa pečurkama i makaronama, pomešano sa kečapom, pavlakom i majonezom...
obožavam :bravo:
lovački ručak tj. ono što sam pronašao u frižideru
Ručak .... supa od kravu sa puno zeleni i griz knedlama ......spanać (kuvan, cedjen, seckan, na belom luku dinstan i mlečnom hladnom zaprškom naliven)......... pastremka umočena u brašno od šenicu, kukuruz, so, biber, slatka paprika, pržena dok oči ne ispadnu u dubokom ulju, zelena salata .... i tako......
Večera ....
Atačment 3058Atačment 3059
ostalo je ručka od juče....samo ću da dodam krompir pire i salatu.
a za sutra - njeno veličanstvo sarma :)
krmenadele a lukom i varivo od raznog povrćaa - šargarepa, celer, tikvica, karfiol, brokoli....salata od cvekle.
Za danas cu punjene pilece snicle sa sirom i pomfrit.Zelena salata.
biće rižoto sa šampinjonima i ćufte....salata najverovatnije zelena.
pita od krompira, a deci pileći paprikaš.
Idem na ručak, biće riba .
špagete bolonjeze sa dosta parmezana, zelena salata sa rukolom.
prico koji parmezan koristis?ovde je tako los parmezan i uglavnom neki smrdljivi i kiselkastog ukusa...eh sta bih sad dala za komad grane padane pa da ga onako narendam...mljac mljac...evo malo da ulepsamo danasnje kuvanje
http://www.youtube.com/watch?v=LoK-0E4Q8-4
ne znam koji je, neki italijanski...sad su potrošlie kesicu i bacile su celofan u đubre. mislim da je na ''f''. uvek kupujem isti, pa kad kupim sledeći put, napisaću.
punjene paprike, pohovane šnicle (verovatno od svinjetine), pire krompir, salata od repe sa prazilukom, vanilice sam napravila :aha:
ja cu supicu, becke snicle, mlade krompirice, preliv od pecuraka i zelena salata.
de nađe mlade krompiriće? mora da koštaju kao sv. petra kajgana.