Re: Sta ste kuvali danas?
sinoć ukrčkala neku varijantu lovačkih šnicli, sada dodajem šampinjone i pire. salata - zelena :)
Danima nisam nista kuvala :aha:
Danas vec moram nesto spalamutiti :hm:
Mislila sam isprziti paprike i pilece bijelo meso.Paradajz salatu.
JA ću se danas začeprkati sa starom dobrom musakom:) Salata klasična: celer,jabuka,orasi i malo limuna
paprike punjene sirom,domaca kobasica,urnebes..i ostalo mi urmasica od juce,da se zasladimo..
Citiraj:
Prvobitno napisano od
mikili
paprike punjene sirom,domaca kobasica,urnebes..i ostalo mi urmasica od juce,da se zasladimo..
mikili, kako puniš paprike sirom? imam neki recept sa baburama i sremskim sirom, pa me zanima da li je to - to.
ako mesas taj sir sa jajima ,malo pavlake,moze i malo sunkice pa punis paprike ,zatvoris paradajzom i zapeces u rerni...moze i na ringli..onda je to to..ukusno,lagano i brzo..:g:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
mikili
ako mesas taj sir sa jajima ,malo pavlake,moze i malo sunkice pa punis paprike ,zatvoris paradajzom i zapeces u rerni...moze i na ringli..onda je to to..ukusno,lagano i brzo..:g:
e, da...to sa jajima, ali nisam dodavala šunkicu :nene: nego peršun. možda bih trebalo da probam sa šunkom ili slaninicom (preprženom), a? šta misliš?
Citiraj:
Prvobitno napisano od
pričalica
e, da...to sa jajima, ali nisam dodavala šunkicu :nene: nego peršun. možda bih trebalo da probam sa šunkom ili slaninicom (preprženom), a? šta misliš?
a ja nisam pekla tako nikad..već ih samo punila sa sirom i sa malo punkarice,zatvarala čepom od paradjaza i hladila u frižideru pa kao rolat:)
dobra vam je ideja:)
ja bi ih pohovala nekako ako je moguce .....
Lovacki rucak... otvore frizider pa sta ko nadje i ulovi njegovo je :rol:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Lujka
Lovacki rucak... otvore frizider pa sta ko nadje i ulovi njegovo je :rol:
:haha:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
pričalica
moze..sve varijante su dobrodosle,po zelji..
:say: to ću onda da prvim sutra i dopržiću kobaje :) danas ima onog od juče :lol:
e pa, kao što rekoh - danas babure punjene sirom i šunkom, zapečene u rerni...a kao dodatak njima, roštilj kobaje i mešana salata :)
čorba od tikvica sa pavlakom, krmenadle, salata od crvenog pasulja i zelena salata.
paprike punjene krompirom (recept je na ''jelima bez mesa'') i pileće belo meso. salata od mlade cvekle :)
punjene paprike
ostalo supe od juče
Improvizacija za sve pare :aha:
Dinstani luk sas malo "adidas" slaninice, čeri pandarajz malo šampinjona, dagnje, surimi, bosiljak, origano, tomatelo, vino ..... špagetle i parmezan na vR :aha:
ostalo mi je nekoliko paprika od juče, dodaću musaku od patlidžana jer ga imam u frižideru...ali, grčka varijanta musake, sa bešamel sosom.
i još ću da napravim mramorne kocke....nije loš kolač, sa mlekom i tako :dosada: