-
Re: chat i ja
niki nema zamerki na chat :dada:
meni smeta kad neko izignorise moj pozdrav upucen bas njemu, ali ne uzimam za zlo... mnogo nas je, sve se sareni od boja, jednostavno desi se da nesto covek kucka i da previdi moj pozdrav... e sad ako se to redovno desava, onda prestanem i ja toj osobi da se javljam, ili ako sam u zloj fazi onda se namerno javljam na svakih par redova...mada mi ta faza srecom retko nailazi...
mozda se i meni desi da u zaru kuckanja nekome ne odgovorim na pozdrav, ali to bude zaista samo propust, nikako nevaspitanje, ignorisanje ili nesto trece...
-
ja moram nešto iskreno da rečem:kk:
smeta mi kase neko raširi po čatu a ja nikako da dođem do izražaja:dosta::kk: :blenta:
eto:kk:ubija mi moje ja:blenta:
-
-
ja volim da se druzim sa chatom :dada:
cesti pijemo kafu zajedno, a mnogo cesce pusimo :g::dada:
moze se reci da smo prijatelji postali :dada:
:trepp:
-
Sigurno sam neko ko' visi na chatu non stop...:lol: Meni upravo ovaj forum i ova dva sata uveče služe da pričam sa ljudima koji ne spadaju u moju svakodnevnicu. Malo se našalimo, malo razmenimo neka iskustva....
Smeta mi provociranje, jer ni sama to ne radim i umem da odreagujem kad mi baš postane ta vrsta ''prozivanja'' neinteresantna. I to je jedino što mi zasmeta ponekad.
Ranije sam imala više vremena ujutru da brbljam na čatu, ali sada su se stvari malo promenile...i tako....:kk:
-
chat utiče na telefoniranje u rl-u :haha:
-
čat i ja imamo ''faze''...nekad je ta faza super,a nekad je minus beskonačno....a tu nismo krivi ni čat ni ja, nego nešto treće.
volim čat, mnogo znači na forumu :srce:
-