Re: Не дам ником да те дира...
I do kog zaključka smdo došli :hm:
Dobra je ovo tema :jede:
:manijak:
Da se presipa iz šupljeg u prazno :jede:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Cruz
meni je to smesna situacija.. mislim, ne zelim da budem iskljuciva, ali svakako mi partner ne bi bio onaj koji flertuje sa drugim zenama dok je sa mnom u vezi je l'... ocekujem da mi se uzvrati onoliko koliko i sama pruzam
elem, ako dodje do toga da se neko mom partneru udvara, a on to oberucke prihvati, sigurno mi vise nece biti partner :) naravno, takva situacija se resava iza zatvorenih vrata, a ne pred ocima prisutnih
ma takva situacija se rešava odma' i sad :jede:
http://www.youtube.com/watch?feature...;v=_tF5gvY2XY4
Jaoj ja sam imala situacije gde su se druge predstavljale ko njegove devojke, gde on sedi sa drugaricom i prodje jedna i vidi ih i prosiri pricu da on nju j.ebe, kradu mu mobilni kad ne vidi u kaficu itd i odgovaraju na poruke
i jos gomila drugih situacija :aha:
klonim se uopste da dajem reakcije na njih,jer ako ja dam reakciju,to ce biti samo jedna vrsta reakcije,odnosno ici cu na robiju :aha: :
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Raisa
a ne da sedis ko klada i gledas :aha:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Raisa
pa jednom sam stajala i radila nishta :aha: pa sam ispala budala :aha: dodushe,ja bih se zapitalal kako li ja to delujem,ili energiju saljem,da druga misli da tek tako predamnom moze da mi pridje decku? :lol:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Raisa
jednom sam to uradila,pa je devojka videla da cutim i ne radim nista jer eto,htela sam ispasti hladnokrvna ( sto mi je uspelo ) ali se ond aona josh vise oslilila i mislila je da joj se svasta moze.
Boli me za topuz u ruci,al ribo od mene neces praviti idiota pred mojim nosom. Mada,rekla bih,zapitala bih se '' kako li ja to delujem kad ona misli da joj se moze? '' :lol:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Raisa
Ukoliko to radi ispredmog nosa sacuvaj Boze- ubila bih je i fizicki i psihicki
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Raisa
klonim se uopste da dajem reakcije na njih
pa odluči se, el reaguješ il ne reaguješ :kreza:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Sarmica
ma takva situacija se rešava odma' i sad :jede:
dobro ako tako kazes :lol:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Sarmica
pa odluči se, el reaguješ il ne reaguješ :kreza:
reagujem ako se to radi predamnom...a o tome se tema i radi.
Ono sto se radi,iza mojih ledja,na kvarno,samo da bi postigli to da ja budem ljuta ili povredjena to ne.
ja nisam bila sa njim kad se ona predstavljala ko njegova devojka,ja nisam bila sa njim kad je sedeo sa drugaricom i neka treca je videla i prosirila da nju **** itd. dzabe oces da me izvrnes iz konteksta.
ništa ja ne izvrćem, sama si se izvrnula:jede:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
QueenOfClubs
Даклем, да наставимо расправу са чата:
Неко се отворено удвара вашем партнеру.
Како реагујете?
Ne reagujem uopšte...,samo posmatram i čekam sled događaja...Velika je razlika, da li se on prima na udvaranje ili nekim svojim ponašanjem pokazuje, da je njeno udvaranje za njega u datom trenutku neprijatno..
Ako se baš ''prima'', sačekaćemo da se ''predstava'' završi, a onda da se lepo pozdravimo....Tako nekako....:namcor:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Sagacity
Ne reagujem uopšte...,samo posmatram i čekam sled događaja...Velika je razlika, da li se on prima na udvaranje ili nekim svojim ponašanjem pokazuje, da je njeno udvaranje za njega u datom trenutku neprijatno..
Ako se baš ''prima'', sačekaćemo da se ''predstava'' završi, a onda da se lepo pozdravimo....Tako nekako....:namcor:
Pa nisi valjda luda s takvom spodobom da se pozdravljaš?:krsti:...uostalom što čekati kraj predstave, i kad je naaajlepše prestaaaani okreeeni se i nestaaaani:plesu:
Evo kako ja to rešavam :ljuta:
http://youtu.be/xBYIX1vVPb0
Citiraj:
Prvobitno napisano od
QueenOfClubs
Даклем, да наставимо расправу са чата:
Неко се отворено удвара вашем партнеру.
Како реагујете?
Nema sanse ni da pocne.