Printable View
Citiraj: Prvobitno napisano od G ćao Ilke :g: Ti si glat usao. Tebi ova zverka nece nista.
ahahahahahaaa... kako je strašan čuvar...:raz_067:
Citiraj: Prvobitno napisano od supermen*prvi http://razbibriga.net/ Ovo je kostimiran ulični džukac.
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Ovo je kostimiran ulični džukac. Jes. Zato si morao u kafanu da udjes preko krova i odzaka da te ne pocepa. :sad:
Citiraj: Prvobitno napisano od G Dobro veče :g: Lepo :) Dobro veče. Došao sam samo tebe da pozdravim.
Citiraj: Prvobitno napisano od supermen*prvi Jes. Zato si morao u kafanu da udjes preko krova i odzaka da te ne pocepa. :sad: Ma daj, zaviri ispod leve prednje noge i videćeš Made in China.
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Dobro veče. Došao sam samo tebe da pozdravim. A što samo njega da pozdraviš? :mirka:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Dobro veče. Došao sam samo tebe da pozdravim. I to kroz odzak?
:igrac::igrac::igrac:
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica netačno...:mirka: Moje radno mesto mi ne dozvoljava da forumašim 16 sati dnevno i silno sam razočarana. Vidi ti ovo, pa zar ti nije dovoljno i ovih 12 sati koje provodiš na Razbibrigama?
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Vidi ti ovo, pa zar ti nije dovoljno i ovih 12 sati koje provodiš na Razbibrigama? :tupan: kojih dvanaest sati... ti bre ne umeš da računaš...:srbsta:
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica A što samo njega da pozdraviš? :mirka: Zato što je pristojan momak i lepo se sa njim ispričam. Ti me ubijaš u pojam a Ilke bi da me protera kroz odžak.
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica :tupan: kojih dvanaest sati... ti bre ne umeš da računaš...:srbsta: Nemoj da računaš, nego gledaj u sat i sama izmeri.
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Zato što je pristojan momak i lepo se sa njim ispričam. Ti me ubijaš u pojam a Ilke bi da me protera kroz odžak. ja ne znam kako da ti objasnim da te ja ne ubijam u pojam... eto pokušavam već godinama da ti objasnim da ti ni nemaš pojam i ne vredi...:raz_088:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Nemoj da računaš, nego gledaj u sat i sama izmeri. I gledala sam... :mirka: i lepo vidim da sam 8 sati na poslu.. dva sata izubim na put do tamo i nazad i još par sati na muvanje po kući.. osam sati na spavanje I? Koliko forumašim?
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica ja ne znam kako da ti objasnim da te ja ne ubijam u pojam... eto pokušavam već godinama da ti objasnim da ti ni nemaš pojam i ne vredi...:raz_088: E ovo je prevršilo svaku meru. Ne samo da neću da te pozdravim, nego neću ni da ti kažem ajd zdravo.
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica I gledala sam... :mirka: i lepo vidim da sam 8 sati na poslu.. dva sata izubim na put do tamo i nazad i još par sati na muvanje po kući.. osam sati na spavanje I? Koliko forumašim? Radis na forumu Razbibriga? :sad:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar E ovo je prevršilo svaku meru. Ne samo da neću da te pozdravim, nego neću ni da ti kažem ajd zdravo. evo ja ću tebi da kažem.. ajd zdravo.. :mirka:
Citiraj: Prvobitno napisano od supermen*prvi Radis na forumu Razbibriga? :sad: este vas dvojica drugari ili braća? :mirka:
"Najbolji forum na svetu sa najsmajlićima" :lol: za šta sam ja prolazio registraciju. :pusi: