daj da ja pokusam al' ti si kriv ako ne uspe bez nemas dobar alat, ne moze sa ovim... :eek:
Printable View
daj da ja pokusam al' ti si kriv ako ne uspe bez nemas dobar alat, ne moze sa ovim... :eek:
nemas dobar alat, ne moze sa ovim bez doneo bih ja moj,al' mi kod kuma.. :namcor:
doneo bih ja moj, al' mi je kod kuma bez odneo sam mu jos pre mesec i po i nikako da vrati...
odneo sam mu jos pre mesec i po i nikako da vrati bez videce kad cu mu dati nesto na zajam..:ljut:
slava bez kolača
videce kad cu mu dati nesto na zajam bez ne mogu da mu kazem ne, ipak mi je kao brat :eek:
ne mogu da mu kazem ne, ipak mi je kao brat bez znamo se od pelena..:lol:
znamo se od pelena bez pojeli smo dzak soli zajedno :eek:
pojeli smo dzak soli zajedno bez u dusu ga znam..:lol:
u dusu ga znam bez taj ti je pokvaren skroz, kad ti kazem :eek:
taj ti je pokvaren skroz, kad ti kazem bez od mene je uzeo 100e na nedelju dana jos prosle godine..:lol:
od mene je uzeo 100e na nedelju dana jos prosle godine bez ne ocekuj da ce ikada da ti vrati, pojeo si ga... :lol:
bez ne ocekuj da ce ikada da ti vrati, pojeo si ga bez sad cu da ga zovem, bas me briga(proradila rakija:lol::lol:)
sad cu da ga zovem, bas me briga(proradila rakija:lol::lol:) bez pa bre jel te nije sramota vise, majke ti? :eek:
bez pa bre jel te nije sramota vise, majke ti bez ti ces da mi kazes,dugujes mi 200e:eek::lol:
ti bez ti ces da mi kazes,dugujes mi 200e bez nije tacno, vratio sam ti, samo se ne secas :eek:
nije tacno, vratio sam ti, samo se ne secas bez popili smo ih zajedno onomad:eek:
:lol:
popili smo ih zajedno onomad bez kad, ja se toga ne secam :eek:
kad, ja se toga ne secam bez bilo davno..pre tri dana..:lol:
bilo davno..pre tri dana.. bez a to je onomad kad smo pomgali komsi da istovari materijal za kucu? :eek: