9203 da, merkur je bog trgovaca(ako se dobro secam, hehe)
ma da budemo srecni ako nam man organizuje izlet na Avalu.. :hm:
Printable View
9203 da, merkur je bog trgovaca(ako se dobro secam, hehe)
ma da budemo srecni ako nam man organizuje izlet na Avalu.. :hm:
9204 ja bila tamo sa firmom na radnickim igrama :lol: sigurno se ne bi trosili da nas 500 vode u neki bolji hotel :(
9205 Ma kakava Avala...Zlatibor je prava stvar...:lol: Al smo maštoviti..:smeh:
Ja sam se šokirala. Proletos smo kasno rezervisali za neko savetovanje i meni zapadne Breza...Em nema terase, em zabranjeno pušenje u sobama itd..Poludela skroz..Dođem tamo, nema vode.Naljutim se uzmem kupaći i odem na bazen..:lol: Ni hrana nije nešto...
9206 e ja nisam bio u toj brezi, hehehe
9207 Nisi ništa mnogo propustio..Mada je na lepom mestu..Moram priznati..U zelenoj oazi...
Nego, da zapalimo po jednu...:pusi:
9208 da se osvetimo sto nema pusenja u brezi po sobama :pusi:
9209 hehehe,. ja necu da zapalim:namcor:
9210 Upoznam neke žene tamo...I dođu kod mene na kafu...Zapalimo po cigaretu (:kreza:), jednoj spadne cigareta na neki prekrivač i malo ga ''osmuđimo''...Šta ću uzmem prekrivač, obrnem na drugu stranu...Tako da ne brineš...Osvećeno je...:smeh:
9211 a ja i koleginica smo u kanjizi u nekom bas lepom hotelu imale `patent` za pusenje, posto je na plafonu bio onaj djavo za dim, e mi smo imale kesu, novine, gumicu, sve prilagodjeno da se samo stavi i skine po potrebi... i onda smo purnjale ko nenormalne :haha: sobarici bilo sumnjivo ali nije komentarisala :pusi:
9212 hahahaha, vi ste bas domisljate devojke...
9213 Ne smem ni da pričam sve svoje doživljaje...:lol: Vrlo su neozbiljni...
E sad Aster, ti ispade u odnosu na nas ''Mona Liza''...:lol: Daj nešto ''pikantno''...:lol:
9214 pusite bez mene? :qq: :srbpla:
9215 opet cemo mi i sa tobom naki :pusi:
sta uradiste s brojanjem:qq::pada:
:hehe:
9216
:rile:
9217 :bela: sam sve zabrljala...Kad sam se zanela...mislim Brezom...:kreza:
9218 :rumunko:
9219
ako je vr banja onda je oprosteno:rile:
9220 Jes VB...a sve je počelo od ''udarničke značke''...:kreza: