Printable View
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica ahahahahaaaaa a što msliš da je tvoje ludilo bolje? :raz_067: Pa jeste bolje jer ja sam lud za sebe.:)
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar :raz_114: šta je smešno...:trepp:
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica E pa ne znam ja.. negde sam videla da ste napisali da čekate da otopli..:raz_068: i ja poverovala...:lol: aa jes,jes,dobro zboriš devojce:) ma di cu to zaboraviti,aaaaj napomeni me s vremena na vrijeme...nesmijem to propustiti:)
jedan levo, desno dva.. :igra: :zurka:
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica o ljudi moji.. pa moja korist je u tome što ćeš ti da odeš pa-pa...:lol: Pa otišao bih ja i ovako ali znam da ćeš ti da se veoma ražalostiš.
Citiraj: Prvobitno napisano od Moonlight aa jes,jes,dobro zboriš devojce:) ma di cu to zaboraviti,aaaaj napomeni me s vremena na vrijeme...nesmijem to propustiti:) hoću, ne brini.. taman ću se smejati do proleća.. :lol: De je onaj Hepek? :palac:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Pa otišao bih ja i ovako ali znam da ćeš ti da se veoma ražalostiš. A da obećam da neću da se ražalostim? :lol:
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica A da obećam da neću da se ražalostim? :lol: Obećaj.
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Obećaj. Obećavam. :lol:
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica Obećavam. :lol: Drago mi je da nećeš da patiš, ali čvrsto ti obećavam da ću se brzo vratiti.
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Drago mi je da nećeš da patiš, ali čvrsto ti obećavam da ću se brzo vratiti. o ne, ne.. pa nisam tako mislila... jel baš moraš da se vratiš? :lol:
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica hoću, ne brini.. taman ću se smejati do proleća.. :lol: De je onaj Hepek? :palac: a ja cu da maštam:) a hepek sigurno glumi grtalicu negdje po centralnoj bosni,to jedino zna:)
:raz_067::raz_067::raz_067: a jel bar uživa u tome? :lol:
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica o ne, ne.. pa nisam tako mislila... jel baš moraš da se vratiš? :lol: :sizika:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar :sizika: A što se ljutiš? :raz_067: Pa lepo sam pitala. :lol:
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica A što se ljutiš? :raz_067: Pa lepo sam pitala. :lol: :sizika::sizika:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar :sizika::sizika: o dobro veče.. pa dugo te nije bilo...:raz_067:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar :sizika::sizika: Dodao bih ti jos jednu ali nemam. :sad:
Citiraj: Prvobitno napisano od supermen*prvi Dodao bih ti jos jednu ali nemam. :sad: Nera je ponela sa sobom?
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica Nera je ponela sa sobom? Nije. Man mi nije dao opciju da mogu da je uzmem. :sad: