Re: Sa koliko osoba ste u životu vodili ljubav?
mislis da je na ovoj temi mozes naci? :hm:
Cisto sumnjam, ovde sve neiskusno.
Nista, ostacu u neznanju, ko zna zasto je to dobro.
sexualno iskustvo nema veze sa brojem partnera, nego iskljucivo sa kvalitetom odnosa..
A sta ako je neko imao samo jedno izvanredno iskustvo, jel ga to cini iskusnim?
naravno.
iskusan je svako ko je uspeo da upozna svoje telo, i parterovo, da spozna sopstveni senzibilitet, i da nauči u sexu da uživa na pravi način.
sve dalje je samo..igra..
Slazem se ali nije dovoljno da upozna samo jedno telo da bi mogao za sebe da kaze da je iskusan.
mislim da to ima veze koliko sa brojem partnera toliko i sa samim iskustvom sa odredjenim partnerom na duze vreme u istom odnosu
najbitnije je poznavati svoje telo i prepoznati sta kod koga igra glavnu ulogu
a samo vodjenje ljubavi je osecaj, i to je razlika izmedju sexa i ovog prvog
mislim da se ljubav vodi onda kada su emocije i opustenost sa obe strane prisutni
i kada si sam sa partnerom u glavi i telu
valjda razumete sta ocu reci
a ja licno sta znam....mozda i jesam nekad vodila ljubav, bilo je nekih nad momenata
ali ne mogu da kazem nesto specijalno, i nemam iskustva ni u jednom slucaju koji sam objasnila
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Adio
mislim da to ima veze koliko sa brojem partnera toliko i sa samim iskustvom sa odredjenim partnerom na duze vreme u istom odnosu
najbitnije je poznavati svoje telo i prepoznati sta kod koga igra glavnu ulogu
a samo vodjenje ljubavi je osecaj, i to je razlika izmedju sexa i ovog prvog
mislim da se ljubav vodi onda kada su emocije i opustenost sa obe strane prisutni
i kada si sam sa partnerom u glavi i telu
valjda razumete sta ocu reci
a ja licno sta znam....mozda i jesam nekad vodila ljubav, bilo je nekih nad momenata
ali ne mogu da kazem nesto specijalno, i nemam iskustva ni u jednom slucaju koji sam objasnila
Znaci "vodjenje ljubavi" je ustvari sex sa osobom u koju si zaljubljen(a)?
A iskustvo? Ugrubo to znaci probati u sexu sve ono o cemu mastamo. A umijece, e to nema kraj. Jer uvijek ima neko ko u nama moze izazvati neocekivani vatromet.
Ne, nije bas tako, nekad i samo zaljubljeni i voljeni imaju cist sex.
Mislim da se samo radi o trenutnoj zelji i osecaju koji u trenutku cina to dvoje imaju.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
vrludava
Znaci "vodjenje ljubavi" je ustvari sex sa osobom u koju si zaljubljen(a)?
A iskustvo? Ugrubo to znaci probati u sexu sve ono o cemu mastamo. A umijece, e to nema kraj. Jer uvijek ima neko ko u nama moze izazvati neocekivani vatromet.
meni ne.
vodjenje ljubavi je svaki sex koji obuhvata i razmenu energije, i duhovno prožimanje, nežnost, bliskost i intimnost.
svaki covek ima u sebi gomilu emocija, topline i neznosti, potrebno je samo da ume da je usmeri onda kad on hoce, kome hoce.. potrebno je samo da se oba partera daju na isti način, i to je to..
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Kovač
Da li znate tačan broj...ili se ne sećate više :lol:
Uglavnom,nije bitna tačna cifra,može i otprilike.
Evo ja ću da probijem led...sa jednom osobom.:mrgreen:
broj je nebitan.... bitno je ono cega se secamo.. bolje sa jednom koja ti je u glavi nego sa hiljadu koje si istog trena zaboravio