Printable View
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica kad te ščepa, pa te zgrabi...:raz_067: gotov si... :raz_067: Ali ti si, vidim, ostala u jednom komadu. Znači nije opasno.
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Pa valjda ne vrebaš i mene ovako da zgrabiš kao kojicu? http://razbibriga.net/images/smilies/raz_029.gif
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Ali ti si, vidim, ostala u jednom komadu. Znači nije opasno. pa mene nije ščepao...:rumenko:
Citiraj: Prvobitno napisano od supermen*prvi :sizika: Evo što ti je prijatelj. Kojici strastan poljubac a meni motku.
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica pa mene nije ščepao...:rumenko: http://razbibriga.net/images/smilies/raz_083.gif
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Evo što ti je prijatelj. Kojici strastan poljubac a meni motku. E danas mi stigla potvrda da sam diplomirao na PMF u Novom Sadu. Trebala mi za penziju. :P (Diplomu sam bacio pre jedno 10 godina, omaskom. )
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica pa mene nije ščepao...:rumenko: Aaaaaa, nisam video jer te je zaklonio. (A da sada ne žališ zbog toga?)
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Aaaaaa, nisam video jer te je zaklonio. (A da sada ne žališ zbog toga?) Neću da ti kažem, raspričaćeš. :mirka:
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica Neću da ti kažem, raspričaćeš. :mirka: Ajde počni da podižeš raspoloženje moram da idem. Kako ti reče sutra je za mene radni dan. Lako je tebi kad ti ne radiš.:)
Citiraj: Prvobitno napisano od supermen*prvi E danas mi stigla potvrda da sam diplomirao na PMF u Novom Sadu. Trebala mi za penziju. :P (Diplomu sam bacio pre jedno 10 godina, omaskom. ) Pa šta će ti diploma iz Novog Sada za penziju u Češkoj?
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Ajde počni da podižeš raspoloženje moram da idem. Kako ti reče sutra je za mene radni dan. Lako je tebi kad ti ne radiš.:) E pa čekaj.. morala sam da rešim glavolomku... ne mogu samo s tobom da ćaskam...:raz_088:
Citiraj: Prvobitno napisano od supermen*prvi :raz_083: E kako ste mi slatki.
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Pa šta će ti diploma iz Novog Sada za penziju u Češkoj? Treba skolska sprema. Ovde se dobija veca penzija sa vecom skolskom spremom. Ne mnogo ali neki procenat.
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica E pa čekaj.. morala sam da rešim glavolomku... ne mogu samo s tobom da ćaskam...:raz_088: A jesi li rešila glavolomku ili si slomila glavu?
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar E kako ste mi slatki. šališ se.. :lol:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar A jesi li rešila glavolomku ili si slomila glavu? pogađaj...:jede:
Citiraj: Prvobitno napisano od supermen*prvi Treba skolska sprema. Ovde se dobija veca penzija sa vecom skolskom spremom. Ne mnogo ali neki procenat. Pa dobro je ako ti priznaju školsku spremu iz inostranstva.
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica pogađaj...:jede: Rešila si glavolomku jer si glavu slomila ranije.
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Pa dobro je ako ti priznaju školsku spremu iz inostranstva. To nema veze odakle je. Ima veze zbog koeficijenta. I zena sa troje dece ima vecu od one koja dece nema uopste. Nije ovo Srbija drugar moj. :P
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica šališ se.. :lol: Ma pogledaj vas i sama zaključi. I, svakako, ti podižeš prosek.
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Rešila si glavolomku jer si glavu slomila ranije. Tebe sam prozvao da je resis a jedan te preduhitrio. :P
Citiraj: Prvobitno napisano od supermen*prvi To nema veze odakle je. Ima veze zbog koeficijenta. I zena sa troje dece ima vecu od one koja dece nema uopste. Nije ovo Srbija drugar moj. :P Dobro je ako negde poštuju i spremu i materinstvo. Možda zato vlada bela kuga u Srbiji.
Citiraj: Prvobitno napisano od supermen*prvi Tebe sam prozvao da je resis a jedan te preduhitrio. :P Gde je to bilo? Na kojoj temi?
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Rešila si glavolomku jer si glavu slomila ranije. :qq: e sad ću tebi slomiti glavu...:mirka:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Dobro je ako negde poštuju i spremu i materinstvo. Možda zato vlada bela kuga u Srbiji. A Supermen je majka? :jede:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Dobro je ako negde poštuju i spremu i materinstvo. Možda zato vlada bela kuga u Srbiji. Ovde i vojsku uracunavaju u radni staz. Morao sam da posaljem potvrdu da sam je odsluzio. To mi opet kum sredio u vojnom oCeku. :P
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Gde je to bilo? Na kojoj temi? http://razbibriga.net/showthread.php...812#post102812 ti na ovom forumu znaš samo de je kafana.. :lol:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Gde je to bilo? Na kojoj temi? Neka tema o razbijanju glave. Jedva sam je nasao. :P
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica :qq: e sad ću tebi slomiti glavu...:mirka: Ovo je dobro kada si ljuta onda ti vijuge bolje rade, nego kada si vesela i opuštena.
Citiraj: Prvobitno napisano od supermen*prvi Ovde i vojsku uracunavaju u radni staz. Morao sam da posaljem potvrdu da sam je odsluzio. To mi opet kum sredio u vojnom oCeku. :P aha.. e saćeš u Hag... :jede: tako to ovde kumovi sređuju
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Ovo je dobro kada si ljuta onda ti vijuge bolje rade, nego kada si vesela i opuštena. Znači ako se prodobrim zaglupeću? :jede:
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica aha.. e saćeš u Hag... :jede: tako to ovde kumovi sređuju Mogu ja i u Hag.Ali sa bombama u dzepovima. :PO
Citiraj: Prvobitno napisano od supermen*prvi Ovde i vojsku uracunavaju u radni staz. Morao sam da posaljem potvrdu da sam je odsluzio. To mi opet kum sredio u vojnom oCeku. :P Čekaj, bre. Ti služio vojsku u onoj Jugi a u Češkoj ti priznaju radni staž? Pa je li to moguće?
:ceka:
Citiraj: Prvobitno napisano od slonce :ceka: de si Slonče.. e vidi, ovaj supermen će postati devizni pemzioner.. el da ga muvam? :palac:
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica aha.. e saćeš u Hag... :jede: tako to ovde kumovi sređuju ovde kumovi obično sekirčetom sređuju :palac: samo da napomenem
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica Znači ako se prodobrim zaglupeću? :jede: Ne možeš. Ali nemoj da me pogrešno razumeš.
Citiraj: Prvobitno napisano od Man ovde kumovi obično sekirčetom sređuju :palac: samo da napomenem :raz_067:
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica de si Slonče.. e vidi, ovaj supermen će postati devizni pemzioner.. el da ga muvam? :palac: :raz_067:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Ne možeš. Ali nemoj da me pogrešno razumeš. oh taman posla.. to si ti rekao da ne mogu da zaglupim, el da..:sojka: