evo, meni je dovoljno samo neko letovanje na rate ako sindikat može da mi obezbedi...:dada:
Printable View
evo, meni je dovoljno samo neko letovanje na rate ako sindikat može da mi obezbedi...:dada:
zavisi gde oćeš da ideš::namcor:
Ja bih na Hvar, `esam skromna :) Eto, samo to, i ako moze neka pratnja da mi se obezbedi, cisto zbog licne bezbednosti :dada: Pratnja bi trebalo da bude visoka najmanje 1,90, teska tu negde do 90kg, crna kosa, crne oci, pametan, sarmantan, duhovit, pazljiv i eto, da zna da me brani :g:
Može,odgovara Jelsa? Oni borovi su taman:zrika: a za tog tipa ne znam već ..moram konsultovati sindikalni forum:)
Smejaces se, ali ja sam jako skromna, meni bi odgovaralo ono malo mesto na pocetku Hvara, gde pristize trajekt, Sucuraj :lol: Tu sam mladost provela i to mi je u srcu :bisa:
Posle ovakvih reci, sindikat ne moze ostati hladan na tu molbu da mi da i obezbedjenje :g:
ma neću,to malo pristanišno mjesto na Hvaru imam i ja negdje u srceTu:)stoga ću iskoristiti sav svoj uticaj na sindikalni odbor da prođe:dada: možda se i ja usput ukrcam,tek radi evociranja uspomena:zrika:
moze meni karta u jednom pravcu do kube? :trepp:
:dada: samo da mene postave za preCjednika:)
Jesam li ja steko uslove za sindikat ,mislim,nemo se ljutite ,i ja bi malo da prćaknem na slanu vodu a da ne je rasol..:raz_068:
ako budeš dao glas meni,ima da se osoliš:)
evo http://razbibriga.net/imported/2012/05/bt1Xo-1.gifglasam za Dirliju:igrac:
:bravo: hvala promajoo:drnd: i cruz:srce:
:raz_098:nasa je pobeda:cm:
bilja precednik:manijak:
hvala svima na podršci:bravo:
sigurna sam da ću u četverogodišnjem mandatu biti dostojna poverenja koje ste mi ukazali:bisa:
ovo nije dovoljno transparentno :tupan: de je anketla? ko je pokro glasove :ljut: i burek iz mog radnog stola....
neka mane,nemojmo preĆerivati:jasenka:
a šta ću jaaaa da dobijem od sindikata?:ceka: