Printable View
Citiraj: Prvobitno napisano od QueenOfClubs Опет се свађате. :) On se svađa. Kaže da ne govori sa mnom a govori.
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica On se svađa. Kaže da ne govori sa mnom a govori. Наређујем вам да наставите да се свађате као што ред налаже.
:cry::sad::sizika::angry::raz_078::raz_044:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar :cry::sad::sizika::angry::raz_078::raz_044: Dobro veče:)
Citiraj: Prvobitno napisano od QueenOfClubs Опет се свађате. :) Citiraj: Prvobitno napisano od QueenOfClubs Наређујем вам да наставите да се свађате као што ред налаже. Sa kojicom više neću ni reč da progovorim. Ujela me je za....nije vajda ni da kažem jer ne priznaje ni da ga imam.
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar :cry::sad::sizika::angry::raz_078::raz_044: od sad samo emocije pokazuješ? :lol:
Citiraj: Prvobitno napisano od G Dobro veče:) Da li postoji način da tačno utvrdim da ovo nije kojica i da lepo i uljudno odgovorim?
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Sa kojicom više neću ni reč da progovorim. Ujela me je za....nije vajda ni da kažem jer ne priznaje ni da ga imam. naravno da nemaš...:raz_088:
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica od sad samo emocije pokazuješ? :lol: :raz_078:
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica naravno da nemaš...:raz_088: Ja sam mislio na srce a to našta ti misliš imam.
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar :raz_078: kako ono beše.. ko se plezi ?
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Ja sam mislio na srce a to našta ti misliš imam. sad ću te upucati mame mi... pa na srce sam mislila, na šta bih drugo.. :mirka:
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica kako ono beše.. ko se plezi ? :raz_078::raz_078:
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica sad ću te upucati mame mi... pa na srce sam mislila, na šta bih drugo.. :mirka: :raz_078::raz_078::raz_078:
ijaoo što me nervira...:angry:
:kojica:je :sojka:
:place:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Sa kojicom više neću ni reč da progovorim. Ujela me je za....nije vajda ni da kažem jer ne priznaje ni da ga imam. Није те ваљда за душу ујела? :eek:
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica ijaoo što me nervira...:angry: :raz_098::tease:
Citiraj: Prvobitno napisano od QueenOfClubs Није те ваљда за душу ујела? :eek: ni to nema.. :place: