Printable View
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Ali kada malo bolje pogledam, nekako mi više ličite na neku kriminalnu drušinu. šta ti je to drušina..:huh: aj pogledaj još malo bolje...
Citiraj: Prvobitno napisano od Man Meni žao planinara :raz_095: upade među ajkule... Nemoj da ti je žao, ko je preživeo kojicu ne bojise ajkula.
Citiraj: Prvobitno napisano od Moonlight a kako da ga uvecam bre,kaaako,pripomozi;) saće on da ti pomogne.. :palac: samo će posle aljinče da ti bude premalo...:lol:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Odlično, hajde malo konverziraj da vidimo kako to radiš. Pa s tobom nije teško :)
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Nemoj da ti je žao, ko je preživeo kojicu ne bojise ajkula. Ja takvog ne poznajem. :huh:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Nemoj da ti je žao, ko je preživeo kojicu ne bojise ajkula. a ja teo sa njom na sankanje :misticlady: ništa, napisaću testamenat za svaki slučaj :zorka:
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica šta ti je to drušina..:huh: aj pogledaj još malo bolje... Evo prevešću ti napisano: ličite na kriminalce.:) Zadovoljna?
Citiraj: Prvobitno napisano od Kovač Pa s tobom nije teško :) A s menom jeste teško? :sizika:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Ali kada malo bolje pogledam, nekako mi više ličite na neku kriminalnu drušinu. Dobro veče planinar :)
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Evo prevešću ti napisano: ličite na kriminalce.:) Zadovoljna? Ko, jeli mi? Pa ti si uvek govorio da sam ja fin čovek:huh:
Citiraj: Prvobitno napisano od Man a ja teo sa njom na sankanje :misticlady: ništa, napisaću testamenat za svaki slučaj :zorka: Seti se i mene u testamentu, pa ja sam te upozorio. Preživećeš ako je na budeš puštao iz vida.
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica saće on da ti pomogne.. :palac: samo će posle aljinče da ti bude premalo...:lol: pa to se traži:lol:
Citiraj: Prvobitno napisano od Man a ja teo sa njom na sankanje :misticlady: ništa, napisaću testamenat za svaki slučaj :zorka: eto... :) još uvek ima hrabrih.. :sanke:
Citiraj: Prvobitno napisano od Kovač Pa s tobom nije teško :) Znam, jer ne možeš da dođeš do reči.:)
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Evo prevešću ti napisano: ličite na kriminalce.:) Zadovoljna? ooooo.. pa ovo je teška uvreda... Ništa.. čekamo trećeg člana, pa ćemo da većamo kako da te kaznimo.. :palac:
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica A s menom jeste teško? :sizika: Ti si prijo malko komplikovanija :)
planinar cini mi se da ti treba pomoc ...ili ?
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica ooooo.. pa ovo je teška uvreda... Ništa.. čekamo trećeg člana, pa ćemo da većamo kako da te kaznimo.. :palac: :palac:
joj vidite mi avatar :prcko: Man :cmok:
Citiraj: Prvobitno napisano od Moonlight pa to se traži:lol: ko traži dobije :) pardon, nađe :P