Re: Od šamara boli srce ili obraz ?
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Picola
Samar je ruzan, medjutim neke zene kao da vole da budu samarane, ne umeju drugacije.
Sa ovim se slažem. To su tzv. žene iritatori...Žene koje svojim ponašanjem i iritiraju...
Citiraj:
Ja sam 2 puta osamarila muskarce, ali nije mi uzvraceno jer je samar bio potpuno opravdan. Da li ih je "bolelo" - ne znam i ne verujem jer je to bila moralna pouka.
A ovo je već hrabrost. :lol:
Imala si sreću da naletiš na prave džentlmene. Svaki drugi bi ti uzvratio, bez obzira da li je bio kriv ili ne.
"moralna pouka":facepalm:
Kad žena lupi to je moralna pouka, a muškarac kad udari on je siledžija.
E živote
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Sarmica
Kad žena lupi to je moralna pouka, a muškarac kad udari on je siledžija.
E živote
:lol:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Sagacity
Sa ovim se slažem. To su tzv. žene iritatori...Žene koje svojim ponašanjem i iritiraju...
A ovo je već hrabrost. :lol:
Imala si sreću da naletiš na prave džentlmene. Svaki drugi bi ti uzvratio, bez obzira da li je bio kriv ili ne.
Nisu bili dzentlemni, nego su bili krivi. :lol:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Picola
Nisu bili dzentlemni, nego su bili krivi. :lol:
A dobro Picola :lol:
Moram da ti kažem da mi otkrivaš nove muške momente. Da ih je moguće ''klepiti'', a da ti ne uzvrate...Moram imati to u vidu....:lol:
Moguće je:dada: meni nije bilo vraćeno,ali ne znam da li bih opet to ponovila:zrika:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
DirkaSta
Moguće je:dada: meni nije bilo vraćeno,ali ne znam da li bih opet to ponovila:zrika:
Bogami ću ja na ovoj temi svašta naučiti...:lol:
Nisam nikada nikoga udarila, a umem dobro da se naljutim...Moguće je da nisam bila dovoljno ljuta...:lol:
Ja sam jednom udarila muza, ali sam je trazio, ozbiljno :dada: i normalno da mi nije uzvratio, samo sam mu ispunula zelju. Mali off, ali da vam teta fajf isprica kako se to dogodilo... To je bilo u fazi zabavljanja jos... davno. Mi u liftu, i kaze on meni kako bi se ti odbranila od manijaka ne daj Boze...ja mu kazem pesnicom u facu. Kaze on, ti pesnicom, onako podsmesljivo. Ja kazem, aha, pesnicom. On: E aj` mi bas pokazi, udari me. Ja kazem :nene: bolje za tebe, on zapeo ko mutav. Ja ga udarim posle vise nagovaranja, stedeci ga, kaze on, daj bre ovo nije nista, ajd lepo jace, ja ga raspalim u bradu pesnicom tako jako, da nije znao sta mu se desilo, kad smo izasli iz lifta faca je bila :blenta:
Inace, nisam nikada bila u situaciji da lupam samare.
fajf:bravo:
:g: mislim,dakle znaš svoj pos'o:)