pa, znam koga sam ja danas nanervirala :raz_128:
Printable View
pa, znam koga sam ja danas nanervirala :raz_128:
Pa babe, ko će mene drugi da iznervira :lol: Neke mnooogo fiiiine i kulturne :namcor:
Za sve je kriva flacica što se zaglavila u tocak kolica ,posle nekog tandrkanja po asvaltu ja je primetim i bacim je , samo je to odjeknulo bas i jedna od te dve bakice promrlja :Kako baca! ccccc
:zrika:
Prvo mi je bilo smesno sto su pomislile da je to moje djubre koje bacam tek tako , da su bile blize rekla bi im, ali ko zna, one bi mozda mislile sto u svakom slucaju nisam bacila u kantu , (koje nisam videla u okolini) tako da se ne vredi raspravljati...A bas da nosim necije tudje djubre sa sobom , ma oću baš....i da guram kolica pri tom, ma da, stvarno sam trebala...
Iznervirala sam se što me eto tako osudise . Sve je stvar ugla gledanja.
Ma šta da se nerviram zbog njih, te iste me neće sutra pustiti na kasi pa platim pre njih, naročito te fiiiine, samo se brzo okrenu ako te vide sa detetom, praveći se da te nisu ni videle.
mene nema šta ne nervira ovih dana :namcor: ali konkretno danas me je iznervirao prvi komšija sa leve strane koji je u istoj sobi sa snajkom :lola: i unučićima... već to mi je malo bolesno, jer je snajka bRez muža... i sva je istetovirana i neotesana :qq: dernja se na tu decu non stop, oni nemogući, a deda, to je onaj što sam mu prenosila utakmicu, sve što radi opisuje naglas i priča o sebi u trećem licu... :srbpla: e,evo deda vam je skuvao lepo čokoladno mleko u koje je stavio nutelu, pa razmutio, pa vam je deda spremio doručak... i bukvalno dok maže nešto na hleb on vrši prenos toga :lupko:
a ja, sva izdrapana i nervozna zbog alergije, kad ih sve čujem i vidim na terasi, hoću da mrem :srbpla:
nači kupila sam pokvaren sok u maksiju:ljut:uskisao:ljut:gamad:ljut:mrzi me da se vraćam:m:
naći nemoj da te mrzi, vrati se tamo i skreni im pažnju :dada:
malo jutros..dok mi je momak neki točiJo gorivo ,onaj iza se unervoziooo..pa počeo da 'oda oko mene..pa sve da gleda i fićuka..žuri mu se.. a ja zinat rekNem..."Momak,sipaj pun:lakat: " e,načekaćeš se :jasenka: pa lijeno odem da platim karticom,a imala sam keš..pa biram vodu kao da biram cipele..svaku sam flašicu isčitala posebno:haha:
nećeš ti mene,već ću ja tebe iznervirati:dada:
vidi direktorku što je opasna:qq:
jedna prodavačica tela sam da je istučem ofingerom :m:
indolencija moje mlade koleginice...kao da niko nema život, nego samo ona - samo ona pati, samo ona voli, samo ona napreduje, samo ona zna šta je zdrava ishrana, samo ona...:ljuta: a samo mira rmba.
glavobolja
forumaši:ljuta:
jedan žena u minibusu...potrebna su joj dva sedišta da sedne i onda me još pita ''da li možete da se pomerite....a ja sedim do prozora :blenta: kasam rekla da ne mogu, jer nema mesta, pogledala me je - besno :lola:
Nista.. :duh:
..jedan indijanac :mm:
nevreme :ljuta:
a šta nije... :raz_076:
mama.
kasam joj rekla nešto za tamo neku žlezdu, rekla je ''ti missiš ako si doktor, da sve znaš'' :blenta: :facepalm:
ček..:tupan:
juče :tupan:
preključe :tupan:
pa ja sam dobro i normalna :srbpla:
loš internet.. :ljut: zao, zao, zao internet..
kojice pani mi :hahaha: da te utešim, mislim, znam kako je kad internet zeza :srbpla:
jedan mladi otac...ima ćerkicu od oko 3 godine, stoji sa njom ispred radnje i cirka već drugu flašu piva (a inače je inventar ispred radnjice, sa pivskom stomačinom)....
dete se dosađuje, ali ga ipak pita molećivo ''a kad ćemo, tata, na ljuljašku?''... na šta on odgovara '' ma šta ćeš tamo, možeš da padneš''...
:(
ne, nego njega treba da gleda kako ispija 6 boca piva :ljuta:
jedna osoba...ako se to čudo može nazvati osobom:hm:...mislila je da će da mi pokvari dan, aaa:lakat:
uđem u kupatilo ujutru, i na korpi za odlaganje prljavog veša zateknem gomilu od ovo dvoje :ljuta: pa zar je tako teško podići poklopac i ubaciti stvar u korpu :lupko:
sreća, nisam ustala na levu nogu, pa me bes brzo prošao :jasenka:
da, pokvari mi komplet utisak kad uđem u kupatilo, pa sve i da je cakum pakum blistavo kao sa reklame :aha: i ne vredi govoriti im...
Crkla mi klima.
moja jača polovina je pojela sve kiflice i slatke i slane dok smo ćerka i ja šetale psa... ostavio nam svega 3 slane i 3 slatke, na nas dve :ljuta:
11 mladića u zadnjem delu autobusa, koji su smestili svoje pozadine na sedište i kuckaju po mobilnim telefonima ili boolje kroz prozor i nemaju nameru da ustanu čoveku sa štapom koji je u ohoho godinama i koji nosi onu kragnu od gipsa. neka propadnemo, kad je mladosti lakše da sedi nego da pomogne....i treba, nismo ni za šta.
Sad tek vidim poruku na telefonu koja je stigla jutros. Poziv na dečiji rodjendan u igraonici , koji samo što nije počeo :pada:
Eto kad te pozovu tako na taj dan...:namcor:
neko mi je u jednoj od prodavnica kroz koje sam prošla vratio novčanicu kojoj fali ćošak :namcor:
eto nije me iznerviralo što je kuče izgrizlo gajtan od miša nego boske koji koji odmah počinje sa zvocanjem... i izvlači ne znam odakle sve neke kritike i razloge za ljutnju...
mator čovek, kako ga nije sramota da se tako ponaša :qq:
ma... :sizika:
I mene tako nervira kad se napravi od neke obične sitnice veliki problem :facepalm:
Kad živiš sa nekim teškim ko crna zemlja... :aha:
meni je ovo tako nisko bilo da mi je došlo da mu spustim slušalicu... :aha: obožava tasu, nikad nije bilo dovedeno u pitanje to da li će biti u kući ili napolju, jer se podrazumevalo da će biti u kući, i čim štene napravi štetu, odmah nije dobro i odmah niski udarci :namcor:
odlaganje i nesaradnja... i trazi sada dalje... kada sam zavrsila sve... :ljuta:
mislila sam da će me iznervirati u domu zdravlja kad sam išla ponovo popodne, ali nisu, čekao me uput :jasenka: tako da su me zeznuli, ja već bila spremna da režim :lol:
ništa :blenta: osim ako iznervirati nije isto što i razočarati :pardon:
pa ove moje dve lelemootke :ljuta: došla sam s posla danas, a u kući - haos. sudovi...nema više mesta gde da se stave, nesklonjen veš, u dnevnoj sobi vrlivoj od mačaka i stvari, papuče, čarape neke, prekrivači nesklonjeni u orman...ma užas!
uđem u kupatilo - uključena pegla za kosu, mašina za veš stoji puna opranog veša...a pesak za mačke da ne pričam....
i bwe niko da mi kaže ''dobar dan! kako si danas?''
mamu vam vašu :ljuta:
Neka prebacivanja i škorpijska ujedanja i to baš u trenucima kad si i bez toga sasvim dovoljno u rasulu ...:namcor: