Re: Seksipilnost muškarca
pa ovo je neiscrpna tema babs, nema tacke :lol:
ima tu jos nesto osim samospoznaje.. mislim da podsvesno kreiramo sliku muskarca koji nas privlaci i da samo na takve i reagujemo.. na primer: volim tamnopute visoke muskarce, sa tamnim ocima, senzualnim usnama, dubokim glasom, nemarnim hodom.. i to mi stoji negde u podsvesti.. u tom slucaju kreirana je slika nekog latino tipa na koga bih otkinula kada bih ga srela? :lol:
opa cruzi :azn:
dakle, koliko ljudi, toliko i seksipilnosti... nema tu nekog univerzalnog obrasca... :aha:
nekom je seksipilan oblik glave, nekom cela, nekom govor, cetvrtom opet nacin hoda...
kako god... kad feromoni odigraju svoj ples, ne razmislja se zbog cega je to... jednostavno znas ... :dada:
:lol: ma te kreacije su najveća zamka koja može da nas zadesi:)
kao one lutke koje smo imale pa ih kupale,oblačile i et cet..
dok takve zamišljamo i čekamo jer smo ih nekad davno projicirali(ko nije sanjao princa na konju;) ),pored nas mogu da prođu neprimjetno neki drugi ljudi koje i ne primijetimo jer zaboga,ne liče na našu zamišljenu kreaciju..
ali da ne širimo temu:drnd:
pa ne sirimo, sve je u okviru teme :dada:
mi smo sve to lepo izanalizirale sa zenske tacke gledista, a sta je sa muskarcima? jesu li njihovi kriterijumi drugaciji?
na našem kutku su naši kriterijumi:) a baš me zanima je l nas čitaju:lol:
nisam bas sigurna, ali bi me stvarno zanimalo sta oni misle o vec recenom..
Citiraj:
Prvobitno napisano od
mire
što ne čitati?...
moderisanje je veći problem
o čemu ti to?
ako imaš šta reći na temu,bilo bi lijepo:) ako nemaš,i to je ok:)
a da nije malo truba da se muškarci uključe u priču oko "seksipilnosti muškarca"?...
i opet ću pomenuti muški kutak koji žene moderišu
[QUOTE=mire;252022]a da nije malo truba da se muškarci uključe u priču oko "seksipilnosti muškarca"?...
i opet ću pomenuti muški kutak koji žene moderišu[/QUOTE
ukoliko imaš primjedbe na moderacije,obrati se adminu:)
a mi žene u našem kutku ćemo i dalje o seksipilnosti:ripa:
ionako nismo očekivali da će muškarci ovdje pisati,ali da vire..e,vire sigurno:g:
e,sad malo o seksipilu:rile:
čitam nedavno kako se on ,seksipil muškarca,može vidjeti već u startu..vele,pazite kako hoda..bitan je "rad ramena"(za razliku od ženskog seksipila gdje je najuočljiviji "rad bokovima"..na prvi pogled,naravno)
dalje vele kako je bitan omjer između muškiJeh ramena i muškog struka(pa me to asocira namaK na omjer ženskog struka i već pomenutih bokova):kapa:
aman ko gleda kako zanosi ramena:srbpla:..aj što ovi gledaju kako žemsko zanosi bokovima, ali ramena:facepalm:
što ja volim ramena.. :bisa:
zaista,,obrati pažnju na rad ramena pri hodu muškarca..:g: manoletnice je'na:jasenka:
ma nisam ja rekla da ne volim ta ramena, al' baš da zagledam toliko jok:lol:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
DirkaSta
zaista,,obrati pažnju na rad ramena pri hodu muškarca..:g: manoletnice je'na:jasenka:
ovi moji pilići već sad, stave palčeve u džepove, rašire ramena i šeću..
a oba razvijotke ko motke... :haha:
To valjda muškima urođeno da se šepure. :kapa:
:smeh::smeh:
a stvarno je mnogo smešno kad se muškarci tako kao nešto šire :)
mislila sam da je to prošlo, ali vidim da su opet počeli da paunišu:ququ:
pa to se nešto nije mnogo mijenjalo još iz kamenog doba..ide on i ulovio divljač da nahrani čeljad i vjernu ljubu što ga čeka..gega i ramena ističe:)
Ma,sjetite se nekog muškarca koji hoda pogrbljenih ili skupljenih ramena..tu nema seksipila:nene:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
DirkaSta
pa to se nešto nije mnogo mijenjalo još iz kamenog doba..ide on i ulovio divljač da nahrani čeljad i vjernu ljubu što ga čeka..gega i ramena ističe:)
Ma,sjetite se nekog muškarca koji hoda pogrbljenih ili skupljenih ramena..tu nema seksipila:nene:
pa sad..
Ti su baš najopasni, nako pritajeni.. :kapa:
ma ne mora da hoda pogrbljen ali ne mora ni tako, ustvari neka hoda onako kako je naučio majku mu
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Sarmica
ma ne mora da hoda pogrbljen ali ne mora ni tako, ustvari neka hoda onako kako je naučio majku mu
ovako ko sarmica u potpisu.. :rile: