Printable View
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Ne može da provali šifru. Baš šteta. A fini neki čovek. :palac:
Citiraj: Prvobitno napisano od supermen*prvi E bas *ocu. On meni da kaze da sam ja esh*** :sad: Neka vidi sta znaci biti pakav mamla(z)*** Citiraj: Prvobitno napisano od kojica Ma on i ne zna ko je eš...:raz_067: slučajno je to rekao.. onako totalno nesvesno...:lol: O čemu, bre, vi ovo?
Citiraj: Prvobitno napisano od supermen*prvi Taj tvoj prijatelj cini mi se da te je lupao palicom po glavi kad si pomagao deci oko Domacih zadataka. :sad: Ja te ne bih nikada tuk*o. :raz_067: Daj Supermene uozbilji se... :raz_067::raz_067::raz_067:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar O čemu, bre, vi ovo? Neka ti kaze onaj tvoj prijatelj. Ako moze preko usta da provali tu rec: esh*** :sad:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar O čemu, bre, vi ovo? Ma ogovaramo nekog tamo nebitnog lika. A da je nebitan potvrđuje i to što ti nisi čuo za njega. :lol:
Citiraj: Prvobitno napisano od supermen*prvi Taj tvoj prijatelj cini mi se da te je lupao palicom po glavi kad si pomagao deci oko Domacih zadataka. :sad: Ja te ne bih nikada tuk*o. Ne znam ja o čemu ti pričaš. Možda je to posledica one palice.
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica :raz_067: Daj Supermene uozbilji se... :raz_067::raz_067::raz_067: Jeste, pomagao je. Onaj v.v.ilic ga mlatio ali nista nije vredelo. :sad:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Ne znam ja o čemu ti pričaš. Možda je to posledica one palice. Znači tako je sve počelo.. :palac:
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica Ma ogovaramo nekog tamo nebitnog lika. A da je nebitan potvrđuje i to što ti nisi čuo za njega. :lol: Opet kazem: Sreca njegova. :sad:
:ciciban:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Ne znam ja o čemu ti pričaš. Možda je to posledica one palice. Vidis da znas o cemu pricam. :lol:
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica Ma ogovaramo nekog tamo nebitnog lika. A da je nebitan potvrđuje i to što ti nisi čuo za njega. :lol: Vidim ja da ste se vi zaverili večeras da me zamajavate. E neće moći.
Citiraj: Prvobitno napisano od Ciciban :ciciban: :cmok:
Citiraj: Prvobitno napisano od Ciciban :ciciban: Šta reče?
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Vidim ja da ste se vi zaverili večeras da me zamajavate. E neće moći. Nismo protiv tebe. Protiv esh*** a smo. :lol: :lol: :lol: Taj tek sto je mamlaz. :sad:
Citiraj: Prvobitno napisano od supermen*prvi Opet kazem: Sreca njegova. :sad: jes.. uvek je imao više sreće...
Citiraj: Prvobitno napisano od supermen*prvi :cmok: Uh,uh, ovo su tvoje puste želje. Zar ne vidiš da ti je utekla iza zida?
ja da bezim ako i dalje pominjete palice
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Vidim ja da ste se vi zaverili večeras da me zamajavate. E neće moći. ma jok...:raz_068:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Uh,uh, ovo su tvoje puste želje. Zar ne vidiš da ti je utekla iza zida? :P Ali zato mi se pojavila na FB. :P