-
Re: Na sta muskarci padaju...
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Sarmica
E izvini onda, mislila sam da si tu mislio na sebe :)
upravo se o tome i radilo u onom postu... ne mislim nista lose, zaista, nemojte da se uvredite, ali, nekad, cak i kad neki nisu sigurni sta je neko drugi napisao, to ih nikako nece spreciti da kazu nesto sto nema veze sa time sto je trebalo da bude poenta posta, onda lupe dva-tri 'lol'-a i, kao, ekstra... doskocila sam ti... a, u stvari - :(... a onda ce se uvek, bez greske, naci neko ko ce podrzati tu pricu, jer smo u grupi jaci.. i lolovi mogu da pocnu da prste na sve strane... :neutral:
umesto da to bude jedna kontruktivna razmena misljenja o tome na sta muskarci padaju...
-
mićo, vidim ja ovde nečiji žešći problem u muško- ženskim odnosima...
e, ne mislim na tebe
-
Rile, ajde sad da ne drvimo o odnosima na forumu, ovo nije tema. Na svakoj temi se desava to, sto si ti opisao. POstoje posebni pdf-ovi za zalbe...
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
rile_laki_eek
upravo se o tome i radilo u onom postu... ne mislim nista lose, zaista, nemojte da se uvredite, ali, nekad, cak i kad neki nisu sigurni sta je neko drugi napisao, to ih nikako nece spreciti da kazu nesto sto nema veze sa time sto je trebalo da bude poenta posta, onda lupe dva-tri 'lol'-a i, kao, ekstra... doskocila sam ti... a, u stvari - :(... a onda ce se uvek, bez greske, naci neko ko ce podrzati tu pricu, jer smo u grupi jaci.. i lolovi mogu da pocnu da prste na sve strane... :neutral:
umesto da to bude jedna kontruktivna razmena misljenja o tome na sta muskarci padaju...
Ma meni Rile svejedno, niti sam pokušala da doskočim tebi niti bilo kome drugom, jer nisam iz takvih razloga ovde, a niti sam nešto posebno pametna za to.
A nisam se ni izjašnjavala na temi, jer nemam ništa pametno da kažem, mogu možda da probam da lupim na šta nikako ne padaju, a na šta padaju to je misterija, a i sve zavisi od čoveka do čoveka... stop generalizacijama :raz_096:
-
ja nemam kvacice..pa se sad pitam:sojka:jel micin nick -mica- ili-mica-,mislim s kvacicom na c?
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
rile_laki_eek
kontruktivna razmena misljenja o tome na sta muskarci padaju...
i, na šta padaju :namcor:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
mikili
ja nemam kvacice..pa se sad pitam:sojka:jel micin nick -mica- ili-mica-,mislim s kvacicom na c?
ali zato manijak ima kvačice, pa da trebaju on bi ih turio:kreza:
:sojka:
-
Mikili, po potrebi sam sa kvacicom, a inace sam ona mica, bez kvacice:namcor:
Padas na kvacice:qq:
-
-
:raz_088: Mora kad vas sve, otkVacim, zapamticete me:koja:
Sarmice, padas na otkVacene:drnd:? :lol:
-
-
:ko:
Ti si kriva, navukla si me:ripa:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
pričalica
i, na šta padaju :namcor:
ja, licno, ne znam.. kad se sve namesti kako treba.. i osmeh i rec i pogled i atmosfera i izgled... to je jednostavno neki trenutak kad shvatim da je ona meni posebna... i nema nekog pravog razloga... jednostavno se desi...
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
rile_laki_eek
ja, licno, ne znam.. kad se sve namesti kako treba.. i osmeh i rec i pogled i atmosfera i izgled... to je jednostavno neki trenutak kad shvatim da je ona meni posebna... i nema nekog pravog razloga... jednostavno se desi...
dakle, što reče mire, ti si vizuelno osećajan tip. bez lol-a.
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
rile_laki_eek
e,tako rile:bravo: koliko se ispisasmo:qq:
-
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
DirkaSta
e,tako rile:bravo: koliko se ispisasmo:qq:
pa da zaključamo temu, a? :lol:
-
" Bogovi su padali na teme"... a muškitji?
na ...izazov? ;)
http://razbibriga.net/imported/2012/...antazije-1.jpg
-
na lepe reci i na gluposti ..... ovaj moj covek recimo ume da kupi majicu koju nikad u zivotu ne obuce ako je prodavacica slatkoreciva i malo vise umiljata ...da, ume, imam desetak takvih sto majica sto bluza a on nikad nema sta da obuce .....:mirka:
-
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
twm
pfff, kako neocekivano:))))
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
twm
Ovo apsolutno podržavam :bravo: :pusi:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
twm
i mama bi, sine:aha:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Mica
I ti volis guslarke sa silikonskim poprsjem:zrika:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Mica
:per:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Casanova
I ti volis guslarke sa silikonskim poprsjem:zrika:
kume valja li ova:pusi:
http://forgifs.com/gallery/d/188389-...d_hair_tie.gif
-
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Lilu
u sunceti...
pogadjaj glumicu i film :)
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
twm
Što ima dobru gumicu za kosu :pusi:
Ne da valja nego.... :per:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
twm
pogadjaj glumicu i film :)
znaci... namuci me...
http://www.youtube.com/watch?feature...;v=2qR_94Jmg4A
Eva Vica Kerekes
-
:hm: pa da.. zato im se tako često dešava da padnu i na trandže... :smeh:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
kojica
:hm: pa da.. zato im se tako često dešava da padnu i na trandže... :smeh:
eh pretjerivanja :lol: cesto..cccc ima l sta bolje :lol:
-
a bi li muškarac pao da ta gumica za kosu nije iste boje kao čipkica:hm:
mislim,oni su tako osjetljivi na boje:drnd:
-
-
anketa Glamour:
74 posto muškaraca će žena privući samo zbog kose.
44 posto muškaraca će na ženi prvo primijetiti kosu i to prije nogu, odjeće i šminke.
82 posto muškaraca smatra da je seksi kosa i frizura ključan element ženske zavodljivosti
60 posto muškaraca je priznalo kako će radije izaći s ženom koja ima savršenu kosu nego s onom koja ima velike grudi
78 posto muškaraca je priznalo kako ih sjajna, zdrava i mirisna žensku kosu itekako uzbuđuje
:kapa:
-
e sad opet vele da postoje nesavršenosti na koje muškarci padaju:qq:
Ako ste pomislili da svi muškarci žele savršene žene, bez celulita i trbuščića, velikih grudi i malog struka, varate se jer s muškarci diljem svijeta svakodnevno zaljubljuju u žene svih tipova i konfekcijskih brojeva. Donosimo 5 simpatičnih nepravilnosti koje muškarci obožavaju.
1. Kukasti nos
Popularni grčki profil ne vole jedino žene. Malo nakrivljen nos nije nikakav problem i ne bi trebao biti kompleks, jer ga muškarci smatraju vrlo simpatičnim.
2. Trbuščić
Ženske obline nikada nisu bile problem, pa tako niti trbuščić. Muškarci vole žensko tijelo sa svim njihovim manama i vrlinama.
3. Male grudi
Iako većina muškaraca sanja o velikim grudima, niti male grudi nisu ništa manje zavodljive. Brojne ankete su pokazale kako veliki broj muškaraca smatra male grudi vrlo seksi, posebno kada su naglašene dubokim dekolteom, ili pak bez grudnjaka.
4. Nonšalantni izgled
Iako su sjajna, mirisna, isfenirana kosa i uredni nokti muškarcima vrlo privlačni, opušteni 'šlampavi' look obilježen razbarušenom kosom, širokom kućnom majicom i licem bez šminke može biti jednako primamljiv i zavodljiv
5. Razmaknuti prednji zubi
Vanessa Paradis, Lara Stone, Madonna i Georgia Jagger samo su dio poznatih ljepotica koje su očarale svijet svojim prekrasnim licem, ali i nepravilnošću koja obara muškarce s nogu. Ne težite holivudskom osmjehu već iskoristite sitne nedostatke i pretvorite ih u ubojito sredstvo zavođenja.
mislim,dakle ako je išta od ovog baš toliko tačno onda bi silne industrije kozmetike,plastična hirurgija i pripadajuća stomatologija..mogli komotno da odu pod stečaj:haha:
a žene nikad ne bi imale problem:nene: nosim 38 ili 44:kapa: ma,kao da je to važno:haha:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Krasiva
anketa Glamour:
74 posto muškaraca će žena privući samo zbog kose.
44 posto muškaraca će na ženi prvo primijetiti kosu i to prije nogu, odjeće i šminke.
82 posto muškaraca smatra da je seksi kosa i frizura ključan element ženske zavodljivosti
60 posto muškaraca je priznalo kako će radije izaći s ženom koja ima savršenu kosu nego s onom koja ima velike grudi
78 posto muškaraca je priznalo kako ih sjajna, zdrava i mirisna žensku kosu itekako uzbuđuje
:kapa:
jbg...a, ja to pricam sve ove godine.... kad se probudim uvek kazem znas ona mala s onom il onakvom kosom, ne retko samo se i kose secam, a kad razmislim vako trezan kolko sam pijan bio mozda to i metla il zoger bio... :haha:
Salu na stranu, stvarno mi najcesce kosa ostaje u secanju...