a to je onomad kad smo pomgali komsi da istovari materijal za kucu bez onda kad on stipsa ni pivcem nije pocastio:lol:
Printable View
a to je onomad kad smo pomgali komsi da istovari materijal za kucu bez onda kad on stipsa ni pivcem nije pocastio:lol:
onda kad on stipsa ni pivcem nije pocastio bez a zaboravio koliko smo mu puta mi kupili kad nije imao pare :eek:
a zaboravio koliko smo mu puta mi kupili kad nije imao pare bez sad se vidi kak'i je covek..:lol:
sad se vidi kak'i je covek bez ima da dodje on opet, al' bice mu kasno tad :eek:
ima da dodje on opet, al' bice mu kasno tad bez ima da otpadne k'o blato sa patike..:lol:
ima da otpadne k'o blato sa patike bez crvena zemlja je to, mnogo se lepi :eek:
crvena zemlja je to, mnogo se lepi bez obraz mu kao djon..:lol:
obraz mu kao djon bez kako takav covek da ispadne iz onako dobre porodice :eek:
kako takav covek da ispadne iz onako dobre porodice bez otac mu dobar kao lebac,al' on izrod..:lol:
otac mu dobar kao lebac,al' on izrod bez sve na majku i njenu familiju povuk'o.. :)
sve na majku i njenu familiju povuk'o bez pa da ona ista tak'a,sav je na nju..:lol:
pa da ona ista tak'a,sav je na nju bez a sestra joj bila lepa k'o andjeo... :eek:
a sestra joj bila lepa k'o andjeo bez a sto je imala dobru...dusu..:lol:
a sto je imala dobru...dusu bez nego udade se za onu budalu, upropasti se... :eek:
nego udade se za onu budalu, upropasti se bez mlados'- ludos' ..eeee,da su mi one godine,a ova pamet..:lol:
mlados'- ludos' ..eeee,da su mi one godine,a ova pamet bez ko zna gde bi mi bio kraj, u ameriku mozda :eek:
ko zna gde bi mi bio kraj, u ameriku mozda bez pa da pevam onu staru..prokleta je amerikaaa i zlato sto sjaaaaaa:lol:
pa da pevam onu staru..prokleta je amerikaaa i zlato sto sjaaaaaa bez tezak je to zivot, tamo se radi :eek:
:hm:
tezak je to zivot, tamo se radi bez radi se od jutra do sutra..:eek:
:lol: